Валери Симеонов предлага 9% ДДС и за фитнесите, и други спортни зали

Поправката минава с ниския налог за бирата и виното през заключителните разпоредби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Валерката с проверката явно яко е затънал в блатото на лобизма към мутри ,ресторантьори и хотелиери-очаквам да иска сваляне на ДДС и за фирми, които строят огради по границата и за секс-кабелаки, каквато е неговата телевизия СКАТ, или за публични домове, каквато му е мижавата партийка.Този е за сваляне даже повече от Борисов и Гешев и доближава Шиши по народна любов.

Алкохола е доказано вреден и увеличава медицинските разходи в държавата, а те ще му намаляват ДДС–то? Да намалят ДДС-то и на цигарите, както са тръгнали! А в същото време лекарствата, книгите, храна, дрехи и учебниците за малки деца са с пълно ДДС!

Браво Валерка! Не те дишам много, особено откакто искаше да биеш баби, но сега ми хареса

Никаде не видях намаление в заведения и хотели дори и с един процент ,напротив има увеличение -ЗАЩО го сваляте ???

какви фитнеси какви пет лева да отидат някъде да работят на полето няма никои да вземат мотиките даже е здравословно да затворят тези бордеи стероиди и дрого

Полетата са частни, ве....каунче.

Това е България - чалготеки, фитнеси и поркане - всички с намален ДДС!!! Браво на Боко и Валерко!! Важното е да има стабилност!!!

100% от фитнесите ги "стопанисват" М У Т Р И-правете си извода

И как достигна до това умозаключение?

правилно, след нощните клубове и кръчми, това е следващото най-важно за оцеляване на нацията направление!

Валерко е един мазен, противен, гнусен ПЛЪХ

Ясно какви са приоритетите на правителството в трудния за народа момент.: -алкохола, хотелите и да даде по 35Е на всеки чужденец решил да им пълни хотелите Хлябът-1,40, Млякото нада 2лв, сирене -15, кашкавал -над 20 Салам няма под 20 За да идеш на лекар-50 лв ,защото направления НЯМА.

Добре... сваляме ДДС-то... Сега остана само да накараме и търговците да си свалят цените. Ще ги принудим административно? Само да пазим да не дойдат комонистите, че ще почнат да национализират бизнеси, да строят държавни бензиностанции, да изкупуват банки на двойна цена и да регулират пазара със закон - тва квота за бърлгарски стоки, тва цени на бира и воно...

Аз нещо не схващам - ДДС.то са намалява с цел да поевтинее услугата или разликата да влезе в джоба на чорбаджията???? Както си стана при заведенията де, там цените не паднаха изобщо.

А за лекарствата, бе дорогой?

решил на следващите избори да гласувам за Валери. Но бирата и фитнеса ще му изяде депутатското място. Почти всичко каквото говореше и предлагаше ми допадаше, но това не мога да приема. Прилича ми на купуване на гласове.

най ти допада бой на баби и обиждане на инвалидизирани деца, нали? и аз много го харесвах, даже бях приготвил един кол и... гласувай...

Простак! 90% от фитнесите ги "стопанисват" М У Т Р И!!!! Направете 9% ДДС за учебници, детски храни и книги!!!Как не се намери един УМЕН политик в страната, а само селски политикани не виждащи по далече от крадливите си носове! За пребиване сте!

"Направете 9% ДДС за учебници, детски храни и книги!" - от два месеца е намалено ДДС на тези продукти.

О С Т А В К А

Махаи се слуга на дявола

И с какво това ще помогне на някого ??????Безмислици с последващи бурократични спънки и административни простотии

Браво 9% за вино -бира - фитнес - Дрехи за деца -20% - Храна 20% За кого работиш Симеонов

Работи за Турция Други въпроси ?

Съгласен

ВАЛКАТА ВКАРВА ЗАКОН СЛЕД ЗАКОН.СЪБИРА ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО.

по паспорт мартин, ама ми викат лузър кинг от бАлгариА имам си една мечта парламента на турне в страната със заседания на открито.... а аз да продавам яйца на 'зрителите' .... понякога мечтите се сбъдват нали ? дано.

Преди да се намали данъка на фитнесите е добре да се види въобще какви преки и косвени данъци са плащали те. Дали това е най-важното нещо в икономиката на България и докато другите доста по-полезни сектори се гърчат и фалират, то е повече от сигурно че и без фитнеси можем да живеем. А който иска, може да си направи селскостопански фитнес на полето и в градината. Всъщност добре е да се види по какви причини лъжепатриотът лобира точно за фитнесите и подобен род съоръжения!

"намаляване на ДДС от 20% на 9% за бирата и виното" Ами за хляба, храната, лекарствата, КОГА БЕ ТУЛУП ПРОДАЖЕН!!! Ще гледаш следващия парламент през крив макарон.

Глупости Забрави ли че 80 процента са дебили Пак ще го изберат

Стига де - хотелиери - тур оператори -фитнес инструктори - ресторантьори - превозвачи - държани и общински служители които нищо не работят - аз работя как да достигна и аз до тези помощи - омръзна ми от кленкала които са свикнали да живеят на гъба на съвестните. За жалост такива като Симеонов нямат мозък да го разберат това .

Значи пенсионерите могат да ръсят от ''големите си'' пенсии по 20% ДДС за млякото и хляба дето им е основно ядене и за другите хранителни продукти а не деликатеси ама ония ми ти дето се чудят какво да правят и се чекнат по фитнеси и някакви ''спортни'' зали да се бъркат с 9% ддс за каприза си????? От техните тихоммълком ''поправки;; дето са поне 90% лобиски винаги минават през някакви ''заключителни разпоредби'' и препратки към още един куп поправки и препратки... Това са патриотарите - до последно да се облажват че разбират как такава аванта няма кой да им даде повече..

20% от пенсиите ??? Тъпанар, мисли преди да пишеш

Държавата на абсурдите се нуждае от всякакви данъци, тъй като тук нищо, освен цигани и чалга, не се произвежда. По тая простичка причина е редно да не се надявате на намаляване на данъчната ставка. Ако някъде, нещо бъде намалено като данъчно бреме, бъдете сигурни, че управляващите ще си го избият от някъде другаде. Отдавна отминаха времената, когато имахме силно развита лека и тежка промишленост. Отдавна отминаха времената, когато имахме силно развито селско стопанство. Отдавма отминаха времената, когато в тая държава се произвеждаше... Отдавна отминаха времената, когато имахме китни селца и градчета в цялата страна, където имаше силно развит учебен процес, за подрастващите. Отдавна отминаха времената , когато във всяко, или почти във всяко населено място имаше детски градини, училища, лекари или фелдшери.... Отдавна отминаха времената, когато бяхме на 9 000 0000 население, и циганите бяха малко малцинство. Сега, вече 30 години на "свобода" и "демокрация" сме доста под 7 000 000 души население в тая скапана държава. Сега циганите, от които така или иначе не може да се очакват каквито и да били ползи за развитието ни, представляват огромен % от тия под 7 000 000 милиона население. Сега има огромен брой пустеещи селца и градчета. Сега, в 21 век има много населени места, до които няма никакъв обществен транспорт. Хората вървят пеш, както по времето на турското робство. Сега огромен % от населението на тази абсурдна държава не може да разчита на медицинска помощ. И още, и още, и още примери могат да се дадат за "цветущото" ни дередже. Да живее главният тулуп на държавата на абсурдите. Да живеят златните кюлчета, и пачките от банкноти по 500-тин Еррака. Да живее Бигът Слънце - Винету Първи Банкянски. Урааааааа

Тоя пък кога влезна и в бизнеса с фитнесите. За хотелите по морето всички знаят, ама явно бърка и в други каци с мед.

Този И.Д.И.О.Т не купува ли лекарства за близките си? Знае ли,че срещу пенсия от 289 лева се дават 123 за лекарства и не остава нищо за бира и вино? Да не говорим с какво се храни един пенсионер на който остават има няма 160 лева. А ток,а вода ? Тези боклуци трябва да бъдат изринати по най-бързия начин,защото колкото повече стоя,повече поразии създават! Такава гнусна и бездарна и.зм.е.т не е управлявала от години!!!!

Спрете се с тия намаления, че на финала ще трябва пак на мен да ми вземете повече и да ме издоите още повече, а не ме питате, че за да ви внасям осигуровки на макса трябва да работя по 24/07/365 мизерници и на финала за мен нищо не остава, пак си плащам навсякъде, децата ми не взимат детски щото съм богат и т.н. Айде, спрете се малко, а?!

Няма да се притеснявате за бюджета, рая! Ще вдигнем сини, зелени и пембени зони, ще вдигнам данъци на автомобили и имоти, ще ви глобяваме навсякъде и за всичко и ще се оправим! Ние политиците де, вие все ще сте си в блатото :)))

Току човек да си помисли, че по-глупави управенски решения не могат да се вземат, и веднагически я тиквата, я далавери или пък шекембевойвода-тескере се намесва и опровергават мислещите...

Този И.Д.И.О.Т не е ли разбрал,че най-важно е 9% ДДС-то за храните ? Но откъде мозък в една празна кратуна. Ако Доган му се обади и на проститутките ще намали ДДС-то. Те хората от тая категория освен за ку.р.в.и и пиене за друго не мислят. Другото им го дават бъдева!

Трябва да компенсират понижението на ДДС-то за фитнеси и бира с вдигането му за хляба и лекарствата.

Aз предлагам да премахнем ДДС-то от всички сделки дотогава, докато мутрите начело на псевдодържавата крадат събраното през кухи фирми и с фалшиви сделки...!!! Дааа...!!!

аз пък предлагам ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за всеки убил или осакатил депутат, бивш или настоящ. ПЪЛНА АМНИСТИЯ И ПРЕМИЯ за втори потърпевш Убий политик, спаси сто българчета вън от парламента негодници !

Далаверката си вкара автогол, сега като хукнат бабите по фитнеси, кого ще тупани?

Валерка, къф фитнес без мамбо бре!?! Кви ресторанти без кинти!?! Кви бири и вина без мезе!?! Баси кривите сметки братчед!

Чакай, чакай... Амчи 9% е висок данък. Предлагам да го направят 0%. Пуста лакомия!

Пия доста бира, ходя редовно на фитнес. Ама стига си играхте с това ДДС. Има много други механизми за антикризни мерки. С тази глупост и лобизъм тотално ще оплескат данъчната система.

Валери Симеонов познат като ДАЛАВЕРИ Шумен Кабеларов да ВЪРНЕ 150 МИЛИОНА от 200 МИЛИОНА лева за скъпата по 3000 лв линеен метър телена ограда да НЕ са прави на много важен фактор и да го раздава тежко тежко да не му дойде на гости прокурора ГЕШЕВ

Фитнесът по-важен ли е от хляба, че на последния ДДС остава 20%? В Турция ДДС на хранителните стоки е 8%, но на хляб и хлебни изделия (Кори за баница, юфка, макарони, манта и подобни) ДДС е 1 процент (един процент). Защото никой не е по-голям от хляба! А тука хазарта е по-важен от хляба, защото е освободен от ДДС. Хората трябва да имат достъп до хазарт, до хляб не е задължително! В Гърция, Сърбия и Румъния ДДС на хранителните стоки е 8 или 9 процента. Онзи олигофрен дето беше министър, ама не беше кадърен един дом да си построи, че го съжаляваха и пускаха да живее без наем, казваше, че дефиренциацията на ДДС била невъзможно трудна! Нека сега вуйчо му прескочи до Турция и ако до една седмица не даде решение, как да се намали ДДС на храните, го изхвърляйте като мръсен парцал от министерството!

ЕЕЕ уляхте се! А за хляба и млякото кога ??

Ъъъм за бирата нали Валери Симеонов знае, че всички марки бири в света са собственост на две компании и нито една от тях не е българска.

Намаленото ДДС не остава в тези компании.. Ще го прибере крайният търговец /кръчми, барове/, тъй като няма да намали цената за клиентите, а просто ще внесе 9 вместо 20% в бюджета, т.е. печели едни чисти 11%..

Това е вярно, ДДС ще остане при търговеца и единствения който не печели нищо е крайния потребител.

Не е баш тъй защото и компаниите ще продават стоката си на търговците и сделката е една и съща компания- търговец- клиент... Просто повечко ще цицат ''нашите'' хора а балъците за хляб и лмко ще ръсят 20%....

Я свалете ДДС и на Бентлитата. Ше купим едно!

Бира, вино и фитнес...ресторанти... А на продуктите от първа необходимост кога!?!

Кога ще ги вдигнат за да компенсират ли питаш?

А лекарствата кога? На някои хора огромна част от доходите отиват само за лекарства. На баба ми половината пенсия например.

За храна, лекарства... Ако искаме нещо да се промени, трябва да си седнем за задниците сериозно. Всички тези кучета държат бизнеси, които не са от първа необходимост, свалят си данъците и цените си остават същите. Какво да направим? Пълен бойкот на всички стоки и услуги, които не са наложащи - купувайте само най-необходимото и не харчете за излишни удоволствия. Направете го за 1 година - хем ще спестите много пари, хем няма да подхранвате долните песове, хем ще си позволявате по-качествени стоки, хем ще изринем от икономиката паразитиращи бизнеси. От днес повече алкохол и цигари няма да купувам, само храна и стоки за дома. Няма да плащам каско - само гражданска. Няма да ходя на почивка тази година. Няма да ходя по заведения и хотели. Няма да пътувам излишно. Няма да купувам кафенца, вафлички, солетки. И ще гледам да купувам само български стоки, стига да са с приемливо качество. Сами си даваме парите на ояли се олигарси - билетчета, барове, дискотеки, ресторанти, парцалки, хотелчета. Пазарна икономика - клиентът решава кой бизнес да оцелее и кой не. Осъзнайте го!

А лекарствата бе поми.р ?????????????????

убитаци, стига гледахте тия паразитни бизнеси, направете ДДС на всичко 10 % и да приключваме с лобизма ресторанти, фитнеси бира вино.... а стоките от първа необходимост някаква потребителска кошница размахвахте миналата година сега тая кошница как е - бира вино и кръчми ? гОоолем стандарт стигнахме, А ?

Бира, вино и фитнес... Това ли е най-важното бе? Да се обзаложим ли кой от властта има магазин за алкохол и фитес зали?