В самолета само след ваксинация?

Бизнес пътуванията пострадаха най-много, туристическите продължават да кретат, каза пилотът Александър Богоявленски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бизнесът се среща през зоом виртуално. Тайландските масажистки масажират реално (анално).

Интересно би било да видим, колко ваксъри ще се качат на самолетите им, за да летят със "спецове" като... Богоявленски(?!?), които явно не са само пилоти, но и... здравни спецове:)))!

Като секне наплива към самолетите, ще има уволнени ваксинирани пилоти, стюардеси и фалирали собственици на компании.

Ако го направят просто ще ги изчакаме да измрът. Няма да изкарат повече от година-два, с помощта на сатанистите - до 3-4 години. Това им е пределът, ние нямаме спешна работа, ще почакаме.

И като как ще стане тази работа?! Не ми е за първи път някой някъде да налага изисквания а пък още да няма спецификация по която да бъда изпълнени тези условия... и накрая ще стане така че като тръгнеш за Китай ще ти искат китайска ваксина а като тръгнеш към САЩ ще искат сертификат че са те наболи с американска ваксина.

Просто е - който авиопревозвач иска документи - няма клиенти и накрая фалира.Който вози пътници без подобни документи,ще работи.

Бе,пещша ще ходя до чужбината,ама няма да се ваксинирам!Ай,сик-ир!

Абе ще се лее кръв скоро, но да видим кога ще изпуши народа?! Ще забравите и за маски , и за ковид, винаги така е било в историята и така са се решавали проблемите!

Като опънеш петалата от ковида, ще ти се решат всички проблеми

Тикво, ако така лесно се... "опъваха петалата", то едва ли щеше да дращиш още небивалици, нали:)))?!?

Не бойте се, деца! Има си ора за всичко! Ще има и професии, за които ваксинации няма да се изискват!

Какво да кажем самолет с българи - като в магазините. Маска под брадичката или под носа.

Самолет с българи - ясно. Обаче самолет с небългари - още по-зле! Наскоро помня имаше скандал, който беше стигнал до бой, когато изпаднала в истерия жена си беше махнала маската в самолета и започна да плюе по всеки когото свари наблизо! Не помня англичани ли бяха, но не бяха българи със сигурност! Така че стига с този антибългарски нихилизъм!

Свободните духом, мислещи хора няма да се ваксинират. Те ще бъдат наказани с крепостно робство, невъзможност да работят и още каквото измислят. Още ли считате, че не е време за революция, която да помете тези гадове?

Ние вече сме на бойните полета... Войната се води от години.

къде ги тея "бойни полета" в България, че нещо не се виждат

Що не щете ваксина бе нали е западна, а доскоро мряхте за всичко западно. Нали затуй съборихме комунизма и се отворихме към запада, пък ква стана тя?

PEYTSCH

Турчина в Германия е западняк, а ? Другите ваксини са китайски, руски и мелези...

Това беше ясно, планът за тотална васкинация е разписан отдавна. Мединият шум настройва 1/3 да се васкинират доброволно, втората 1/3 принудително чрез ограниения в бизнеса, транспорта и социалната сфера. Сумарно тези 2 третини катализират правителствата по света да задължат последната си третина за ваксинация. Останалият неваскиниран 1% от населението се обявява извън закона.

Ми ще патувам само със Спейс Екс и атомни подводници.... кретени ниедни

PEYTSCH

Да изчакат страничните ефекти от „ваксината“, щото точно те са „котката в чувала“ която купувате...Какво ще стане, ако ваксинираните са по-зле от неваксинираните? Самолетни кофчези.

PEYTSCH

Излита самолет - каца кофчег.

В западна Европа вече е по-удобно да се пътува с влак на къси и средни разтояния а гарите са в центъра на градовете. Летищата от друга страна са отдалечени и се губи много време за пътуване от и до тях. Като се добавят и тъпите процедури преди да се качиш в самолета, ако въведат такова изискване, доста самолети ще си останат на земята

Тези се чудят как да се самофалират

добре дошли в Матрицата!

Вече като влизаш в магазин и ще звъни алармата/за кражба/ ако нямаш чип

Е, започна се.... До последно вярвах, че няма да се случи.

Само нашите конспираторчета ще си седят вкъщи, щото са прозряли голямата конспирация и са най-умните :D Но иначе нямат 5 лева в джоба и живеят с мама и тати на 40 години. С най-голпмо удоволствие ще летя само с ваксинирни пътници. Поне ще знам, че около мен има интелигентни хора с най-малко средно образование!

Офца си беше, офца си остана.

В нискобюджетните на които си се качвал, около теб предимно роднините ти от гетото

Мен не ме мисли. Колкото и минуси да слагаш, всички авиокомпании ще сложат такова правило. Предполагам, че и повечето държави ще го направят. Теб, като не те устройва си стой в село Долно нагорнище и дерзай. Единствения нечипиран ще останеш. Тия чипове са голяма работа на -80 градуса работят!

Владо, овчице вакла. Тичай през глава да се ваксинираш, че ще свършат чиповете... Останалото са кунспирации...

Владко, Владко, никога не е късно да... литнеш, ама гледай да не кацаш, където не трябва, тиквичке:)))!

АВИОКОМПАНИИТЕ, ПРИЕЛИ ТОЗИ ЗАКОН ЩЕ ДУХАТ СУПАТА СТУДЕНА, ЗАЩОТО ОТ ТОВА ЩЕ ФАЛИРАТ, А КОРАБОПЛАВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ С КРАЧКА ПО-НАПРЕД !!!

Ти ще духаш супата! Това изискване ще стане валидно за всякакво пътуване- с влак, самолет, кораб! Ще се изисква за настаняване в хотел, за влизане в магазин, театър, стадион, банка, за работното място-без значение дали е строителен обект, шивашки цех или офис. Децата ти ще могат да влизат в училището или университета само с ваксина. На никой не вярваше, че след "атентата" на 11-ти септември ще се съблича и събува на ВСЯКО летище по света, но сега това е факт, срещу който никой не протестира!

и ТИ се гордееш с тези "придобивки" ?! 2020 г. остава зад нас. Връхлита ни 2021 г. Между отдръпването на едната и настъпването на на другата година има съвсем малко време за въпроса "Какво ни очаква?". Бързам да ви успокоя - ще бъде още по-лошо !!!

едно е да се събуваш, друго е да ти инжектират някви неясни ваксини

Аз в такова общество няма да живея. Продавам всичко и отивам на село. Все ще отгледам тикви и мамалига да оцелея. Далеч не съм единственият, който мисли по този начин.

Тиквар, дано да ти сложат и по един чип на задника и устата, та да знаеш точно, кое, за какво служи, коронясал идиотино:)))!

Добре де: нали ваксината те предпазва ТЕБ ако се ваксинираш - не можеш да се заразиш. Тогава: ТИ си ваксиниран, какво ти пука, че АЗ не съм? Нали АЗ ще се заразя, а ТИ - си защитен?

Смисъла на ваксините винаги е бил достигане на групов имунитет над 60-70%, за да се прекъсне разпространението на даден вирус и изчезването му в природата. Примери - всички ваксини до момента без тези за грип. С грипа не се получава, защото никога не се е случвало 70% от населението да се ваксинира едновременно.

Ако това което казваш е вярно, изискването за задлжителна ваксинация за пътуване със самолет е политическа мярка, предназначена за упражняване на натиск с цел да промени поведението или решенията ни, а не "да се опазва здравето на пътуващите". Имунния статус няма нищо общо с това дали можеш да си приносител и разпространител на съответната болест.

Тиквичке, а замисляла ли си се, защо това е така:)))?!? Я да те видим сега, дали ще се сетиш сама:)))! Джокерчето го потърси в печалбите на... ваксърите:)))!

Ще пътуваме с тия, които не изискват ваксина. Другите или ще премахнат това изискване или ще фалират.

Ще оътуваш, но като сложат нискотарифните ще се оакаш.

Пътуването на борда на самолет е по-безопасно, докато не ме задължите да се "ваксинирам", за да се кача. Излиза, че в бъдеще само зомбита ще имат право да летят, хаххаа Ние ще ходим по земята с каквото можем. Дупчете се с отрови и летете.

сменяй професията. Само трябва да научиш знаците и оставаш шофьор, но без крилото.

това е лесно да се обори в съд. Ще започнат едни дела...

Напротив, имаш избор - сменяш с друга авиокомпания, която може да иска повече пари за билета. Или авиокомпанията да иска отрицателен PCR тест от преди не повече от 48 часа. На всеки полет - тест. Сам си преценяваш. Може би авиокомпаниите няма да искат да поставят в риск персонала си, защото някой малоумник си мисли, че Бил Гейтс иска да му сложи чип и да му вземе 5-те лева за дюнер от джоба.

Тикво, не става въпрос, дали някой иска да си сложи ваксина или не, а за това, че никой не вярва, че тя ще подобри нещо, анадъмно:)))! Иначе, слагай си, ако искаш и през час, лошо няма, ама не забравяй да сменяш по-често, и осраните си от страх гащи:)))! Между другото, защо доФторчетата масово взеха да не искат ваксина, при положение, че допреди месеци биеха тъпаните на лягане и ставане за такава:)))?!? Бил Гейтс или... звездите им го говорят, как мислиш:)))???

o!o

Значи няма да пътуваме. Какво толкова! И като се окаже, че пак няма клиентела и тогава ще клекнете .

МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ! ДАНО ФАЛИРАТЕ ВСИЧКИ ВИЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАТЕ ТОВА НАСИЛСТВЕНО ВАКСИНИРАНЕ!!!

Кой ти предлага насилствено ваксиниране? Кой те кара насила да летиш със самолет? Що за кухо парче си?

ей много си тъп ве, от утре като ти кажат който не е ваксиниран не може да влиза в Кауфланд, Била, Метро и т.н. и ние ли така да те питаме, кой те кара да ходиш там, а?

Тапир, ами, ако се обърне палачинката и ваксърите ви изплюе системата, оставяйки ви само шанса да... летите, то каква ли ще я запееш тогава, коронясал идиотино:)))?!?

Правилно,няма нужда около мен да има чумави отрепки!

а ти откъде знаеш, че и ти не си "чумав"?

която авиокомпания го направи това ще бъде краят й

Напротив, разумните хора ще предпочетат да пътуват в спокойна среда, без маски и без да се притесняват.

ТИ си ваксиниран - ваксинтата те пази. Какво ти пука, че АЗ не съм ваксиниран - нали ТИ си защитен?

блажени са вярващите, т. е. глупците, като теб

"разумните" хора няма да си сложат ваксина, която не е доказана и тествана, а ти си вярвай каквото ти кажат по новините

Тикво, от кога разумен е равно на... ваксиниран бре, коронаидиот посран:)))???