В 15 области на страната безработицата прескочи 10%

Средно за едно свободно място се конкурират по 9 души, положението е най-зле във Видин и най-добре - в София

Обратно в новината

Коментари - В 15 области на страната безработицата прескочи 10% | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В интерес на реалността София си е просто една дълбокопровинциална селскотарикатска столица на една бедняшка колиба във континента Европа!София дори не е като Белград,Букурещ ,да не говорим за Прага ,Виена,Мюнхен!

Мене въобще не ме интересува бг прованса. Там вече отдавна е зиздънена работа. Само София е важна вече и нощо друго. Тука е бизнеса и икономокита. Другото е тотолна пустош, къдет и да се наливат пари няма смисъл, щото потъват незнайно къде. Умре ли София, умира българия.

Това е нагла и манипулативна популистка лъжа!Безработица бедност в България не съществуват!Сигурен и очеваден признак за това са паркиралите автомобили по тротоари,улици ,пътща и магистрали убитите и ранените от автомобилни кастрофи,върволиците за почивка в Гърция,пълните кафенета по площадите като на 09.09 1944-1989год!Беден и безработен няма Пари за да кара и поддържа автомобил втора или третауоотреба по разбити пътища,да почива вГърция или дори в България

Яко ще бъде изплющян народа до края на годината. Интересно като чакаме близо 30 млрд евра до 2027, защо отпуснаха само 60/40 помощ и тн :Д:Д Явно ще ги приберат всичките като дойдат хаха :Д А българите да ходят да берат ягоди в Англия за да платят парното.

безработицата е над 16% и продължава да расте само днес един познат съкрати 45 човека а сега сме юни и тепърва почва а за стъкмистиката на бок..уците които ни управляват само и само да ни представят розовото бъдеще нямам думи. Ся чакат едни пари от европата да могат да откраднат колкото може повече като за последно а народа да духа супата както се бе изходил един фудболен интелектуалец.

И как розобер, череши, ягоди, домати и други подобни дейности по бране се водят намаляване на безработицата и икономика изобщо. Там се давам мизерни пари при мизерни условия, работят основно от етноса.

А в "новината" казва ли се,че това са регистрираните безработни? Колко като моята жена и сина ми (дето не са регистрирани, защото полза няма) са другите безработни?

При толкова добра икономическа политика и най-добрите мерки за подпомагане на бизнеса и хората от страна на ГЕРБ - това е гнусна клевета !!!

Деничке, крива вие и икономикта, и политиката! Крива беше и на комунягите, а вие като техни наследнци!!! повтаряте или наподобявате техните грешки! Вижте света! Има достатъчно примери за бърз старт, бързо изправяне на крака и още десетки добри практики! Но ще трябва да работите и забравите за грабежите от народа, за нехайството, безотговорността, партийщината и лицемерието си! Друг начин - няма! Работа, работа и пак работа, смесено с учене! Не блъскане!

ако е стигнала 10%, то значи се е сринала до там, а не е скочила а за стъкмистиката .... само скъпите ни Оправници я пробутват, ... като мръсен парцал на народа си

Доубиват България, докато крадат и се правят на загрижени.

За 1200лв няма да им станем!

Не ставам от леглото.

за 3к няма си напраа труда да погледна часовника