В 15 области на страната безработицата прескочи 10%

Средно за едно свободно място се конкурират по 9 души, положението е най-зле във Видин и най-добре - в София

Обратно в новината

Коментари - В 15 области на страната безработицата прескочи 10% | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 1200лв няма да им станем!

Доубиват България, докато крадат и се правят на загрижени.

Не ставам от леглото.

ако е стигнала 10%, то значи се е сринала до там, а не е скочила а за стъкмистиката .... само скъпите ни Оправници я пробутват, ... като мръсен парцал на народа си

за 3к няма си напраа труда да погледна часовника

Деничке, крива вие и икономикта, и политиката! Крива беше и на комунягите, а вие като техни наследнци!!! повтаряте или наподобявате техните грешки! Вижте света! Има достатъчно примери за бърз старт, бързо изправяне на крака и още десетки добри практики! Но ще трябва да работите и забравите за грабежите от народа, за нехайството, безотговорността, партийщината и лицемерието си! Друг начин - няма! Работа, работа и пак работа, смесено с учене! Не блъскане!

При толкова добра икономическа политика и най-добрите мерки за подпомагане на бизнеса и хората от страна на ГЕРБ - това е гнусна клевета !!!

А в "новината" казва ли се,че това са регистрираните безработни? Колко като моята жена и сина ми (дето не са регистрирани, защото полза няма) са другите безработни?

И как розобер, череши, ягоди, домати и други подобни дейности по бране се водят намаляване на безработицата и икономика изобщо. Там се давам мизерни пари при мизерни условия, работят основно от етноса.

безработицата е над 16% и продължава да расте само днес един познат съкрати 45 човека а сега сме юни и тепърва почва а за стъкмистиката на бок..уците които ни управляват само и само да ни представят розовото бъдеще нямам думи. Ся чакат едни пари от европата да могат да откраднат колкото може повече като за последно а народа да духа супата както се бе изходил един фудболен интелектуалец.

Яко ще бъде изплющян народа до края на годината. Интересно като чакаме близо 30 млрд евра до 2027, защо отпуснаха само 60/40 помощ и тн :Д:Д Явно ще ги приберат всичките като дойдат хаха :Д А българите да ходят да берат ягоди в Англия за да платят парното.

Това е нагла и манипулативна популистка лъжа!Безработица бедност в България не съществуват!Сигурен и очеваден признак за това са паркиралите автомобили по тротоари,улици ,пътща и магистрали убитите и ранените от автомобилни кастрофи,върволиците за почивка в Гърция,пълните кафенета по площадите като на 09.09 1944-1989год!Беден и безработен няма Пари за да кара и поддържа автомобил втора или третауоотреба по разбити пътища,да почива вГърция или дори в България

Мене въобще не ме интересува бг прованса. Там вече отдавна е зиздънена работа. Само София е важна вече и нощо друго. Тука е бизнеса и икономокита. Другото е тотолна пустош, къдет и да се наливат пари няма смисъл, щото потъват незнайно къде. Умре ли София, умира българия.

В интерес на реалността София си е просто една дълбокопровинциална селскотарикатска столица на една бедняшка колиба във континента Европа!София дори не е като Белград,Букурещ ,да не говорим за Прага ,Виена,Мюнхен!