Управляващите предлагат силно редуциране на КЕВР и налагат нови изисквания към комисарите

Жребий ще определи кои от комисарите с неизтекъл мандат, но с опит в енергетиката, ще запазят постовете си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готвените промени са за наш човек който е работил навън .

Тая комисия е абсолютно неефективна - направо я закрийте. Нито тока нито водата нито канализацията регулира. Само прибира кеш от фирмите и замазва очите на хората!

КЕВР , се разпуска и разследва ! Енергетиката държавна , както във Франция и Канада Кирчо знае ! Премахване на чл.100 и нашият евтин ТОК си остава за нас ! Не на ЕС спекулантите ! На съд 165-те депутати с мощности за производство на ток , който си гласуваха закона , конфискация и повръщане на всичко което са ограбили ?

Тези тъпаци, които си избрахте да Ви "управляват", упорито копаят нови дълбини към истинското дъно!!! Искат да унищожат един орган, който е създаден като организация в полза на Обществото!!! Овчето стадо само се изтребва с подобни пастири!!!

И каква е ползата, вдигане на цените на всеки 6 месеца, някой да помни поне веднъж да са намалили нещо тия тулупи със заплати до небесата

Блоковете от 1 до 4 на АЕЦ Козлодуй не могат да се запалят повече, защото са разкомплектовани още преди години !!!

Ало утепляци не ми реформирайте кевр ами палете реактори 3 и 4 и евтиния ток да остава за българия, другите да правят що знаят, мамка ви долна хората не могат да си платят тока което в цивилизования свят даже не могат да го проумеят!!!!!!!