Коментари - Украйна получи почти $900 млн. от МВФ | Бизнес.dir.bg
назад

Украйна получи почти $900 млн. от МВФ

Общата донорска програма за Украйна възлиза на 115 млрд. долара, засега

Обратно в новината

Коментари - Украйна получи почти $900 млн. от МВФ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говорих си с едни украинци тук. Стана въпрос за парите за заплати и пенсии в Украйна. Казаха че е месец за месец. Чакат превод от външните кредитори и като дойде превода, нареждат плащанията.

Защо Зеленски не каже за какво отиват тези пари,като и оръжието им е подарък.

Като кажете Украйна и повечето хора си мислят, че странат е получила парите. Но всъщност, достъпа до тях и контрола върху тях е на Зеленски и кликата около него в Киев. А няма да се учудя изобщо, не малка част от тези пари да се връщат обратно в тайни сметки по разни офшорни зони на чиновници по върховете на Брюксел. Година повече от годиина след войната, година, след като стана ясно, че седемдесет процента от оръжита пращани на Украйна свършват на черния пазар, след като се знае, че това е една от най-корумпираните държави в Европа, няма дори наченки на опит за някакъв одит на това, за какво и къде отиват тези пари. Липсата на усилия за проследяване на парите говори достатъчно.

Ако някой си беше направил труда да събере общата сума на подаръците,парите и всичко която всяка страна по света беше изнудва да даде,плюс това от световните организации щеше да се получи умопомрачителна сума ! Да не мислите че нещо от нея стига до обикновените хора?!

И тези ще похарчи, И ще дойде за още

тук играта на руснаците е да не ги избият бързо, а да дадат възможност на малоумния запада да налива максимално много пари в дупката осрайна

Краварите са така, първо съсипват после идват уж да помагат.

Значи покриват се разходите за близкото бъдеще.

13 000 трола са преминали от фермите на Пригожин към служба по друга линия. Един трол произвежда около 300 поста. Ако има да кажем 30 трола с български...

Ти сигурен ли си, че един трол произвежда около триста поста? Ако аз бях трол, щяха да автоматизирам всичко и да се занимавам с това от тридесет минути, до час на ден. Пишеш две публикации и пускаш скрипта да ги нахвърля навсякъде, където си му казал. След това деня ти свободен.

Пукат се от яд кремълските тролове, че Украйна не само удържа напъна на "самая могучая ", не само мина в контранастъпление, ами и МВФ потвърди, че украинските власти са постигнали "голям напредък в изпълнението на ангажиментите си при трудни условия". Как да не го мразят и Зеленски? Шута се оказва много по-читав от самодържеца.

За бюджетна издръжка и пенсионни разходи???! Значи МВФ плаща държавните разходи! Следователно държава Украйна, НЯМА!

Хич не ти се получават логично-следствените връзки. То не е като да ти продиктуват порция опорки. Следователно акъл НЯМА!

Грехота е !!!!! Толкова пари хвърлени за война !!!!?!!!? МВФ е слуга на САЩ , опитвайки се да притъпи инфлацията !!!!! От това щатите НЯМА да избягат , само разтягат провала си във времето !

Че и не четеш, дори в статията какво пише. Че е грехота е грехота. Ама парите се харчат заради война, а не за война. И грехът е на сметката на един диктатор дето му беше тясна Русия, та тръгна да завладява още. Дай Боже скоро и света са му се види тесен.

Ха ха, укронацистките олигарси потриват ръчички доволно, а плебса нека да мре. зеленият наркоман ще свърши като хитлер, ясно е.

Явно там след войната се предвижда да живеят роби, които ще изплащат тези заеми поколения наред.

Ново кредитче за Изсрайна. Бълбук бълбук

В Изсрайна е най голямата мизерия която може да си представи човешкото въображение...Много хубаво не е на хубаво .

гугутко потна проста, какво ти разбираш от всичко - само от злоба, затова мрете млади - нервите дето ги тровите от злобата си не прощават

лекинко, че се окапа с жълта слуз потънал сам в злобата си

Много плодородна СВО за нас. Невероятни емоции. Невероятни печалби. ESG до дупка. Благодариме на Давос и Младите (и не толкова) Глобални Лидери за предоставените невероятни възможности. Успех на гоите в оцеляването. Няма да ви е лесно, но поне оцелелите няма да притежавате нищо и ще сте щастливи, че сте живи.

А тия ф16 къде платих ме преди години какво става. Или поредното надупване на бг политиците. Тия боклуци ме накараха да мразя държавата си.

Не се притеснявай…накрая свикваш с идеята, че сме смотана малка държава без собствено мнение

е продадена от чифута Зеленски на братовчедите му по света ,затова и МВФ -чифутската банка ,дава мило и драго да запази тлъстата инвестиция ,без начение колко славяни ще се заминат в отвъдното.

Тия заеми ясно че Усрайна никога янма да ги връща. Ще са на наш гръб

Не само ще са на наш гръб, а и с тях ще подпомогнем развитието на БлекРок, Вангард, и Джей Пи Морган. Те не обичат да купуват земя и ресурси с техни пари. Данъкоплатците балъци плащат техните сметки с кръв от години.

Не украйна,а нацистката,киевска хунта прибира парите. А, народът ще си мизерства.

дори Пригожин ти го каза - фашисти няма, малоумник

Давайте докато може,пък след това....