Трети Обществен съвет: Актуализацията на бюджета

От преизпълнените с над 2 млрд. лева приходи, 1.8 млрд. ще минат в разходната част

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Асене, Василев! Първо се научи да плащаш заплати на служителите си, после давай акъл как се управлява дръжавен бюджет.

Асен или Хасан? Чакат да продължат с най-важнити решения за Gulluvair да е държавен превозвач до Кайро и Делхи. Висок приориттет за хора с низки страсти.

"Тези допълнителни разходи стават възможни заради очакваните над 2 млрд. лв. допълнителни проходи над планираното в Бюджет 2021" - Дировци, какво са пия ПРОХОДИ? И да знаете, че изреченията трябва да завършва с препинателен знак!

Аз ще гледан на живо, защото съм кибик:) , но цяла България работи. Каква прозрачност, каква откритост, какви 5 лева?! Общо взето българина пак ще си живее в пълна информационна мъгла. За това ще си го работят както си искат .

Изпратили олигарски да им "разтури седенката", той казал: "това е трапезата, онова на даскалите беше седенка".

Аз нямам нищо напротив след като съм приватизирал и обрал всичко, което 5 млн. души са построили и произвели за 70 години, като междувременно съм докарал мнозинството от тях до прсешка тояга, и състояние на работещи бедни и гладуващи пенсионери, да разигравам малко театър за прозрачност, но на мен щеше да ми е неудобно, а те са възпитани да ви крадат, възпитани са, че всичко е тяхно(нали имаха резиденции, когато се тъпчехте в гарсониери), а останалите са роби.