17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ги лиши от финансире, тези окръзи пък да го лишът от данъци. За какво да плащат федерални данъци?

Прекрасно , така ще може да ги осъдят всичките демократични марскисти

Демократите насърчаваха разни лумпени да трошат и палят, и сега когато изтърваха контрола пищят като ощипани госпожици! С всяко свое изявление Куомо ми става все по-отвратителен!

Положението в посочените в статията градове ситуацията е извън контрол. След 8 вечерта банди разбиват магазини и си берат необезпокоявани каквото си поискат. Полицията изцяло отсъства от улиците, а нормалните хора, които работят и плащат данъци, не смеят да излезнат от домовете си.

Какво ще стане , ако Ню Йорк не си плати федералните данъци на САЩ. И без това парите им отиват да издържат белите негри от средния запад , които избират Оранжевия, които пък не им дава сега собствените им пари. Да вземат да се отделят и да оставят реднеците от средния запад да се развиват сами,както си знаят, само добитък , бигмаци, каубойско християнство, кънтри и тръмповци начело , ще са бяла Африка.

Като не платят данъците и на 100% са в затвора. Много престъпления могат да нямат наказание в САЩ, но за неплащане на данъци изгаряш винаги. Ал Капоне влезе в затвора за неплащане на данъци!!!!

Средния Запад е ПРОМИШЛЕНАТА ЧАСТ на САЩ. Тези щати са основния донор на данъци.

Кико, много твърда пролиберастка позиция имаш бе??? Много обичаш негрите ли???? А циганите???????

Кико, за какви данъци говорим, ако продължи тази анархия? По-скоро помощи ще искат.

А дано гей мафията си намери майстора в лицето на Тръмп.

Тръмп е непобедим: Бял, ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН доказано чрез ослепителните Ивана и Мелания, построи ОГРАДАТА с Мексико и бе ПЪРВИЯТ американски президент който имаше топки да признае Ерусалим за израелска столица.

ДЪМИкратите са способни на много долни номера! А Тръмп, си има своите кусури които ще бъдат изполвани срещу самия него! Байдън като личност е по-приемлив , но като партийна линия е по-лошият избор!

Целият свят се превърна в един цирк и ние сме ЯКО в него.

На тези места живеят най-богатите хора на света да се отделят от кравария и готово

Може и още как.Куомо е най голямия ревльо.Преди два месеца му предложиха федерална помощ и той отказа

"...Куомо е най голямия ревльо." - Няма как да не се съглася. Дори предизвиква отвръщение. А по време на пика на корона-цирка беше направо непоносим!

А терориста евреин Мъск кога ще бъде стопиран от държавните пари?

е американски танк. С американски дизелов мотор 258 коня с лята АЛУМИНИЕВА глава в САЩ, С гъсеници с американски каучук, който сталинистите пробват да не слагат и гъсениците се късат, с въртящ се купол, възможен за производство единственно на уникалните огромни американски стругове, с дуло от американска стомана просвредленно с уникални длинноствольными американски режещи инструменти. Само еБлемата е съветска, както е съветски и филма "Т-34". Хитлер "напада" СССР, изпреварва Сталин с 2 дена, като за целта разполага с 450 "танка" , повечето от които са ЧЕШСКИ ТРЕНИРОВЪЧНИ ТАНКОВЕ с по 2 картечници и БЕЗ ОРЪДИЕ. С мотор от .... 56 коня. С такава учебна техника и НЕСЛОМИМ НЕМСКИ ДУХ Хитлер прегазва 5 ПЪТИ по-силния Сталин. Бегай да учиш История от КГБ полковника резидент в Швейцария Виктор Суворов и авиоинжинера Марк Солонин. И двамата са евреи по майка....ако решиш да ме апострофираш. Дотогава ред да не си написал против Мъск!

Бреееййй, тоя мъск да не ти е брат или сват, че така го защитаваш с пяна на устата???

The Kharkiv model V-2 (Russian: В-2) was a Soviet diesel tank V-12 engine designed at the Kharkiv Locomotive Factory by Konstantin Chelpan and his team. It is found in the BT-7M (BT-8), T-34, KV, IS and IS-10 (T-10) tanks, and by extension, the vehicles based on them, such as the SU-85 and SU-100 tank destroyers based on the T-34 and the ISU-122 and ISU-152 self-propelled guns based on the IS-2. Throughout its production life, output ranged from roughly 450-700 hp. The water-cooled engine was made of aluminium. Displacement 38.8 L (2,367.7 cu in), bore 150 mm (5.9 in), stroke 180 mm (7.1 in) left cylinder group and 186 mm (7.3 in) right cylinder group, torque 220 kgf⋅m (2,157.5 N⋅m; 1,591.3 lbf⋅ft).

върте-сука-мота-близа-маза и пак Русия намеси.

Федералното правителство от 70 г финансира всичко армия цру и глобалисти само по един начин, ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ. САЩ бяха 70 г доминант на света и уж най богати само защото печатаха и печатат пари, това им е основния бизнес. Но той свърши вече, не искат да си го признаят, но всичко си има край и ще платят цената. Живеят в големи къщи и карат коли камиони, окупирали са света буквално, всичко това си има цена, щата НЙ що не си печатат сами долари, никой няма да разбере

живея 22 г в САЩ. Бил съм и в Германия. Както се работи в САЩ, никъде другаде по света не се работи. Много българи се уплашиха и се върнаха в България....

Белите - да сигурен съм, че работят като коне, ами негрите работят ли???? Питам за един приятел....

Твоя приятел да не би да е някой мързелив не-бял? Тебе не те знам какъв цвят си ама като гледам как "цвъкаш" постове, и ти явно не си от работливите. Добре си се определил като "Европидал"!

Светът е в криза предизвикана от ненормалници с власт. Надявам се да се види края на това. Не може да има диктатура на малцинството. Трябва ред и държавност, а че Д Тръмп не е идеален е друга работа.

По-големи ненормалници (и терористи) от СЗО няма! Тръмп им се опълчи и господарите на СЗО се нахвърлиха върху него. И да - не е идеален , но е по-приемливият президент, в сравнение с визията на демократите.

Кралят- слънце се справя с противниците по фашистки. И това било демокрация! Този случаен /като нашето президентче/ в политиката човек си мисли, че света се върти около него. Тези пари да не ги плаща от джоба си- това са данъците на хората . Това ни очаква, ако преминем към президентско управление- един човек да решава на кого да даде пари и така да се справя с противниците си.

Глупак!

Тъпако, има огромна разлика в правомощията на нашия и американския президент. Що не го сравниш с нашия крал слънце от Банкя? Дето се крие и ходи само на предварително уговорени срещи с работници на наши фирми.

Тези Марксисти забраниха на Федералните сили да влизат в градовете и да наложат ред по улиците но искат ФЕДЕРАЛНИ ПОМОЩИ за анархистите. Системата на Тръмп е изключително добра и работеща: работиш, плащаш данъци, получаваш федерална помощ за коронавирус.

Не ми се вижда много далновидно това решение. Ами да остави полицаите без заплати и маргиналите без социални помощи, и ела гледай какво ще стане в тези райони.

Полицията е подчинена на местната власт в САЩ. Не на федералната. Тава да не ти е Русия, ве?

Вече е станало,той затова го прави

всеки бизнес плаща 2 РАЗЛИЧНИ ВИДА ДАНЪЦИ - щатски и федерални. Преди няколко години щата Илинойс увеличи КОРПОРАТИВНИЯ ЩАТСКИ ДАНЪК от 15% на 17%. Пак ти казвам: Не бъркай САЩ с Русия!

и що да не може? който го е докарал да разчита на "финансиране" требва да знае, че то може да бъде спряно. Работиш, получаваш пари: тех не могъ да ти спрът - само.

Номера минава в щатите с лежачка. В ПРОМИШЛЕНИТЕ ЩАТИ, като Охойо, Индиана, Илинойс черни, жълти и бели работят.