Коментари - Ток, оборудване, газ: как България ще помага на Украйна | Бизнес.dir.bg
назад

Ток, оборудване, газ: как България ще помага на Украйна

Министърът на енергетиката Владимир Малинов разговаря в Берлин с помощник държавния секретар на САЩ Джефри Паят и с украинския си колега Герман Галушченко

Обратно в новината

Коментари - Ток, оборудване, газ: как България ще помага на Украйна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко мъка има по този свят, Боже.

Колко идиоти си натворил на тоя свят...?

О, боже! Тя Българийката сама себе си не може да оправи, ще помага....

Ток, оборудване, газ: как Америка ще помага на Украйна, а България ще плаща сметката.

Значи САЩ ще доставят срещу заплащане газ за югоизточния фланг на Европа, а страните от този фланг ще подаряват на Украйна газ като помощ. България не можела да строи централа с руски реактори, за които има изградена площадка, но Украйна, която е във война с Русия може да строи централа с руски реактори. И ни го съобщават нагло като положителна новина. Само на мен ли ми се струва, че има нещо много гнило в цялата ситуация?

Нали зеленият наркоман щеше да ни дава еФтин стратегическо партньорски ток. То се оказа, че ние ще му подаряваме.

Преди година Зеленски ни обещаваше техен ток, сега ще внасят от нас. Тука бизнесът врещи от борсовите тарифи, политиците не смеят да пуснат и бита на тях, а АЕЦ Козлодуй почва работа в експериментален режим с американско гориво. Цял Панелистан се отоплява и охлажда на ток, само Украйна ни липсва !

Мирно! Всички български политици и министри да козируват на Джефри Паят! Неговото превъзходителство, което направи като посланик Майдана в Украйна през 2014 г. и който и до сега я обгрижва от всекъде! Чудя се само за едно - как ли нашичкият е успял само това да обещае от името на България без да пита Парламента? Или пък е обещал още, но просто както винаги не ни казват, в какви каши забъркват България зад гърба ни.

О сащ всичко ще ни излиза по-евтино, според някои. И защо уж бг политиците така се впрягат в помощта за украйна. Не стига, че приеха бая гости, дават помощ всякаква, и продължават в същия дух, все едно България им е бащиния, богата при това. Май се страхуват от началниците, които са добри в измисляне на санкции и ритане по непокорните. прода-жници и слуги.

Не е въпроса "как" а "ЗАЩО, за чий ЧЕП" се бутаме между шамарите? И ако настоящата политпаплач продължи като предишната....ще и се наложи да отговаря на МНОГО неудобни въпроси.

Заглавие отстрани: "КЕВР може да повиши цената на тока за бита от 1 юли с повече от предвиденото" Така че ще помагаме на демокрацията освен с нашите ядрени реактори за "Белене" - и с тока от демократичното ядрено гориво, дето пак ние го плащаме :))

Всички помагачи на Украйна и натегачи на Посолството скоро ще бъдете изметени от политиката - на следващите предсрочни избори.