Тихомир Безлов: Конкуренти "сготвиха" "Джи Пи Груп"

Строителната компания сега може да се раздели на няколко по-малки, за да не бие на очи, казва експертът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кой кого е сготвил , но има два факта които подреждат пъзела с убийството на Вики и фирмата на г-н ЖИТЕНСКИ. Името на г-н Житенски фигурира заедно с ТБ ИНВЕСТБАНК във фирмата ИНТЕР ПЕТРОЛ ОЙЛ ЕООД. Знаем с кои имена се свързва собствеността на ТБ ИНВЕСТБАНК. Помним ПОКАЗНИЯТ РАСТРЕЛ НА ЖУРНАЛИСТА ГЕОРГИ СТОЕВ убит заради романа в който главният герой по един и ли друг начин е свързан с въпросната банка и нейната собственичка. ХОРАТА ОСТАРЯВАТ НО НРАВИТЕ НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ!

Глупости на търкалета!

Ох, ще ме разплачеш. Беше време "Джи Пи Груп" да има конкуренция. Че само от хладилника ми не сте изскачали. Лошото е, че конкуренцията пак ще са някакви наши хора и никакъв шанс нормални фирми да се докопат до сладки обекти

Безлоооов купена подлога

Аман от интелектуални прости*утки.

Като почнат да разсъждават по принцип. Ами да по принцип може и да е така. Ама в действителност не е. Това НЕ Е СТРОИТЕЛНА ФИРМА. Както при повечето "строителни" фирми, когато собственикът си прави къща не ползва нито един работник от фирмата , а наема малка, строителна фирма. Защото той знае, че това, което правят не е строителство , а за себе си иска да строи качествено. Е сега вече разсъждавайте по темата и давайте мнения. как ще се раздели бе хора - той няма как една баня да направи и да си вземе парите от частния пазар вие ще го разделяте. Ами нали ако е подизпълнител на тези, които е мачкал ще го съсипят. Вие какво си мислите, че някой ще му даде работа за да оцелее ли? На такива фирми цената се определя от стойността на машини и имоти и еветуално история - ама тук вече историята тежи. Персонала може спокойно да му сложиш цена с отрицателна стойност, защото трябва да ги уволниш , а това си е разправия. Ами айде моля ви си обиколете обектите и вижте има ли някой на когото бихте дали ключовете за да ви боядиса хола. И като няма това означава, че загубили политически гръб да сгъва сергията и да се пенсионира. А до това, кой го е сготвил - не ми се връзва да е някоя българска строителна фирма.

Още един откривател на колелото демокрация, който замазва схеми. Йовчоо, големите не ги "сготвят", те се самозабравят.

Тази писарушка - авторът на статията да не си мисли, че не се досещаме, че тя е поръчкова! Защо например не седне на мазния си задник и не напише как например Джи Пи Груп, а и не само те, връщат 20% откати от всяка зделка на депутати, чиновници, съдии и т.н.

Тази писарушка - авторът на статията да не си мисли, че не се досещаме, че тя е поръчкова! Защо например не седне на мазния си задник и не напише как например Джи Пи Груп, а и не само те, връщат 20% откати от всяка зделка на депутати, чиновници, съдии и т.н.

Един от най-ярките и най-недостойните представители на социологическата "мафия". По-лоша от магистралната, защото тъгуват с доверието на хората, а не с доверието им. Платена дясна марионетка, която ще каже и напише само успоредна на опорните точки "представителна извадка". Изпитвам само отвращение към такива псевостъкмисти. Необективен, повърхностен и не много умен, това ми е мнението за тази персона.Изключвам телевизора като чуя да каканиже отдавна омръзнали ни мантри.

Ами то и конкурентите на Джи Пи могат да кажат същото, след като Джи Пи ги е отстранила от конкурсите. Някои хора не могат да преглътнат факта че не всички пари отиват в техните джобове, това е типично българска черта!

Абе вие верно ни правите на ненормални.

журналистите ставате грозни с продажните статийки...

По какво точно е експерт Безлов ? Как се става ? Искам и аз да завърша за такъв.

Нови дрешки си приготви селски дебил,че път те чака,дълъг път

Кой е този Безлов и за какво се бори? Мен не ме интересува как си печелят поръчките, а да са качествени нещата, е кое е качествено? Пред НДК плочките ли? Магистрала Тракия? Пътя до Своге? Центъра на София? Кажете едно качествено нещо, което не трябва да се ремонтира в рамките на месец след като е построено и защо се получава така. Безлов да ходи да се снима и неговата физиономия го издава какъв е!

"зделка" си самият ти с партийния който е побарал майка ти на времето раб фак тъпанар,но акъли раздава дебила недоклатен

На европейците им писна да наливат пари в България , пък рашастанската фирма Джи Пи Груп да точи средствата , и да хрантути монголоидите и правешкия мафиотски бос . В момента строи хотел Хаят за 400 милиона до паметника Левски , а рафинерията която уж управлява е платила 300 милиона данъци за 20 години !

друго си е раздумка с раб фак дружка,нъл тъй селски идиот?

Поръчки, финансирани с европейски, държавни и/или общински пари да се печелят от изпълнители. Да се забрани явяването на фирми, които нямат нужната техника и работна ръка за изпълнението на даден обект. Респективно, ако е необходимо, 4 фирми ще спечелят една поръчка и ще правят пътно платно, тротоари, канафки, мантинели и осветление, отводнение и прочие отделно една от друга. Разбивка при финансирането и носене на отговорност за поетата част от проекта. Не 1 печели и мята на 17 подизпълнителя, а после да се оправдава с тяхната работа.

Eто най-накрая един трезво мислещ човек.Повече от ясно е, че Джи Пи бе сготвена, но не от български конкуренти, а от европейската и световната строителна мафия.Джи Пи израстна бързо, това е най-модерната, динамична българска фирма, най-кадърните са там с тези темпове на растеж скоро България щеше да им е тясна и да подхванат метрото, магистралите и тунелите във Франция, Германия, Великобритания и Япония.А там става въпрос за много пари, така че ги сготвиха и предотвратиха опасността още в зародиш.

Може ли да няма държава. управниците да се най-долни келемета и да има читав бизнес у нас Че и прозрачен? Може ли народа е проЗ и да има реален напредък в НЕЩО СИ? Айде първом на тез вАпроси Секи да си отговори и тогава да лае! Обикновения човек не знае никое от споменатите имане, но знае други - И ГИ ПСУВА! И е прав да ги псува, ама пък си заслужава съдбата, нали?

Те ли им бъркаха асфалтът и им работят по улиците

Вие представяте ли си Тръмп да излезе и да каже "Локхийд Мартин" ги отстранявам от всякакви обществени поръчки"!!! Примерно....

Да кажем, че е прав, че конкуренти са в основата на това. Само не виждам защо трябва да ги съжалявам. Честно ми кажете дали мислите, че няма проблем да си вземете парите ако сте работили за тази фирма. Ако мислите, че има проблем - МАЛКО ИМ Е. А операцията беше брилиантна - вместо да подаваш сигнал към полицията, която разбира се ще ги защити - го даваш на ЧУЖД журналист. ЕВАЛА. ЕЛЕГАНТНО. Не прилича на руско или българско изпълнение. Може пък на някой някъде да му е писнало от покриване на далавери и да е решил да действа малко извън правилата. На мен изпълнението ми прилича в по-западен стил. Ако е така има още. Още неща, които не са излезли.

За строителствоот в Европа -е просто смях. Аз лично мога да сложа в джоба си целия експертен състав на това недоразумение. НАли съм ви гледал как работите бе човек. Нищо общо със строителството, а ако някой разбира няма да подпише. Ами нали във Франция още пир първата среща с проектаните и вашите експерти обектът е приключил - ще ви изгонят като мръсни котета. Фирма, която азчита на обществени поръчки в България не може да построи и барака за частния сектор - той тръгнал да ми обяснява, че някой го е страх.

Тази Инвестбанк , не закупи ли ТБ Виктория собственост на КТБ? Една шепа хора в тази държава си играят на Монопол с държавните активи. Няма ли кой да ги спре?

Нещо май много фантазия прояви? Виждал ли си им качеството, какво е трагично? И колко ремонта на ремонта правят на готова уж работа?

А вие какво си мислехте - Бат Бойко е велик и може да се подиграва с всякакви западни фирми. Ами вие техните пари харчите бе наглец. И като отстраниш за глупост западна фирма от търг, за нещо, КОЕТО ДОРИ НЕ МОЖЕШ ДА ПОСТРОИШ ами може да се засегнат и да те нашамаросат. Е така щото освен , че си крадец си и прост и го правиш по тъп начин. И внимавай, защото това не са ти руските мечки - ако си прав, а може би си прав има още много много. Точно ще решиш, че си се измъкнал и шамар отляво, успокоиш се и шамар от дясно. Та това да е за урок на всеки български милиционер, който се взема за велик.

Истината е по средата. Ha JPG начина на действие познавам от преди 10-11 години. Ръководителите им на ниско ниво действаха дръзко до степен нагло, парадираха с покровителството от Вал. Златев и други големци, а компетентноста им беше на ниско ниво и често се издънваха. През годините ги следях бегло и констатирах, че нищо в стила им не се променяше само се разрастваха но нивото наизпълнение си оставаше ниско. Единствено качествено изпълнение бяха бензиностанциите на ЛУКОЙЛ, но те бяха на В. Златев при тях трябваше да се постигне качество дори и на загуба. Вярно е обаче, че и конкуренцията не е спала, а е следила внимателно действията на JPG и в удобнив случай ги е прецакала. Това е нещо нормално за нашата действителност, продължаващи мутренски времена-алчност за пари и власт. Не се спират пред нищо, убиват човек без око да им мигне само и само те да се облагодетелстват.

Въпросният ВЛАДИМИР ГЕОРГИЕВ ВЛАДИМИРОВ - ЖИТЕНСКИ работи заедно с Петя Славова и Любен Гоцев. Съвместната дейност на Житенски и Славова е във фирмата ИНТЕР ПЕТРОЛ ОЙЛ ЕООД в която участва банката на Славова - ТБ Инвестбанк. Ако си забравил да ти припомня каква беше съдбата на журналиста ГЕОРГИ СТОЕВ дръзнал да напише роман срещу Любен Гоцев. Същата като на Виктория написала срещу тази финансова пирамида въртяща 460 милиона евро европейски пари.

Няма конкуренция, драги! Има ОЛАФ. Затова гледаме тези циркове - отстраняват ги, отказват се, ред сълзи, ред сополи.

г-н Безлов, ако си мислиш, че с едно изречение за готвене ще успееш да заблудиш някого, то много се заблуждаваш и ти и тези които са те пратили да говориш по готварски теми. Надявам се, че това е точката на кипене, която с помощта на европейските служби ще свари всички подобни олигархични структури в България.

Да ги видим големите " бизнесмени", като спрат европарите какво ще правят ? Освен магистрали и хотели - друго не знаят да правят / и да крадат / Няма проруски - няма проамерикански - който дава парите - той ни е брат. Подкупен слугински "елит" - нас целокупно ни сготвиха още от 90-те години, та до сега дано да сме увряли.

Вижте в кои фирми участва Житенски. Оказва се, че са свързани с банката на Петя Славова и генерал Любен Гоцев! Предлагам ти да прочетеш книгата на УБИТИЯТ ЗВЕРСКИ журналист Георги Стоев - "Любен Гоцев — истинският Кръстник" За такива неща у нас се убива!!

Къде е ОЛАФ!!!!

Защо да се правя на луд? Казвам, че им е малко това засега и се надявам още и още. И не само на тях. И не знам защо пускат тролове да обясняват, че щото било от Запад дошло е лошо. Ами откъде да дойде от Цацаров ли? Или от ДАНС. ТА нали всички знаем, че всички са в кюпа.

Много се лъжеш , тези олигархични структури в България, бяха създадени умишлено да слугуват на европейските бюрократи, като бяха възнаградени, за продажбата на националните интереси

Айде ако обичате кажете името на западната фирма, която предполагате, че е сготвила тази чиста като момина сълза фирма за да може да видят всички ЗАЩО. Аз веднага разбрах коя точно фирма имате предвид. Ама ви оставям вие да кажете. Има начини и начини да остраниш фирма от търг. Но когато го направиш по обиден начин може и да не разбереш откъде ти е дошло.

Нима банката ня ПЕТЯ СЛАВОВА и приятелят и Любен Гоцев е руска?? Ами същият този Житенски от Джи Пи участва в съвместни фирми с Инвестбанк на Петя Славова. Чел ли си книгата на убитият зверски Георги Стоев - "Любен Гоцев — истинският Кръстник" Помниш ли как зверски би убит Стоев? Не ти ли напомня убийството на Вики на това на Стоев?

Няма как да се излъжа, че олигарха от Правец Валентин Златев е Руски, а не Европейски олигарх !!!!!!!!!!!

Значи не е важно дали е боклук, а дали е "наш". Ми аз пък не възприемам европейските боклуци като свои.

Не е ли на "ИНТЕР ПЕТРОЛ ОЙЛ" ЕООД в която освен този Житенски участва и Петя Славова с банката си Инвестбанк. Нали се сещаш с кого работи г-жа Славова и кой генерал стои зад нея. Същият тоза за когото убитият журналист Георги Стоев написа романа " Любен Гоцев — истинският Кръстник" Сигурно вече правиш връзка между убийството на Стоев и това на Вики. Зверски и показни!

Баси журналиста. Дрънканици. От известно време се налага този стил на президента Радев: БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО започваш да дрънкаш някакви глупости и простотии срещу човек, партия, фирма, институция, без значение. Окалваш и продължаваш нататък за следващи подвизи. На простите хора това им се харесва, те също обичат да мразят успелите хора по ред причини. Апелирам към нормалните хора - да спрем тази гадна линия на поведение. Ако си журналист, прокурор, президент и т.н. събери факти, доказателства и докажи правотата си. Иначе си едно плямпало.

Безлов,много си отворен!! обърни се към "козяк" за информация,там ли е конкуренцията !!някой си спасява задника ,може би !!

Сериозно ли мислите, че това ще спре? Та на тях затова им плащат. Да сте чули някой от тези журналисти да е премиера за честност, достойнство, защита на кауза? Те просто работят по поръчка. Поръчваш, плащаш и готово. Помните ли Ваза Ганчева?

За какви западни и източни фирми говориш? В кенефа който превърнаха България убийците на Георги Стоев и Виктория , никой не желае да влезе. Я камера ще има , я някой надрусан циганин , я пък убиец с пистолет. И всичко е СПОННТАННО както говори гладния прокурор. ДА, ДА , АМА НЕ. НИЩО СТАРО НЕ Е ЗАБРАВЕНО И НИЩО НОВО НЕ Е НАПРАВЕНО. СТАРИТЕ СЛУЖБИ СЪС СТАРИТЕ НОМЕРА продължават. ДОКОГА??

.. на търга същата фирма е класирана с клонинга си. Имато друго, но хората и адреса не. Плюс всъщност това е изгодно - класиралият се на първо място е с най-ниска цена. Ако се откаже, класиралият се на второ или последващо място с по-висока цена, ще вземе повече пари. И всъщност целият цирк с драматичното отказване с гордо вдигната глава ще се окаже търсен ход.

където и да разровиш все кадри и хора на бкп/бсп,дс и кгб.... кви европейски боклуци те гонят, или просто папкаш безплатна постна пица

Конкуренти или не като не си вършат работата качествено да се махат. Това е положението.