Коментари - "Тесла" ще съкрати 15 000 свои служители или над 10% от персонала | Бизнес.dir.bg
назад

"Тесла" ще съкрати 15 000 свои служители или над 10% от персонала

Това става ясно от публикация на технологичното издание "Електрик", което се позовава на вътрешно съобщение, разпространено в американската технологична компания

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - "Тесла" ще съкрати 15 000 свои служители или над 10% от персонала | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Пълните електромобили нямат бъдеще. Хибридите - имат ! Съчетават най-доброто на ДВГ и електродвигателя.

Глупости.

г-жа Боряна Динева, ТРЕТИЯТ в Тесла, се обмисляше преминаване на 100% онлайн продажби на Тесла. Дилърите са непоносимо бреме за всеки производител на автомобили.

Ама те Тесла никога не са имали дилъри. Покупката винаги е била само онлайн.

от Тесла ще отнесат теслата. Баламите свършиха.

Ама колко оригинално. Как се сети да го кажеш?

ако тесладжията - джо мъск рекрутира тия само 10% освободените от непродажбите на тèслата-теслà за мисията си на марс, то трябва да добавим само едни проценти от "авторитетите" и, и калниците на ракетките за марс на мъскито ще увиснат, като ушите на магарето на настрадин-ходжа... инак много готин трик! сега само чакаме намесата на държавата, защото "ту биг ту феил"... ама много маймуни с банани въ устната кухина и гърлата станахте на клона на "цивилизацията"! ще трябват яки съкращение и откъм страната на банкерите, милиардерите, политиците, лобиистите и техните нпо. баланс си треба! инак корабът потъва в говната изсрани от юдео-нацистката паплач, кято печата мънгизите. ...... Бог с нас

Тук си прав, макар че само руснаците споменават накрая "Бог с нас". Независимо от грубия ти изказ, истината си е истина!

То е яссно, че рано или късно лудостта по електромобилите ще спре и практичността при пътуванията ще вземе надмощие над нещо, което рекламират като модерно.

Точно обратното. Понеже конкуренцията става твърде голяма, особено в Китай, "Тесла" не могат да се преборят за пазарен дял.

Китай буквално наказва САЩ чрез спиране на Тесла в Китай. Чрез смазващи държавни дотации и данъчни облекчения за ситайските производители. В момента китайските модели дори превъзхождат Тесла, защото им е позволено финансово да проектират всичко, което им хрумне.

И защо така бе ванчо ? Кажи си .