17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кажи за бензина и газта,намалени с 42 процента повече от половин година назад, кво правим? Топлофикация, цени в магазина, газ и бензин за колите, цените на лекарствата и т.н. Ти си знаеш, какво не знаеш.

Бульо, хайде като мине кризата да свалим банковата тайна, за да видим, кой колко е МАТЕРИАЛИЗИРАЛ.

Не си теменужка, крадлива свиня си като Барбас Ганьос

Дебилщина бегай на село.

Теменужке, нямаш ли достойнство и срам да продължаваш да бъдеш МИНИ стека? Свършиха ли се енергийните ни експерти та опряхме до един прозд счетоводител ?

Прозд, ама... как се казва, "Маша е наша". Та енергетиката требе да е наша. Щото леб и енергия виннаги требват и носят доста парички-милички. Та затова е там Теменужка, за ги маха комунистите, дето стресират патрона и....

....върнете незабавно парите за газ парно т вода кризата ще ви изрита...

Бензина кога ще намалят или сега рашиха пак на наш гръб да си пълнят бюджета за крадене??? Нафтата и бензина си седят 2лв. и всички управляващи се правят на разеяни... уж зарадфи вируса. Хайде да не се правим на забляни!!!

ШМЕКЕРИ МИРИЗЛИВИ!

Само не разбрах откога на моловете в София взеха да викат икономика?

Кога ще бъде променен закона за енергетиката, който не позволява да върнете на гражданите надвзетите суми при спадане на цената на газа, защото сега единствено Газпром, топлофикациите и други голями крайни потребители се възползват от такова положение и ще получат пари обратно.

Теменужке, два грама мозък нямаш миличка, не ти вярваме.

теменушке време да патуваж за сливен стига лъжи

Защо никой и никога не коментира цената за крайните потребители на газ.Защо след като така драстично пада цената, това не се отразява на битовите потребители, а само на скапаните софиянци за парно и топла вода.Иначе постоянно се говори за алтернативни горива, а цената на така нареченото синьо гориво стои години на лев за кубик.100 кв.м. жилище в София 150 лв. на месец за топло и топла вода, същото в провинцията 400 лв. за газ и то през януари, когато температурите на вън стигаха 20 градуса.Защо тази незаменима Теменужка, не коментира, качеството на газа и неговата калоричност.Знаели че плащаме за калпав газ и компресиран въздух.Иначе имаме хъбове, диверсификация, американски, азерски, израелски и т.н. газ. Имаме таратанци.Гнуся се че всеки ден ме обират по пиратски, и ми говорят, че мислят за мен.

И оня дърт пръч от КЕВР, да излезе пак да говори глупости.

Измамници, крадете народа!!!!

Слуги!

Помиярите отново увъртат! Двете неща не са свързани изобщо. Видяха се кои са мафията и спекулантите. Смърт, смърт, смърт на изродите, които съсипват народа!

няма нужда да правя секс ...държавата ме чука всеки ден

PEYTSCH

Ако се спази закона цената на газа ще остане и след 1.април същата. Нали се взема осреднената 3 месечна цена от преди кризата ? Пенсиите ? Същото.

Боко май ще смени и тоя бивол скоро.

40 % намаление газ . 7,8 % намаление на парно и топла вода във Варна . Защо не е 15 или 20 % намалението ????

Какво остава до 40 отива при герберите.Портних яко се охарчи за водния канал до Масуда

празноглаво празнословно бръщолевене на негодни ЦИ

Оправете си заглавието!!!

Президента като каза, че има текстове приети и не до угледани, плюхте. Утре и Борисов, ще пее нова песен, като му обяснят какво са приели и него ли ще плюете? Зомбиран народ, явно скоро няма да се оправим.

Вкъщи съм си. Чакам някой да почука набврата и законно да ме гръмне.

Теменужка пак ли цъфна тази пролет? Отново ри работим за "руски поток, пардон, за балкански поток? 10 години държите хората на високи цени на горивата, Теменужке, всички дружно работим за приятеля по игра на карти на премиера и разни други подобни мутри. А сега нея я изтипосаха да дрънка как се грижели за хората, ай сиктир!

40 % намеление газ . 7,8 % намаление на парно и топлавода във Варна ???

Тя нали не е говорила за това със заслужилият народен артист, - другарят Петър Стоянов?

ТЕЯ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ! Съд за Борисов и целия парламент!

Духачка ...ама на правилните хора.

Стига де, точно обядвам :(

в сащ цената на бензина падна на 0.27 стотинки за литър

В сащ в момента 3,84лт са 2,02 долара. 1л - 0,53долара. А и там нямат акциз на горивото. Реално цената на горивото у нас трябва да е около 1,35 - 1,45лв в момента.

Как е възможно толкова тъпи хора да има в това народно събрание.

Винаги може повече.

Спелчек немате у неделя?

Това минава спелчека. Трябва човек да е грамотен и да чете, за да разбере, че е граматически неправилно. Иначе спелчека прави само проверка на правилното изписване на думите - Евтин, евтиния, евтините... газ, газа, газът, газовете...

Ами за по-евтиния бензина?

Сериозно а цената на тока който субсидира парното нещо да каже и за него. Цяла България плаща по скъп ток за да може 6 града да имат по евтино парно.

Айде сега на мнозонството им виновни пак от БСП. Абе Гербунгели вие мислите ли като натискате копчетата?

Ако и съдилищата безпрецедентно практически да са прекратили дейност и палатите да са затворени, прокуратурата работи. И то Върховна касационна прокуратура. И то работи срещу един човек – следовател Бойко Атанасов. От призовка, качена във фейсбук профила му, става ясно, че – макар главният прокурор Гешев да е привърженик на крутите мерки и отстраняването на гражданите от улиците, Атанасов е привикан на разпит във ВКП на 25 март. От документа е видно, че той трябва да се яви в Инспектората на ВКП, за да даде писмени обяснения за участието си в предаване на „Евроком“ на дата 19 февруари (между 17:23 и 17:48 ч.!). Т.е. прокурорската машина до най-виското й ниво се е задействала за няма и месец – при това напоследък в условията на карантина и извънредно положение. Пред Сашо Диков тогава Атанасов дава интервю, озаглавено „Държавата ни е хаос, безпринципност и липса на контрол“, а цялото видео с опасното му изявление може да се гледа тук. Още по-интересна е втората причина, поради която е привикан на разпит – защото подал декларация във връзка с делото, което Цветан Василев опитва да води в САЩ по глобания антикорупционен закон „Магнитски“. Доказателството, приложено тук, е линк към… „Монитор“, чийто собственик е обект на същата жалба на Цветан Василев (заедно с екскглавния прокурор Сотир Цацаров, б.р.). Какви страшни неща казва в декларацията си Атанасов е неизвестно и явно ВКП ще иска да установи това. Но сигналът и за двете е, че така нарушава престижа на Съдебната власт. Самият Атанасов е написал във фейсбук снощи „Ще става забавно“. „Виждам опит да се моделира моето поведение пред съда в САЩ“, казва снощи пък Атанасов в коментар пред Сашо Диков. Бойко Атанасов има навика да се кандидатира за всякакви постове в системата, а БОЕЦ припозна в него и достоен кандидат за главен прокурор през миналата година. Атанасов бе в открит конфликт и с предшественика на Иван Гешев Сотир Цацаров, но още повече е с новия главен прокурор. За Цацаров той каза, че в столичната следствена служба е оформил „шпицкоманда“, която държи дела срещу политици на трупчета и така всява страх. Тогава цялата машина се вдигна срещу него да твърди, че такова нещо няма, не е имало, няма и да има, а самият Иван Гешев – тогава прокурор в СГП, предвождаше група от възмутени верни прокурори, която дойде на крак във ВСС да декларира своята преданост към Цацаров. Оказа се, че по странен начин Бойко Атанасов е и подслушван – но от МВР. Прокуратурата нищо не знаела. За последното той спечели дело срещу МВР в началото на тази година.

Скрийте се герберски калинки прости. От днес само президента да говори, че народа няма кво да прави и трябва да ви слуша простотии те.

Тая смешна герберастка трътла, по-добре да каже, кво стана с приятелката й - кифлата Гинка

След брекзид, замина за ошфорна зона, в пекин.

Айде и вие се прецезирайте малко. Хептен изтървахте края. "Теменужка Петкова поиска прецизиране на ценовата регулация заради по-евтиния газа" Не знам какви сте оставили дежурни днес...

Приеха един закон на Корнелия и половината икономика не може да зацепи ! Представете си какво ще , ако се докопа до властта !

Ей повръщано гейберастко тролче, как така гейберастите са приели закон на корнелия?! По разпореждане на пашата или на тиквата?

като не знаят как да го прилагат? Вносителя на закона ли е виновен, или тези дето го ГЛАСУВАТ без да мислят.. Кой друг им е виновен на УЖ управляващите, че ВИЕТНАМСКАТА ПАТИЦА ПО ПЕКИНСКИ им е показала ЗЕЛЕНИО ФЛУМАСТЕР при закона на Курнелката.. Щото за тях все друг им е виновен.. Та да не им са кърши тертипо.. При ремонт на ремонта след ремонта.. Без значение за павета ли иде реч, или за закони..

А горивата кога???Крадци!

Като завърши строежа на хотела за 400 милиона до паметника на Васил Левски !

Абе като вдигате цени става веднага а за намаляне отнемс седмици.Мръсна червена сган

Та тя цената на газа падна преди месец и кусур.. И кво чухме досега от ТЕМЕНУЖКАТА МУ? Може, НЕ може, ама как да стане, ама то КЕВР требе да каже.. Ама ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ.. И нерде ТАВАН на цените.. Нерде ДЪНО на цените? Само търсим пореднио довод да НЕ НАМАЛЯВАМЕ ЦЕНИТЕ.. Щото той счетоводител Горанчо на 2,25 лв. за литъра заложил приходите у бюджето.. Дето акциза и ДДС-та са ПОЛОВИНАТА от цената на колонката..

Теменужке, чети , чети а не там на хранилката, до боко-моко и коо от бандата му, хо-хоо-хооо

Боже Господи, тази не само драйвери няма, ами и операционна система!

Как да се познаят най-безнадеждните плебеи, без никаква опасност от грешка? Които са достатъчно глупави да дърдорят на глас, че толкова хора си отиват в Италия, а некакви тука се пенят на Боко, че им мачкал правния статус. Пълен игнор е единствената опция. Иначе след седмица извънредно положение жалката пропаганда на властта е смазана от банда брутални факти. Здравеопазването на Боко е изнесено на витрина както никога досега. В София живеят само една трета от българските граждани, а две трети от „хванатите“ с коронавирус са тъкмо тук. Не е пресилено да се твърди, че „провинцията“ е оставена на пълен самотек, без по никакъв начин това да облекчава положението в столицата. И ако утре махнат банките от залата на НС и нахвърлят разбрицани легла с прогнили дюшеци пред камери, пак нищо няма да се промени. Срамният отказ дори от разговор за финансови компенсации тепърва ще се развива като здравен проблем, а не икономически. Когато в първите десетина дни, които са най-важни, „грижата“ се състои само в ограничаване на права и нагнетяване на хаос и истерия, само най-посредствените продължават да се доверяват на управляващите. Боко дори не е отстранил Горанов, Ананиев и Дончев, с което ясно казва, че извънредното е за гражданите, а те си продължават рутинно. Само индианци в несвяст не искат час по-скоро това правителство да отстъпи в такъв тежък момент. Тулупът-мутра дори не е казал какво мисли, защото телевизионният секс с Беновска не се брои. Само зомбита не си дават сметка, че извънредната ситуация налага извънредно правителство с програма и хоризонт в една точка – излизане от кризата най-безболезнено за българските граждани. В България има десет човека, които разбират от управление на здравеопазването, десет, които знаят по-добре от игноранта Горанов как да подходят фискално в такава ситуация и така нататък по сектори. Слепи са, които не виждат очевидното. Стефан Гайдарски

Абе Гайдарски, В българия (и не само) всеки който се поиздигне изведнъж ослепява за тези под-него. За толкова години не се ли научихте... Който и да изберем (щото много му разбира на приказки) в момента на бъркане в кацата ще ни забрави завинаги.... Справка “ ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА” Смирненски

Това е българското разбиране за управление(не само на държавата). И винаги е било и ще бъде