Тексас наказва HSBC заради силния й фокус върху зеления преход

Републиканската партия, която доминира в щата, смята, че компаниите, които приоритизират политиките в областта на околната среда и социалната сфера го правят за сметка на отговорността към своите акционери

Обратно в новината

Коментари - Тексас наказва HSBC заради силния й фокус върху зеления преход | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващата...

Браво Тексас! Бий Зелената чума!

Евала! Така се прави. ДГД за зелените далавераджии от ЕС.

Чайте, чайте малко! Как така ще санкционирате ESG религията?! Пророкът й - чичо Лари, май ще трябва да ви върне в лоното на правоверните...

не че съм много зелен но на американските олигофрени да им се обясни че ако целия свят прави каквото искат, целия свят ше стане кочина като тяхната и няма да има къде да си инвестират парите. ако не им знася да си инвестират в тяхната кочина и де на вдигат много шум.

на зелените една зима и не искат да се повтаря;)Никой не му е кеф да стои на студено и тъмно;)

Онези в америка са прокълнати. Половината свят им се кланя на простотиите поради страх. Другата половина си прави каквото си иска.

22 щата начело с Тексас и Флорида започват разследване на ESG тумора. САЩ ще се оттърват, но за Европа няма шанс

Те ги глобяват защото се занимават с налагане на ESG политики, и изнудват клиентите си да имат високи ESG резултати за да им се отпуска кредит и като цяло да ползват финансовите им услуги. Никой не им пречи да се занимават с зелени политики в своята собствена компания, но те карат клиентите си да го правят. ESG изисква да се занимаваш с това, също да имаш расови, полови и джендър квоти в бизнеса си и задължително публично да оповестяваш колко важно е да спазваш ESG и проблемите които те решават иначе ти пада ESG резултата. На кратко - като системата за социален кредит в Китай, ама за фирми.