Коментари - Тексас наказва HSBC заради силния й фокус върху зеления преход | Бизнес.dir.bg
назад

Тексас наказва HSBC заради силния й фокус върху зеления преход

Републиканската партия, която доминира в щата, смята, че компаниите, които приоритизират политиките в областта на околната среда и социалната сфера го правят за сметка на отговорността към своите акционери

Обратно в новината

Коментари - Тексас наказва HSBC заради силния й фокус върху зеления преход | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те ги глобяват защото се занимават с налагане на ESG политики, и изнудват клиентите си да имат високи ESG резултати за да им се отпуска кредит и като цяло да ползват финансовите им услуги. Никой не им пречи да се занимават с зелени политики в своята собствена компания, но те карат клиентите си да го правят. ESG изисква да се занимаваш с това, също да имаш расови, полови и джендър квоти в бизнеса си и задължително публично да оповестяваш колко важно е да спазваш ESG и проблемите които те решават иначе ти пада ESG резултата. На кратко - като системата за социален кредит в Китай, ама за фирми.

22 щата начело с Тексас и Флорида започват разследване на ESG тумора. САЩ ще се оттърват, но за Европа няма шанс

Онези в америка са прокълнати. Половината свят им се кланя на простотиите поради страх. Другата половина си прави каквото си иска.

не че съм много зелен но на американските олигофрени да им се обясни че ако целия свят прави каквото искат, целия свят ше стане кочина като тяхната и няма да има къде да си инвестират парите. ако не им знася да си инвестират в тяхната кочина и де на вдигат много шум.

на зелените една зима и не искат да се повтаря;)Никой не му е кеф да стои на студено и тъмно;)

Чайте, чайте малко! Как така ще санкционирате ESG религията?! Пророкът й - чичо Лари, май ще трябва да ви върне в лоното на правоверните...

Евала! Така се прави. ДГД за зелените далавераджии от ЕС.

Браво Тексас! Бий Зелената чума!

Следващата...