Търговските преговори САЩ - Китай без ясен резултат

Обсъдени са "начини да се постигне справедливост, реципрочност и баланс в търговските отношения"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нема ясен резултат за белите кравари. За китайците има и се изразява от една мисъл на техната императрица Цъси. "Ние можем да се държим с нея като с пленница и тя дори няма да забележи". Цъсито поканила ена белокожа европейка у двора си, видела е как се държи икакво разбира и стигнала до тоз извод.

Какво стана с финансовата шефка на Хуавей? До 08:01:2019 г. янките трябваше да представят аргументи за експулсирането и. Случи ли се или САЩ просто пуснаха въдицата на канадците и те я захапаха барабар с плувката. И сега ще им трябват години да си оправят отношенията с Поднебесната.

Резултата е ясен.С мита или без мита, дупката в баланса на търговията продължава да расте главоломно.

това по-скоро издава липсата на информираност у китайците по онези времена. десетки векове в Европата подобни гостувания са били официалният начин на взимане на залог от васалите или "партньорите" за частично гарантиране на добро поведение.

само дето, васала праща сина си у рим да се образова, но и синъ и васала са наясно какво става. Цъси говори за друго: Например европейката е прекарала месеци на едно и също място поради %забрана на посоката". Ту е била преградена от нечиста сила, ту разни обичай забранявали местенето, пътуването, ту фън шуй силно не препоръчвал местене. И тазе, европейката не се е усетила. Да ти кажем - Цъси е управлявала чрез невръсни регенти, които е държала на остров. Императоръ се е появявал в двореца само церемониално и по повод. Останалото време: а мръдна от островъ - клъц на главата му. И даже царедворците са били наясно кога цъси ше го убие. крайниа срок е бил навършване на пълнолетие, щото тогава идва край на регнтството и цъси остава капо. Пу И остава жив само щото англичаните побеждават, цъси бега и умира. Ей за таз азицака хитрос, неуловима за европееца, става дума. Те си преговарят, китай си се укрепва.