Коментари - Световната банка спира новите заеми за Уганда заради спорен закон срещу ЛГБТК общността | Бизнес.dir.bg
назад

Световната банка спира новите заеми за Уганда заради спорен закон срещу ЛГБТК общността

Угандийският закон срещу хомосексуализма е във фундаментално противоречие с ценностите на Световната банка, обявиха от финансовата институция

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Световната банка спира новите заеми за Уганда заради спорен закон срещу ЛГБТК общността | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

угандийци! Ние нормалните българи ви подкрепяме. Долу СБ, МВФ, ООН, СЗО и др. подобни!

Хайдеее -Уганда-новият член на Брикс. Бог знае кой педерунгел в "сФетовната банка" се е фрънцнал и подпръцнал....

България подписа такива договори млак ослед идването на демокрацията ни 1991 и за това нищо не е нормално!!

? А си мислех, че съм добре със зрението

само да подметна, че гей троловете на ППДБГЕРБДПС са много щастливи от новината ;)

Е, тъпанарите нищо няма да постигнат. Току-що прехвърлиха топката на Китай, които сигурно с радост ще им отпуснат заеми.

Банката на БРИКС ще и даде.

От кога банките се занимават с социално и обществено инжинерство. Това не беше ли теория на конспирацията а?!

от както са се появили!!! Примерв момента в БГ-то банката дава пари на строителя, след това той продава на купувач взел заем то банките!! И ето ти вътрешна миграция, няколко града свърх строетелство и свръх миграция към тях!!

ама досега пари срещу педерастия не са предлагали:-)))

Подписваш договор за заем, но пед..стчето не го изпълнява щото така му е кеф. Просто вече не си му симпатичен, няма клаузи , няма закони. Изнудва те. Организирана г@й престъпност!

За тези, които още не са чули: има отдавна открито лекарство срещу хомофобията - казва се "Образование". Ходете се лекувайте!

По биология се учи, че има два пола... не знам в НПО-тата какво ви учат... XX XY хромозоми... за ЛГБТ хромозоми не съм чел

Уганда - страна еталон за Корни и Костя!

Намалената раждаемост в Африка и в Азия би донесла стабилност в САЩ и Европа.

По добре за тях.Иначе ще станат като Аржентина.

Дойде времето както се очакваше нямаш ли педал, лесбийка и транс в правителството, няма заеми. Скоро ни чакат и квотите за работните места по фирмите. После и законите за това ако една жена се прави на лесбийка само и само да може да работи я чакат 20 г строг тъмничен затвор и конфискацията на имуществото. А после ако нямаш в родата си обратен, пращят всички в трудово възпитателен концлагер..

Страхувам се че може наистина да се окажеш прав.

Ако не си ЛГБТИ+ няма да можеш да се регистрираш като едноличен търговец.

И тези хора не можаха да останат на страна от геещината, заради краварските кинти, които носят още повече геещина

Я, и негрите можело да направят нормални закони!

"предвижда смъртно наказание за "утежнена хомосексуалност" - престъпление, което включва предаване на ХИВ/СПИН по полов път" Като се замисля над тази казус заразяване със спин не мога да си представя как въобще едно такова дело може да заключи каквото и да е. Ето каква е ситуацията А и Б са болни от спин и са правили секс едикога си. Обаче кой кого е заразил? А -> Б или Б -> А? Всеки един от тях може да е бил болен преди това, а може и двамата да са били болни от преди това, а може и двамата да са били здрави и да са заразени в последствие от други партньори. Значи за да направим какъвто и да е извод ни трябва пълна и достоверна история на сексуалния жимот на А и Б от раждането им до сега или от последния негативен спин тест, защото може да са се заразили и преди 10-15 г., всичките им сексуални партньори дали са болни от спин и кога са били заразени (ако може въобще да се установи това), и никой да не излъже и да не премълчи някой неудобен партньор със спин. Проблема е че ако вземем призюмцията че си бил болен и декларираш други партньори след това и те се окажат болни, на практика дори да си жертва на заразяване по първото дело, излиза че ако имаш и 1 партньор след това и той е заразен, значи много вероятно ти си го заразил - смърт. От жертва в предишното веднага се превръщаш в престъпник. Извода е че ако не си правиш тест за спин точно преди след всеки секс такова дело е почти недоказуемо, втория извод е че никой няма интерес от това дело. Ако то ще е престъпление което ще се води от прокурор който ще обвинява в заразяване, то всеки ще каже аз след "секса с него бях здрав" защото каже ли "той ме зарази", веднага прокурора трябва да се сезира и да пита "а вие имахте ли други сексуални партньори? ако "да" то веднага и вас ще ви съдим за заразяване, потенциална присъда смърт".

А има вируса на спин и го знае. В няма спин. Правят секс, доказан. В се заразява. Тъй като нямат пари за лечение, всъщност В е обречен на смърт. А също е и потенциален заразите. А предумишлено е заразявал В. И е виновен за предумишлено заразяване. За да не заразява повече се осъжда и се изолира от всички други които може да зарази. Този закон беше валиден в Тексас преди да кажат че са открили антивирусна терапия.

ПИПО

Взимат А и Б и ги застрелват на площада. Въпроса е решен.

Че банка има ли ценности? Нейният господ са парите.

Един ден кредит за жилище няма да ви дадат, ако не сте си дали децата на гейска вяра. Помнете ми думата.

Вече има всяка банка една категория Еко Затоплизъм. За кредит за жилище само ще мечтаят гоите. Няма да притежаме нищо и ще сме хепи. Ако сме живи. А за да ни разрешат ще ни задължат да се вапцаме с генни терапии. От там социалният рейтинг и сме чао. Практически ако искаш свобода трябва да хващаш гората и да живееш ултра примитивно. Ако масово хората не скочат да бесят банкери, нещата са аут. Само, че дори и в най-добрият вариант някой ще ги насочи към политиците. А реалният враг винаги са били фарисеите, които плащат на ционистите хазари да им вършат черната работа.

Това е активно от няколко века. Финансиране на масонските ложи, яко мрежа от напълно контролирани роби на ключови позиции. Хората забравят, че сталин е Йосиф, че болшевиките са ционистите, които сега се вихрят в Давос. Николай 2ри отказва на Морган и Ротшилд да стане част от глобална валутна система и му правят ВОСР. Фактите са публични, никой не чете.

Е истинският ви враг? Кой ви разделя, манипулира, контролира правителствата ви и ви води към новата религия на Затоплизма и дигиталният концлагер? Ясно стана ли на тълпите тролове какво ги чака? Или трябва да ви се паркират ракети на главата и да ви забранят и вода да пиете.

Ами да! Как няма да им спрат парите?! Та тези са посегнали на най-ценната, на свещената, на издигнатата на най-висок пиедестал ценност и върховно постижение на Запада - хомосексуализма! Ми, спирайте им парите! Докато поне едно 50% от населението не станат обратни!

Става видима. До вчера Русия беше виновна, че ще умрат от глад в Африка. Са ЛБТКЮ общността ги вълнува. Въобще няма нищо общо с идеята да почва война в Африка по команда на Нюланд и компания. Тва им е стандартна процедура на краварите. Първо почват със санкциите.

Световния фашизъм с действие!

А бе Световната Банка не беше ли на всички държави? Кой позволява на мениджърите, назначени от страните членове на СБ политически изявления?! СБ е създадена да помага на икономиките на нуждаещите се страни, а не да налага интересите на дадена държава, която не сме видели да се застъпва за племената подложени на геноцид в Африка например, или за българите в Македония, или за руснаците в Украйна?! Кое е по-важно живота и оцеляването на народите или малките ЛБГТ общности, които до преди 30-40 годинини са се водили с психически заболявания според Американската психиатрична асоциация?!

Преди доста години вече немски външен министър хоросексуалист се оплакваше, че по света имало 70-80 държави където това се води психическо отклонение и 7-8 се наказва със смърт. Една от последните бе май Уганда, но ги притискат да не изпълняват смъртни присъди. Но бе отчитано, че където по Африка е пълно със СПИН, в Уганда било май най-добре в това отношение. СПИН е прехвърлен маймунски вирус СИВ ли бе на ХИВ, твърдяно при направа на ваксина от май белгийци в Африка срещу детски паралич, за която са използвали извлеци от мамуни. Естествено не го признават, а че някакъв ловец убил и ял маймуна. Но разпространението в десетки хиляди ли за години, няма как да се случи. Колкио сексуални контакта ще има 1 ловец. ;) А се разпространява в области където са се слагали ваксините. Някакъв британски журналит го бил доказвал.

Какво е общото между банка и сексуалните предпочитания? Вече знаем кой спонсорира новата идеология.

Какво общо има банковото дело, с КЖЙДХХЦШШСБ пропагандата?

И после защо Вагнер изтласквал Франция и другите колонизатори от Африка !

Обратните са болни хора и трябва да се лекиват. ЕС има много болни хора.

Световната банка, се управлява от многополови педерасти.

"Угандийският закон срещу хомосексуализма е във фундаментално противоречие с ценностите на Световната банка" Банкова институция... а пък има ценности свързани със сексуалността! Дали има ценности свързани с финансите... или това е далече от приложното и поле?

всички превърженици на ЕЗ да си представят ситуацията с България и ЕЦБ, която ще одобрява държавния бюджет! нямате лбгт закони и мигрантски лагери??? ще имате! иначе при йок

Значи да разбираме,че Световната банка са педали! И няма да подпомагат нуждаещи се, докато и те не станат педали! Тона е то "цивилизационният избор"!

Пиже, обръщай резбата доде е време, брат !

аве вземете я оправете тая глупост с верификацията, тотално сбъгната и не работи, каквото и да избера дава че е грешно, ако вашите програмистчета не могат да го оправят извикайте някви професионалисти, аман пт аматьорска работа

А Колко плаща световната Банка за всяка изгонена, бита и мбана копейка от България?

А те едни ценности......, ум да ти зайде от пюдорастия и насаждане на извратенящина!

Корупцията, ще рече развалата, вече няма препятсвия, както преди. Кара направо, няма завой дори! Примерно военен от САЩ идва в България да каже на правителството да приеме РСмакедония в ЕС... Какво общо има САЩ с премането на РСМ в ЕС?! Ами САЩ използва ЕС като мрежа, с която ливо най-мноо шарани с света изобщо. При това военната машина на САЩ е аргументът. Друг няма вече. ЕС е превърната в пряк васал, от който се взема всичко възможно и се влачи към САЩ, които междувременно са в разпад - просяци, мародери, безмилостна корупция в политиката и икономиката, безмилостна корупция в демокрацията, какват вече няма. Полицаи избиват хора по улиците, ученици изпозастрелват деца и учители, хора от масовото население си продават жилищата и купуват в друг щат поради политически натиск и невъзможност да живеят с принадлежност към партията, която не доминира... Това е моделът САЩ. Ето че се пренесе и в България - народът иска едно, но правителството по-добре знае кое е по-правилното - каквото кажат от посолството и от ЕК, където е Урсула, първата кучка на САЩ за ЕС... Ето го моделът. Само че ние не можем да печатаме долари за целия свят, за да подкупваме наред! - ние ще получаваме заеми, с които да ставаме роби и да изкупуват държавите ни. Гърция беше само показно, като скачаха хората от високите етажи, за да си решат проблема в живота. България е наред. На Гърция й бяха дали високи доходи, за да я вкарат в капан. Сега България има вторите по темп на повишение доходи в ЕС!, за да омаят хората и те да си мислят, че така е добре. В това време ще накарат правителството да тегли заеми - официални и по разни ценни книжа и т.н., България ще задлъжнее и ще я прекарат през машинката, през която прекараха Гърция. За да притиснат България, подготвят и враг РСМакедония, която е безнационална държава и ще изпълнява заповеди от посолството без да се съпротивлява населението. Ще избиват българи, както украинците избиваха руснаци. Но Бългаиря няма да може да се противопостави, както Русия. Всички привърженици на ПП и ГЕРБ са съратници на унищожителите на Родината ни. Това са стари схеми на САЩ, които са изпитано прилагани със столетия, още преи САЩ са прилагани от Англия, която е родоначалникът на САЩ. Само че днес в САЩ са още по-примитивни, а политиците ни по-продажни и глупави от едно времешните. В схма сме, не се противопоставяме, а даже има и помагачи. Ако не и махнем навреме, ще ни изродят държавицата с педерастия и немотия по схемите, които описах. Не съм ясновидец, това са познати неща, вече все по-очевидни, стиа да имаш очи.

Та значи : "Угандийският закон срещу хомосексуализма е във фундаментално противоречие с ценностите на Световната банка. " Та значи , ако една държава не иска да възприеме лайната от така наречените ценности на демокрацията, то тя е враг и няма да има пари за нея. Ами че ние по времето на така наречения ТОТАЛИТАРИЗЪМ имахме повече права. Айде да вие честита демокрацията.

Пари назаем се дават само ако искаш.

Освенако искаш и АКО ТЕ СЪВЕТВАТ АМЕРИКАНСКИ СЪВЕТНИЦИ !

Между другото ако влезем в еврозоната така могат като на Гърците да ни спрут парите.точно с една врътка

Демократичните инструменти на елита в действие, ако надигаш глава си против демокрацията, затова оставаш без пари …

гледайте, хубаво гледайте и пак си помислете, това е умрялата демокрация, не си ши педал няма пари няма нищо

Скоро и при нас ако не подкрепяш ППДБЛГБТ ще ти закриват сметките в банките

Както стана с Фараж, ама вдигна голяма дандания и ония активисти с трезорите дадоха заден, а даже парламентът и закон готви да се забрани на банките да извършват финансов терор над тези, които не "споделят ценностите им"...

Като се таковаш в дупарката - затвор и без заеми. Ще си дойда у Европата да мога да си се таковам и пари да ми дават. Това да си на другия брег вече си е бизнес, затой се меси банката.

на световната еврейска банка, които имали"демократични" ценности...

Тва сега банка ли е или поредното НПО, занимаващо се с активизъм? Било против ценностите им... Единствените ценности на банките са това, което е в трезорите и в компютрите им. Разбиранията, вярванията и мераците им що са част от дейността им? Както върви, за да откриеш разплащателна сметка в банка, освен досегашните анкетни формуляри, ще се появят и такива с въпроси дали обичаш педалите, циганите и негрите и да отметнеш коя според теб е най-великата историческа личност: а. Хилари Клинтън б. Меган Рапино в. Лизо

Световните извратеняци явно са в световната банда

Чак смъртно наказание за утежнена хомосексуалност е прекалено, но 20 години затвор за насърчаване на хомосексуалността съм с 5-те си ръце ЗА

Айде веднага всички представители на световната банка в Уганда за 20 годинки в панделата по новия закон.

Абе , демокрация.

Защо банката се меси в тази сфера? Или и тя се управлява от извратеняци?

"Продължаваме да сме ангажирани с подпомагането на всички жители на Уганда, без изключение, за да се избавят от бедността, да получат достъп до услуги от първостепенно значение, да си сменят пола и да подобрят живота си", подчертава Световната банка.