Коментари - Столичният зам.-кмет по екология: Над 50% от територията на София е зелена | Бизнес.dir.bg
назад

Столичният зам.-кмет по екология: Над 50% от територията на София е зелена

Зелената инфраструктура е именно това, което допринася да няма затопляне както в градска среда, така и на асфалтовите настилки и тротоари, коментира Десислава Билева

Обратно в новината

Коментари - Столичният зам.-кмет по екология: Над 50% от територията на София е зелена | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Над 50% от територията на София е зелена, коментира заместник-кметът по екология на..." Ами така ще изглежда, ама да каже колко зелена боя е купила общината!

Лъжа. Разширявате София, за да влязат зелени територии в рамките на града, за да може да се застрои абсолютно всичко в застроената част. Променяйки базата, всъщност се увеличава застрояването в (широкия) център, който постоянно се разширява..

По-голям виц не бях чел...Билева, колкото и тлъсти суми да взимаш това не оправдава излагацията ти и поръчковите изказвания, които правиш! Никой не се връзва на лъжите на уж столичната ви община!!!

Къде къде по-разумно би било с парите за фигурата от цветя поне веднъж седмично да бъдат измивани ПОНЕ столичните булеварди. А пък ако имаше и предвидено пръскане срещу комари....Ех какъв живот би бил!

Ква е тая калинка и като калинка знае ли изобщо какво е зеленина. Тая сигурно и моловете ги смата за зелени. Тая бетер даскалицата по руски.

Не само е зелена ами и кална.

тоя "милф" кой го "шие"? явно някой я е назначил за да му е "под ръка" не че е някакъв ултразвук-специалист!

Някои далтонисти не различават зеления цвят, освен този на щатския долар!

бело ли си?

Сметай кви кражби има. Щом има зам. кмет по ЕКОЛОГИЯ, начи има и кмет по ЕКОЛОГИЯ. За кво плащаме данъци бе, ей. Цял отдел сигурно имат с 40 "специалиста" по усвояване.

има тази на кадрото е по еко дудуците ,а до нея е лизача назначен с връзки вече 10 години. Абе , отбор по зеленината .

Баш зелена София. Еба си мръсния град!