Станислав Тодоров: България ще мине сравнително леко през енергийната криза

Според Станислав Тодоров най-добрият начин всеки един от нас да участва в прехода към зелена енергия е като се насърчи поставянето на соларни панели сред домакинствата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният "парашутист" в българската енергетика. За сметка на това пък се опитва да се изказва компетентно "....България има...." има ама не благодарение на вас които искате и него да затриете! Продължавайте да бавите проекта за нова АЕЦ, и да говорите за зелена енергия без да включвате атомната, да видите що нзачи тъмно и студ!!!

ВЗИМА КОМИСИОН ОТ ВНОСИТЕЛИТЕ НА ПАНЕЛИТЕ :) ЗАТОВА ЯДЕ ГО В НА :)

Тия не знаят какво приказват, дори в любимата им задокеанска държава не могат обикновените хора да си позволят соларни панели, а и те са нерентабилни за северните райони. Искам да видя как ще си инсталират слънчеви панели на палатките мургавите братя.

какво ги ебе, те и сега не плащат?

солари на всеки покрив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ХА ХА ХА Смешник!!!!!!

Да е леко . Ама май ще ядем бахура

Ортаците на Киро Лъжеца продължават да лъжат и да ни баламосват. 30-40% инфлация явно е нищо за тях! Като огромната част от работещите не са получили и 1 лев увеличение на заплатите! Иначе обещания всеки ден! Мошеници!

lolz

И този боклук и Зеленеца трябва да бъдат обесени

Креатурата на мазния Киро взе да лъже повече от него !? Затова ли увеличихте от 1.4.22 год. цената на газта ??

EBASI на мен не ми дреме ВИЕ плащате

В България има над 700 потенциални места, подходящи за построяване на Средни и малки ВЕЦ. България е богата на води. Това ни е предостатъчно. Така, че не им слушайте приказките на тези. Токът у нас можеше да е на символични цени, ако не бяха грабителите от последните 3 десетилетия.

Повечето от тия места пресъхнаха последните години. И не е пилутически с природен проблем. Не е валяло сериозен сняг с години

За утре 04.04.2022 в сутрешните 2 часа цената във Франция е 2700 евро/МВтч. Дано е грешка на ЕДФ, а не сигнал. Че леко-леко колко да е леко..

Тези ще ни докарат до просешка тояга с тъпотиите които говорят и вършат. Този знае ли цената на соларна инвестиция за семейство и че е невъзвръщаема. Толкова са зле, че няма накъде. Чакам да видя за новия отоплителен сезон какво ще предложат и на каква цена. Като са ги назначавали са ги избирали по незъзможност да мислят, колкото по-зле толкова по-нагоре и най-отгоре Кирчо за разкош.

Ако човек се загуби в зимната планина, тялото му започва да замръзва. Организъмът спира подаването на кръв към някои органи, те замръзват и умират. Редът е следният: Пръстите на ръцете Пръстите на краката Ушите Полови органи Ръце Крака Вътрешни органи Мозъкът и сърцето са последни. Та Азербайджан не може да замени напълно Русия. ЕСще прави жертви. Германия и Франция са сърцето и мозъкът. България е малкият пръст на лявата ръка. Така, че на азерски газ да не разчитаме.

С хранилище в Чирен, което може да издържи на пълно натоварване за ЕДНА СЕДМИЦА до 10 ДНИ.. Ако успеем все пак и да го напълним.. А и не само парното е с газ.. Стъкларски, керамични, циментови, химкомбинати, ХЛЕБОзаводи.. Те като избълват безработни заради пуснати кепенци.. Щото няма газ..

леко,леко, лекичко, само главичката ...........

Мишки ни управляват! Ще гласувам за Възраждане! Те няма да му мислят дали да ползваме нашият ЕВТИН ТОК ОТ АЕЦ! Ай стига сте ни тровили и убивали!

те са русофили така че не мислят, слушат и изпълняват каквото каже москва.

45 години с СССР, колкото и зле да е било, чак толкова зле никога не е било. А, и алчните и крадливите бяха сериозно запряни, най-много партийният секретар да построи малко по-голяма къща. Сега такива палати вдигат за наша сметка, че на бай Тошо вилите (дето бяха държавни, всъщност), взеха да изглеждат като бараки за инструменти ...

Тя България ще мине лесно, но населението и -не.

Браво, Кире! Събра министри по свой образ и подобие : ДЕБИЛИ !

Съвет: Изобщо не го слушайте този измамник. В българия соларките за домакинствата са губеща инвестиция, защото слънчевите часове са много малко - само около 3-4 месеца. През останалото време от годината - ЗЕРО

Не е важно дали е печеливша или губеща а е важно да се лапне една комисионна тлъста за да може правилната фирма да правия тия панели. Всички знаем как се върти планетата Земя т.е колкото и да се въртиш винаги иде момент в който тръгваш пак отначало. Почнаха със сънирането , сега ще разнообразят със соларни панели , после ще насърчават всяко домакинство да си построи една малка централа в мазето с тая подробност че ще е самофинансиране :D Такива са нещата ... докато народа дреме и не оказва контрол и натиск тия у Парламента да работят за това за което са ги назначили гласоподавателите там живота по тия земи български ще си е същата тиня за 80% от населението

За това пък са популярни в... Германия. Но те там не знаят , че слънцегреенето е малко. Там хората не могат да се сравняват с интелекта на нашенците

И затова на немците токът им беше 30 евроцента/кВтч, още преди 7 години ... и затова яко точат газ от Русия, чак втора тръба направиха. Но, краварите им казаха твъ'ъдо нйе! Но, продължавай да напъваш мозъчната клетка, може някой ден и да осъзнае, каква измама са ВЕИ-тата.

Абсолютен дебил тоя.

Леко? Тоя чува ли се какви глупости говори? Ток, газ, горива, парно - всичко страшно нагоре и минаваме леко? Колко време още ще ги търпим тия мошеници? Няма такава наглост и безочливо нарушаване на закона и крадене на милиарди за отрицателно време..

ха ха ха .............

В България СЕ ПОЯВИХА ТОЛКОВА ДЕБИЛИ НА високи ПОСТОВЕ!? леко ще минем без ток,а като при царя ,а дееба и демокрация шибана.

в Русия бе, там демокрация няма!

Глупости!

за България е ясно, хората за северната империя жалеят.

Абе нещата са ясни . Промяната била , едни да лапат , а други да стоят с пръст в устата .В Италия , вдигат данък печалба на всички фирми свързани с горивата , намаляват акциза на горивата , дават ваучери на тези които не могат да отиват на работа с обществен транспорт , за което намаляват данъци на работодателите . Нашите Променящи или са пълни некадърници или са бандити дето участват в далаверите на мафиотите от енергийния бранш.

Да ви кажем ли от коя фирма да си купите соларните панели?

За изборите за Велико народно събрание през 1990 г. БСП изгражда изцяло позитивна кампания, която преследва няколко основни комуникационни задачи и внушения: Убеждаване на мнозинството от избиратели, че партията притежава управленски опит и може да се реформира за постигането на просперитет на страната и е близо до избирателите (Сполука за България) Популяризиране на новото име на партията чрез лозунг-абревиатура (Благоденствие, Сигурност, Промяна) “Да спрем разрухата, да обновим България”, “Промяна, справедливост, сигурност”, “Работа за всеки, хляб за всеки, демокрация за всички”, “Хляб, работа и сигурност за всеки”, “Да възстановим производството и работните места " Тези лозунги ни докараха до просишка тояга през 1997 г. Сега със същите лозунги , ни ебават мамата през2022г. Тоя път трябва да има осъдени за обесване .

ДРИШНЯР !!!

Кога най-после ...ЩЕ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА ОТГОВОРНОСТ НА ФОН Лайн Неин? За ...малоумните си решения трябва да влезе в затвора. Каква е тази наглост да казва ..... "НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ НА ПРИЯТЕЛИУТЕ СИ"! Какво чака Коьвеши? Почсно признание за .."ЗАВИСОМОСТИ", здраве му кажи!

Аз съм с парно, какъв панел да си слагам бе идиот

Тоя като как го вижда соларни панели по покрива на блока, никой от блока няма да дадат пари за това, хората няма какво да ядат

В България никога не е имало енергийна криза, няма и сега. Преди 30 години, България беше най енергиината държавата в Европа. Но в България има едни политици, които просто зстриха българскста енергетика и продължават да го правят. Няма никаква криза, Ина малоумни и продажни "енергетици

Той бил оптимист за тока, защото нямало да скочи с 25%. А само с 20% примерно. Това е страхотна новина за хората... Те пасът трева. Всеки да си слага соларен панел. Искам да го видя това приложение в жилищните блокове в България. Просто нямам думи. Предлагат се скъпи мерки, които работят само в идеални условия. Енергийната криза миналата зима в щатите го доказа. Но за това не се говори. Малоумни продажници...

Те разбрахме как ще минеш. Кажи сега за народа.

От това което прочетох ми стана ясно едно - "Всеки за себе си, Бог за всички". Или "всички за Европа" може би? Ако немалко домакиндтва ходят взимат заеми за да посрещнат месечните си разходи... призивът "Слагайте си фотоволтаици" малко ми напомня за Мария Антоанета. И второ - отоплителния сезон бил свършил... Колко хубаво! А когато почне пак? Щото времето няма да спре там на 1-ви юни или там каквито дати цитирате масово... И кво праим тогава? Кой сърба кашата след това? Хората без фотоволтаици?

Като почне пак отоплителния сезон тези мекерета няма да са на власт и няма да е техен проблем. ОСТАВКА, идиоти!

И наглеца! Абе, как ги събраха все тъпи, нагли и крадливи?!

Дир са сложили щатни тролове, които преправят постовете. Браво, Дир - вече участвате активно в правенето на фейкове.

Лъжливите проклети политици в булгаристан не казват на заспалото население, че АЕЦ Козлодуй произвежда електроенергия на цена 5-6 стотинки/киловат; всичко над това е надценка и печалба за хиените накачени на хранилка в енергетиката.

и на всичкото отгоре е на печалба сблозо милиард,които сега ще раздадем на определени хора като помощи,

Oще един наркоман... който изобщо не разбира от енергетика... Соларните панели са: Скъпа инвестиция, Не Ефективни, Генерират много отпадък при производство и при извеждане от екслоатация, генерират тоскични и трудно разградими отпадъцци... Вие сериозно сте някакви друсани нещастници на Натовската цица... Всяка държава има интерес за собственяи си народ и сигурност, винаги ще сме зависими под някаква форма докато не почнем да си произвеждаме ВСИЧ!КО ТУК .. Е НЯМА ДА СТАНЕ, за това най-евтиното и най-достъпното пък без значние кой какво някъде другаде мисли.. Ние сме Българи мислим за Българите не за това какво мислят някакви нацисти в украйна...

Трябва да целуваме ръцете на Доган - той направи каскадите на язовири . Ако не бяха ГЕРБ , щяхме да имаме и АЕЦ Белене , Южен Поток и Бургас - Александруполис - тръба за НЕФТ директно от Арабите а не от Руския . При един нов световен ред , трябва и Народен Съд - за Националните Предатели като Борисов и Кликата му .

100 пъти написах тука в тоя шибан форум НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕДАТЕЛСТВО Е ДА ЗАКОЛИМЕ МАРИЦИТЕ И ВЪГЛЕДОБИВА В РАДНЕВО ! ама не ! Батерии та батерии ! Перки, и прочие глупости

Господин Тодоров, искам само да ми отговорите на един прост въпрос. Не мисля, че ще ви затрудни щом сте такъв голям експерт. Защо цената на тока за бизнеса, е три пъти по висока, от цената за домакинствата. Токът е един и същ и себестойността му е еднаква, но защо бизнеса е принуден да плаща три пъти по скъпо. Не съм бизнесмен, но съм потребител, както и всеки един от нас

Защото потребителете не са бизнесмени. Нито са ви роби.

На чужд гръб и 100 тояги са малко. Това правителство, пълно със заекващи папагали, никакви експертни знания, никакви реални разчети. Да им се свалят заплатите до 3 минимални, че да разберат кое колко струва.

И ще пуснем частните вецове да напълним гушката на да не казвам кой? Може да си вземете озеленяването и да вървите в някои зелени полета всичките недоизмандръсани келемета барабар с херото и там не знам си кой още евроатлантик.

Грета да го духа И тръбата с Гърция ще е готова скоро

Този месец има скок на парното с 20 процента. "сравнително леко" минаваме!

Ох как ме дразните с тоя газ и глупостите, които изписахте. Тогава как коментират господата тполовете това изявление на Песков: "Запад как платил, так и будет платить в евро за газ, но при этом, конечная оплата будет приходить Газпрому в рублях — Песков". Да го превеждам ли или като добри тролове разбирате руски?

Не, прочети си го 5 пъти, ако не си го разбрал - още 5 пъти, и така ... Иначе засега - просто плащаш в руска банка, да не можеш да си откраднеш обратно платеното.

и до сега според твоя все висш разум сме си крадели обратно...какво...? Използвания газ? И как?

издухан-досега парите се превеждаха в сметки,които са блокирани и продавачът на газ не може да използва парите в тях...Сега ще се превеждат по сметки в руска банка,които ЕС не може да блокира.Ще плащат във валутата по договор,но банката ще ги обръща в рубли по курс,определен от РЦБ.Затова и рублата се върна на ниво отпреди санкциите,че може и още да се вдигне-продавачът определя курса и цената в рубли;)Написах ти го като за милиционер,защото козяшките тролове сте на едно умствено ниво с тях;)