Коментари - Среброто последва златото и гони десетилетен ценови максимум на световните пазари | Бизнес.dir.bg
назад

Среброто последва златото и гони десетилетен ценови максимум на световните пазари

До 2033 г. се очаква световното търсене на благородни метали да достигне 514,06 милиарда долара

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Среброто последва златото и гони десетилетен ценови максимум на световните пазари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Златото си е злато. А виж долара копае океанското дъно. Път му проправя еврото. Путин преди да дойде с танковете ще ни разори със санкции.

Те такава ви е целата работа на ватенките, все запада западал, загнивал, все долара щел да са срути и не знам си кво па все седите гладни...тва кат оня майтап каде лисицата видела как са клатат на коча м@дети и трагнала след него да види как ша паднат, ма они си си са клатат,клатат, па не падат а лисицата умрела от глад дока ги чека да паднат :)

А курса на рублата как е ? :) хахахахааххаа

От 20 месеца варира в един и същи диапазон спрямо долара и еврото. Което означава, че се обезценява със същата скорост като тях. Ама нищо смешно няма, че инфлацията толкова бързо яде спестяванията на хората.

100 рубли за 1 долар, много са "добре" руснаците :) хахахаха

Рублата е държат стабилно на 100 рубли за евро. Така руските стоки си държат цената без инфлацията в Европа и печелят. А вътрешните цени са стабилни, защото търгуват в юани. Изобщо, санкциите разказаха играта на ЕО.

Така са "разказали играта" на Европа, че дори тук получаваме по-големи заплати от руснаците :) хахахахахахаха

Когато матриала се усети, че му пробутват тоалетна хартия, стойността на итинските пари скача. А те вече даже и за хартия се стискат, пикселите били по-убави

Тихо ся! Купувай, че не остана! Само 21 млн. биткойна ще има. Купувай народе, не остана!

По БиТиВиту препоръчват в репортаже валютиТе за туристи без да имат лиценз за инвестиционен консултант.На кой да са оплача Омбудсмана или Арменския поп