17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко и Цвоко,ще има още хранилки на Гроб,които ще гръмнат,а те не са малко.Власта се държи с пари,а не с трици.

Тази Агаин е за затвора, след като преди 2 години са алармира ли от Кипър за несъстоятелност на Олимпик.

Тази Агаин е за затвора, след като преди 2 години са алармира ли от Кипър за несъстоятелност на Олимпик.

Бачета, олимпик си е българска разработка, и от цялата работа са намазали бая народ от управляващи и изпълняващи в България. Такава пирамида без Надзора да си трае не става.

...но въпреки това ощетените граждани ще трябва да си платят нова ГО. С обич: Държавата.

интересно щом се е знаело от 2015 къде са били ДАНС и разни други скъпо платени организации. нали уж това им е работата - разузнаване, следен, шпионаж и т.н. работи. защо взимат заплати тия маскирани бандити?

Добър въпрос! И много широк. Какво е правила тя, но нали си има и непосредствени изпълнители - служители в тази КФН. Те какво правят? За какво отговарят, как информират шефовете си. Какво прави е въпрос и за големата шефка на КФН, и за новоназначеното остругано парче , дето "ляга" навсякъде - в спорта, в сръбска компания за петрол - кой както и предложи

Горда калинка. Тъпо парче! Все ми е пред очите в първите дни на царското управление изрусената млада кикикомора на всички снимки плътно до царя - гордостта на новото управление, появила се неизвестно откъде и как. Симеон - бащата на калинките - нали и той си има една Калина.

И все пак тази комунистка какво е работила?За какво е получавала тази заплата?Животи ли е спасявала,нощни смени ли е карала,дежурства ли е давала...защо?Та нейната заплата много хора на много по отговорни места вземат за цяла 1год. Е,няма такава държава.Това вече е повече от търпимо. Нека я оковат във вериги ,като кметицата за рушвета,защото фактически нейните заплати са си чисти рушвети и да я изкарат на улицата всеки да я заплюе.

И така, не можах да разбера кой е за е бане или да караме на ред.....

... а тъпата комунистка и царистка Агаин е спала сладко, сладко, като си е получавала също сладко, сладко, по 5 500,00 лева на месец...!!!!!! Каква комунистическа наглост, примесена с царската простотия на Симо 800-те дни...

Невежество плюс свобода е равно на анархия! Това е България днес!Навсякъде калинки малинки.

270 000 пишман тарикати. Дадоха си парите на Олимпик, щото най евтино. Да спестят 3 лева и 20 стинки. А никой не мисли, че ако стане беля, ще трябва да плаща яко.

... не тарикати, андрешковци с комунистически навици...!!!!!!

ти не си виновен че си тъп. виновна е майката ти дето не те е хвърлила в тоалетната като си се родил. ти да не си лизач на ББ дето и той разправяше хората били виновни. щом работи на българския пазар се предполага че компанията би трябвало да е ОК

Това е пирамида, капан за наивници, каквито са повечето българи, защото са прости кухи лейки и гъдулки, за разлика от хитрите византийци.

България е пълна с комисии, комисийки, агенции, агенцийки и никоя не си върши работата, там си клатят краката приближени на властимащите, обаче взимат тлъсти заплати, народът да го духа.

Май мнозина трябва да си подадат оставката, а бсп да се смирят, щото и те си траеха като бълха в гащи, а ролята на опозицията е да алармира обществото за далаверите на управляващите, в които никой не се съмнява.

знаела си,но не си вдигнала тревога,значи си СЪУЧАСТНИК в далаверата и ни набутбахте в ТАЗИ застраховка без да ни питате.....?платили са ти.....

Ама ко се прайте на умрели мачки бе, га се рашумяха в кипър секи де праеше на ни чул ни видял .Дайте да преебем закона га ядохте евтини кибапчета не реваате , сега ривете.

БАЙ МУТРЬО ГДЕ ТАКА ДА ШИБАМ ГЯУРИ АХМЕД ПАША :))

КТБ, сега Олимпик, около нова година чакайте някой пенсинен фонд.

И после Боко ще реве - защо ли не ни искат в ЕВРОЗОНАТА?

Еврозоната е последна грижа на хората, муньо. Те дори не я искат. Зашото тя ще е следващата " пирамида" , която ще ни обере и ще продължи. Разбра ли. Намерил за какво да се тръшка

И още някоя застрахователна групировка.

Тя вариант на "Ало измамниците". В случая, всички знаят, че тя е в неплатежоспособност(а и е вид финансова пирамида) и пак наливат в нея.

Ха такааа, какво се оказва , май кфн ни прави на балъци, къде са били ДАНС и кой какъв процент е взел от подкупа и колко е бил подкупа?

ДАНС защитава САМО И ЕДИНСТВЕНО ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ. Държавните интереси не ги интересуват - тях кучета ги яли!

Как няма да знаят бе, знаят и още как, но са надушили кръвчица за корупция и са ръфали с рекет до последно.

Всичките са знаели, цялата сган на Али Баба е била наясно, само народеца не. Народеца трябва да плаща а тираните да се обогатяват с лъжа , грабеж, схеми, трепани на кози, бизнес както се казва.Суджуцете стават все по нагли и лапат здраво.

Е нали точно затова се присмиват на хората и ги наричат дебили! Защото те се изживяват за “посветени” - с далаверите и измамите, и в йерархията на мафията! Посерковците...

айде сега и тая рижавата с белезници на краката и ръцете! или не може, щото е човек на дс-арския ви безкраен преход?

Хак да ви е почитатели на гръцки стоки и фирми. Ако беше Турска, Македонска или Сръбска стока или фирма нямяше да сте клиенти нали?

Умен си като галош - как смеси Гърция и Кипър? В твоя чест ще споделя един стар виц: Седят си две блондинки. Едната решава кръстословица и пита другата: - Муцка, как се пише по-правилно - Иран или Ирак?

...как смеси Гърция и Кипър... И в Кипър има гърци - така че - един дол дренки са.

Тези 2000 000 човека ако мълчат като .... да не казвам,егати и овцете сме,честно.

ВМЕСТО ДА МРЪНКАТЕ ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ РУМЪНИЯ...

ВМЕСТО ДА МРЪНКАТЕ ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ РУМЪНИЯ...

ВМЕСТО ДА МРЪНКАТЕ ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ РУМЪНИЯ...

Кинтите вече са изчезнали. Вместо властите да търсят кинти, те гонят вятъра. Има кражба на капитали- нарича се присвояване и за да не е присвояване се преливат капитали като се пазарува бразилска компания, която също може би ще литне в ефира. Брилянтна схема за източване на кинти, която надминава континентите. Фалиралата компания е като мъртвеца, чуеш ли за фалита вече не го мислиш, а по- късно едни пари тихо плъзват към правилните хора.

Фейсбук премахна статия на бивш служител на ГДБОП и ДАНС за ФРОГ, в която твърди, че собственикът на ЗД „Олимпик” е българин и службите знаят кой е Някой вярва ли че тук се строят ПИРАМИДИ без разрешението на Фараона

Тази Агаин и тези, които и ДЪРПАТ КОНЦИТЕ В Затвора. До кога ще Търпим!!!

Схемата надминава всичките ви очаквания. Каква е Агайн? Докато си отговорите тя ще е на място без граница на няколко хиляди километра. Ако е част от играта. ако не е , защото тя е по- ниска топка и работи с хората по произход ще си кротува , докато я поставят на друго място. И отново ще е директор на водопад. вижте за кой е омъжена и ще разберете, че няма случайно поставени в администрацията на тази държава. Всичките неблагонадеждни са превърнати житейски аутсайдери, които могат да обикалят по антикомунистически сбирки , водени от бивши ченгета, които се правят на страдалци. За такова нещо другарката няма да влезе другаде освен в някое лъснато СПА.

Хора, гласували за ГЕРБ нямат право на негодуване. Проевропейците също. Европа инсталира тумора ГЕРБ за да им е политически удобен. Сега ББ ще се разсърди при първите протести, служебно правителство, а напролет пак изберете ГЕРБ. Ралица Агаин може да я направят министър на финансите, Порожанов пък като спец по чумата по овцете става министър на здравеопазването. Гинка взима енергетиката, а Митьо Очите правосъдието. Митьо Пищова хваща образованието, а пловдивската танцьорка с бмв-тата е министър на културата.

Бе цървул, какво общо има Герб с фалирането на шибаната гръцка фирма?

Ка-калинки, агаинки, ралицинки от герп...

Не, глупак или трол и евтин манипулатор, не бе Европа. A ДС генералите, тоест Москва, ако трябва да сме по-конкретни.

Значи най-после изплюха камъчето. И казаха онова, КОЕТО НИЕ ОЩЕ ПРИ ИЗЛИЗАНЕТО НА НОВИНАТА ЗНАЕХМЕ И КАЗАХМЕ! А тези по стар техен адет ни засипваха с лъжи к глупости! Добре, след като сега е ясно, че има престъпление и че са ни лъгали и мамили, КОЙ ще бъде изправен в съда, бе Цацаров!?! Иванчева я влачихме като мечка с белезници, вкл. прикована к за леглото с тях и й искате от 10 до 30 години, а май е и сготвена и невинна. Брендо търгуваше тонове кокаин с кораби и яхти к му дадоха с триста зора ... 6 години и той и тях ги отърва и си замина, след като го отървахте и от италианския затвор. Сега да видя как ще замазвате и тази голяма поредна измама.

Да ви е честито новото КТБ. Ама чакайте, още нищо не сте видели. Ще говорим пак напролет, които оживеят зимата... защото какви цени се задават... хората са казали... след мен и потоп... който разбрал, разбрал...

След като са били предупредени и не са взели никакви мерки това може да означава само, че : 1. Ралица Агайн и компания са хора с тежък умствен дефицит или 2. Ралица Агайн и компания са получили солидно количество финикийски знаци за да си траят. Въпросът е: Ние докога ще си траем като овце!

Пак партизани и пак обрана мандра.Ние сме на всеки километър и така до края на века.

Дир ът това не е финансова новина Такава щеше да е през 2015 Сега е криминална Пък и вие Стари финансови новини

Това ,което е направила и отрича е отвратително.

Ей , само недоволни значи ! Те , вече има решение : "След извънредно заседание на НС се реши, че всички потърпевши от фалита на ЗК “Олимпик” ще получат парите си от клоновата мрежа на КТБ в цялата страна. За справка кой е вашият клон, моля влезте в Търговския регистър. За повече подробности гледайте извънредната емисия по ТV7, с водещ Ани Цолова."

тип Чаушеску

Ралица е от стар червен клан дядо и МинчоАгаин беше началник на политическото управление на Гранични войски.

Партизаните за пореден път обраха мандрата.....

ГО вече е по-скъпа, а системата - бонус-малус е още като мики маус... ......................... Парното и газта поскъпват скоро, но за сметка на това с много. Ама там и за некакъв си ток са хортуваше.. Та и той ша са юрне нагоре.. А иначе под мъдрото управление на ПП ГРОБ уверено копаме още по-дълбока дупка в дъното..

Типично по булгаристански! 20 души получават тлъсти заплати за да защитават интересите на държавата и народа, но на тях не им дреме! След като стане издънката специалисти и разбирачи много!

България отпуска 539 060 лева за международна помощ))) България предоставя 539 060 лева по линия на официалната помощ за развитие към международни организации. Средствата ще бъдат разпределени на следните организации: 24 077 лева на Върховния комисариат на Организацията на обединените нации (ООН) за бежанците. 136 908 лева на Агенцията на ООН за подпомагане на палестинските бежанци. 42 375 лева на Службата на Върховния комисар по правата на човека. 32 102 лева на Централния фонд на ООН за реакции при спешни ситуации. 80 255 лева на Доверителния фонд, подпомагащ посредническата дейност на Департамента на ООН по политически въпроси. 3 371 лева на Доброволния доверителен фонд за изпълнение на Договора за търговия с оръжие. 3 371 лева на Звеното за подпомагане на изпълнението на Отавската конвенция за противопехотни мини. 1 460 лева на Звеното за подпомагане на изпълнението на Конвенцията за касетъчни боеприпаси. 195 583 лева на Европейския фонд за дем 19 558 лева на Плана за действие на Съвета на Европа за Република Молдова. От НАЧАЛОТО на годината България е предоставила ОФИЦИАЛНА помощ за развитие в ОБЩ РАЗМЕР НАД 4,1 млн. лв. ПРЕССЛУЖБА НА МС

е, какво, комунистите недоволни ли сте, подпомагат се интернационалните комисариати по света ..

Днес и ПИРАМИДАЛНИЯТ ЖРЕЦ се изказа В Луксор всичко било спокойно Виновна била кастата на БСП Ра

Олимпик=КТБ - който е трябвало да знае е знаел, който е трябвало да се нагуши - го е направил, а за останалите - супата..Отдавна казвам че докато не почнат да висят някои хора по въжетата окачени на улични лампи - нищо няма да се промени.

Основно чиновническо правило: - "Устно се прави само любов, всичко останало трябва да е само след получаване на писмена заповед, ако не искате да си имате проблеми с началството!"

Аз мисля че всички са знаели , но са си мълчали ,а може би са получили някакви комисионни за да мълчат ! При това Правителство на Герб всичко е възможно , дали ще узнаем истината някога , не ми се вярва в близките 50-100 години ,както и за КТБ нищо ясно не разбрахме , а Герб са на власт вече 10 години !

Пирамида имало Мумия няма

Дали само КФН е отговорен.. Ами дипломатите -лемури от посолството в Кипър.. Уведомили ли са външно министерство? Не е ли редно и посолството, че и сектора в захариевото министерство да се изрие с лопата.. Щото от Кипър май туй е началото на подобни фалити.. Още повече, че вече сме на черджето пред антрето на чакалнята за еврозоната.. На критерия - "Платежоспособност 2" предстои да се изтръскват не само застрахователни, ами и още банкови, осигурителни, пенсионни и пр. финансови УЖ учреждения..