Служебният кабинет ще предложи удължаване на Бюджет 2022

Пенсиите за юни ще се платят навреме, увери служебният премиер

Обратно в новината

Коментари - Служебният кабинет ще предложи удължаване на Бюджет 2022 | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормалното решение, вместо уж редовен кабинет от ненормални продажници!

Удължавайте бюджета и оставете Гълъба да работи !

Това трябваше да стане преди връчването на първия мандат. Сега ще има трудности при гласуването му. Една част от парламентарната зала ще играят ролята на всевластни, а останалата част на засегнати. Невъзможно е глупав човек да взима важни решения.

Такава е и световната практика. Не може някакви си представителчета да изнудват 6 млн души с бюджета. Когато няма съгласие за нов бюджет, удължава се предходния и тоилкоз! Депутатчетата да не се опияняват чак толкова от ония копчета!

Гълъба хич не се справя лошо като служебен премиер толкова време, направо да си остава за постоянно.

На тези функцията беше да организират избори, а не да ни превръщат в президентска република.

Нали ви органоизираха избори? Дори ги спечелихте. Кой ви таквоа в гащите, че още няма ни кабинет ни бюджет? Апропо, президентската република и мажиритарните избори стават все по-привлекателна алтернатива. Между другото, подобно управление ви дава шанс даспечелите много по-лесно пълния контрол над държавата за един мандат. Стъига пак да спечелите избори, де.

Добре е да четем, преди да пишем. Как ще функционира държавата без бюджет? Ти ли ще плащаш пенсиите?

То, друг разумен ход в тази токсична среда, практически няма. Подполковник Донев се справя не лошо. Друг е въпросът, че щом се докарахме до там, че ЗКПЧ да е най-разумният в държавата, проблемът си е изцяло наш - на избирателите.

Робите биха могли да си гласуват бюджета за вече пресполовената година, но само след като господарите си повишат тавана на дълга. Недейте да бързате чак толмова много! Съгласувано с "посолството".