След почти 170 г. в Русия "Сименс" обяви, че напуска страната, "Фортум" и "Унипер" - също

Технологичният гигант е започнал да съкращава производствената си дейност и цялата си промишлена дейност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яте си ракетите и си пийвайте от газта. Цивилизования свят продължава напред. Добре, че този път сме от правилната страна !

за тези които не знаят Сименс са тези които произвеждат в Русия станциите за нагнетяване на газ в газопроводите. От там на татък - смятайте си сами.

Правят огромни електродвигатели, генератори, трансформатори, специална апаратура за енергетиката, турбогазови турбини, водни турбини, компресори и вакуум помпи, машини за минната и добивната промишленост, комуникационно оборудване. От 2014 Сименс постепенно намалява дейността си в Русия.

Също и високотехнологична медицинска апаратура..

Руснаците ще им изкупят заводите на безценица. Реално подаряват производствата си в русия. Браво.

И какво ще правят руснаците с тези производства без инженерите на производителя, без материали? Ще продадат машините и това е.

един завод не е машини, чукове и гаечни ключове. А предимно логистика на материали, договори и патенти. Халетата ще ги разпродадат без да им мигне окото.

170г Симен в Русия... тц-тц-тц... И що не дойдат в България бе?! ха-ха-ха... Ало, орките от козяк и евротролерастите, имате ли отговор защо Сименс не ще да доди в България? А?

Лапай, курво!

2022-05-12 14:22:38 Щерев (нерегистриран) Веско така ли те учи майка ти? А? Ма то само с лапане не става, трябва и акъл. ха-ха...

Сименс имат заводи в България. Кой ти каза, че не идвали? Нормално е, да имат в Русия повече производства - там са 140 милиона, голяма държава...

корупционните схеми на Сименс.Аре да си ходят.Въпроса е като ги нарита и Китай къде ще си правят продуктите и с колко скъпи суровини?

това да не ти е кварталната лафка, че да се произнасяш толкова "компетентно", другарю с рублите...

Дреме й на Русия за такива "гиганти". Сама би ги погнала, че аман, няма да ги чака да се натъпеят.

ХАХАХАХА То кво да и дреме на "Нигерия, но със сняг"! Да имат там брезови кори и шишраки да ядат, друго не им трябва!

Така ли смяташ бе тролче? Ама дори и Путин не смята така....

Не е добре така...

"Честито" на гномчето!