Коментари - Щетите по газопровода в Балтийско море са нанесени с голяма сила | Бизнес.dir.bg
назад

Щетите по газопровода в Балтийско море са нанесени с голяма сила

Естония потвърди подозренията на Финландия за външна намеса, механично въздействие върху свързващата двете страни тръба (плюс телекомуникационен кабел)

Обратно в новината

Коментари - Щетите по газопровода в Балтийско море са нанесени с голяма сила | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кремълският Жужак иска да монополизира доставките на газ и саботира всякакви други потоци на газ и затова гърми чуждите тръбопроводи.

Какъв е проблема, само НАТО ли може да саботира чужди газопроводи. Какво стана с онова разследване за северен поток.

Най-вероятно пак е бил някой полски рибар, както при Северен поток...

тва сигур некой експерт им го е казал.... ся остава само да се уточни силата на натиск ли е била или на опън или на усукване.... не съм експерт ама май бомбите причиняваха щети с голма сила...

Наивно е да очакваш Путин да си признае! Само той е способен на тази низост!

Абе ти за Северен поток чу ли признание от някого. Или имаше истинско разследване?

Ако са руснаците, разбирам и одобрявам. Щото имат да си връщат. Но може и САЩ да са - те всячески саботират европейските държави.

Явно някой гледа да разпали още конфрикти по света. И украйна и Русия имат интерес конфликта да се разрастне. Укрите с надежда за повече ромощ и откриване на нови хронтове, Рустаците за по-малко оръжия давани на Украйна. Да нидим сега израел колко ще издумка.

Ребята, Русия е номер едно . Не пишете глупости. По вече мислете младежи !

Руснаците разглобиха тръбите на НАТО и сега гледат сеира.Доказаха,че може и без взрив и фойерверки да спрат потока на газ и го направиха по най евтиния начин .Чудите се как.Амо много просто .Вързаха едно яко въже с кука за един ледоразбивач и влачейки го по дъното,разкачиха тръбите и скъсаха кабела .

Ледоразбивач! В балтийско море! Във финския залив!! Т.Панар, главата ти пращи от вакуума в нея

Саботажът срещу газопровод захранващ натовска Германия бе извършен от натовските САЩ. И само за протокола - същият този газопровод е 49% собственост на компании от натовски държави. Нищо чудно и сега да са същите.

Цитат: "...основният въпрос ще бъде как НАТО ще реагира, ако бъдат събрани доказателства, че държава стои зад повредата на тръбопровода." Как Финландия ще реагира, ако разбере, че зад саботажа стои държава членка на НАТО?

Тавариш путин се прави, че не е чул а на мен ми се струва че си подритва здравната ктинжка. Ще настъпи накрая котака по опашката. И после ще разбере че не е било котарак, ами ягуар. Ама късно...

И какво, ако се докаже, че урките са го думнали? И, ако това е част от инфраструктурата на НАТО-вски "член", то СП1 и СП2 - какво са? Германия не е ли "член" на НАТО???? СП1 и СП2 са колкото руски, толкова и немски.

значи на тази тръба се гледа като на част от нато, а СП на чия територия беше? и сега ще вземат мерки... има още тръби и кабели за прекъсване от самосебе си

САЩ отново създадоха прецедент. сега може да се окаже че не Русия стои зад това ами някаква група от Донецк. да де ама Донецк не е руски, не е точно и украински... може да се каже че Русия не е знаела, не е помагала, не е финансирала....ами били случайна група граждани които решили да го направят. благодарение на действията на САЩ това ще е следващия опасен прецедент. помните ли Косово. сега защо Косово може да е независимо по етнически принцип, а Крим не може. помните ли как САЩ нападнаха Ирак, Либия, Сирия. това вече дава право на всеки да го прави. защо САЩ имаше право да нападне Ирак че даже си и признаха че всъщност никога не е имало доказателства за оръжия в Ирак. после нападнаха Либия, Сирия, Афганистан.......ей така. демократично. стотици хиляди бяха избити от САЩ. милиони разселени по света и голяма част от тях дойдоха в Европа и вече виждаме пораженията в Европа вследствие на промяна на етническия и културен състав на големите европейски градове. вече в много големи европейски столици е опасно вечер да замръкнеш в някой квартали

Картата е хвърлена тъпи орки,ще изметем комунизма до дъно за да има мир по света.Ватенките са точно като хамас-ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА И ЩЕ Я ЗАЛИЧИМ!!!

Какво разбираш под комунизъм - планова субсидирана икономика (усвояване), цензура (колко пъти вече ме блокира дира, но не блокира Пеевски:)))), съюзническа подкрепа за корумпираните (вече има предварителни списъци за кого са субсидиите)...

А ти си купи възелин щото колкото и да си стягаш джендърската халка,пак рашките ще те онодят.

То в кой век живееш?

Както Северен поток 1 и 2 се самовзривиха, така и този може да се е самовзривил!

те са спецовете,и си уреждат транзит през техна територия да крадът яко със синчето на байдън