17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тез немат ли си афгани и пакита да им работът бе? мразат източноевропейци, обичат пакита? ми накарай тех да шофират и т.н работи!

ги мислите ингилизите! Това са си техни грижи.

Че и освобождението на България си е било наша грижа, нали?

Островитяните доскоро плюеха и показваха омразата си към ЕС и неговите граждани, а сега спешно търсят шофьори, които да са безправни и да им закърпят положението за няколо месеца, така че кликата на Борис Джонсън да не се изложи с недоразумението Брекзит. Имайте малко достойнство и ги оставете да се оправят сами тия мързеливи наглеци и лицемери! Работа в ЕС има колкото искате!

Добре де, имат си толкова много пакистанци, индийци и т.н.. ...даже на тях не им се кара камион.... Вижда се на къде отиват нещата - Великобритания ще пускат скоро камиони, които ще се карат сами и хоп, проблема е решен.

На тях не им дават. Ти виждал ли си как шофира индиец?

Какво ни занимавате непрекъснато с краварете!? Да не би те да се интересуват от нашите проблеми!?

който не прави разлика м/у американец и англичанин.

Всичко това е добре дошло за нас. Когато "развитите икономики" намалят потреблението на горива, това ше намали (макар и малко) и цената на последните.

Аз драма не виждам, всеки прави каквото си пожелае. Едни искаха Брекзит, получиха го. Другите не искат да работят на острова, не работят. Всички са щастливи.

Няма да отидеш ли, ти за 100€ майка си ще продадеш.

Той вече си изкарва 200 евро на ден (и повече). Преди да сложиш който и да е в ТИР се иска обучение и време. Освен това работат е досадна и не е за всеки...

мн ясно че работата с тир е трудна и времеотнемаща, ако беше лесно всеки щеше да го прави и заплатите щяха да са малки.Никой не дава работа за лесно.

Ами не отивайте. Англичаните вече се оправят. До седмица ще са забравили за проблема с бензина, а вие ще си останете без работа дълго време.

Хахаха! Англичаните могат само по един начин да се оправят до седмица. Оставям сам да се сетиш как.

Ама знаят ли коя седмица на по-следващата година ще е това оправяне?

Стойте си сами на изгнилия остров с пакитата