Шишков: България се нуждае от 2100 км магистрали, а има построени само 870 км

Изградили сме само половината аутобани, а наличните са в изключително незадоволително състояние, каза регионалният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОКАТО ЛЪЖЛИВИ К.У.Ч.К.И ИМА КАТО " КОМИТАТА " , ЩЕ КАРАТЕ ПО ЧЕРНО !

АМ Хемус е започната през 1974г и ако се завърши към 2030 г ще се строи 56 години - световен рекор за ГИНЕС. В Афганистан сигурно по бързо се строи.

Долната тиква за 4год. оправи София,а за12г. оправи и магистралите.Ако си мислите ,че за 6мес. ПП ще завършат бакиите на Бочко,трябва да сте наистина молумници.

НЕ ОБИЖДАЙ НА ТИКВА , ПЪПЕШ ! СЪЩАТА ТАЯ , ЩЕ ТЕ КЛАТИ ОЩЕ ПОНЕ 12-се ГОДИН !

Ще ти навра шиша си в шишкавият ти гъз. И на теб ти се краде от магистралки, нали.

Върнете тиквата. Той ще ги построи за има няма 100 години. Хем само с това и крадене се занимава.

Едни и същи песни пеят служебните правителства на Мунчо и си седят по бюрата със скръстени ръчички....

Бойко като се върне ще ги построи. Спокойно.

Пари нЕма, отидоха за мамбо на ПП.

Нали не ядяхте асфалт?

Толкова за Кирчовите магистрали и мостове над Дунав! Пак си го изберете...

Толкова за гербавите магистрали! Пак си го изберете

ПЪРВО СИ ИЗЧЕГЪРТАЙ ЗАДНИКА ОТ КУ.ОВЕТЕ В НЕГО , ПЕТЕЛ !

Другари, ама вие май забравихте, че асфалта не се яде! Да живей комунизма, макар то от харвардски тип!

Бьлгария е на първо място по брой стратегии на глава от населението, включително в транспорта, които включват и автомагистралите. Големият проблем е как се изпълняват! Няма нужда от още хартия и мастило!

Мдааа, то има един в новата ни история, който строеше магистрали. Баце отдавна е стигнал до тоя извод - а уж е прочел само една книга! Но някои олигарси и чужди държави - много държаха да го махнат от властта и Ганьо, като баш шаран - се хвана на постановката... А, сега вече и за масата

България досега е имала само един премиер, който строеше яко! Няма празник, няма делник, човекът беше по прашните пътища и контролираше изграждането на магистралите. Но "умните" българи го обявиха за мутра, свалиха го от власт и си избраха едни харвардски мошеници, които откраднаха парите и спряха всички инфраструктурни проекти, дори и поддръжката на пътищата. С вашите камъни по вашите глави...

Шегуваш се нали? Говориш за същият човек, който е бил част СИК И който за 12 години, постигна това, че все още нямаме свястна магистрала. Да, "Тракия" е завършена, но е като подскачащо море. Как е строена не знам. Но участъците, които ТОЙ строеше са в ужасно състояние! Нямаме почти нищо ново по "Хемус", но стотици милиони бяха разплатени. Дори не са отчуждени парцелите!!! Основно парите бяха "усвоени"

Пепенце миличко, Борисов толкова е бил част от СИК, колкото и има златни кюлчета в чекмеджето, къща в Барселона, и парцел на Луната. Жалки станахте с пропагандата си. На лъжи и кражби цена нямате, а на работа никакви ви няма.

Нали Баце каза,че е построил половин милиард километри магистрали.А той никога не лъже.

Тъпчо, Баце ти построи най-много км магистрала, и то сметнато на година управление. Жалки станахте с пропагандата си, пепенца мили. На приказки първи, на кражби първи, а на работа никакви ви няма.

Единственото , което Баце каза е че приоритет са магистралите - т. е. тези са съгласни с него. А БСП каза че магистрали не се ядат. Ти що плещиш глупости.

За да сме честни и точни - завърши Тракия, Марица и Струма без Кресненското дефиле. Има построено и по София - Калотина. Обаче стане ос...не с Хемус. Важни са пътищата по Видинското направление, Русе-Велико Търново и тунела под Шипка. Другите могат да почакат. Принципно е добре каквото се почва да се довършва, а не копнеш малко тук и малко там! И е важно качеството и темповете, с които се строи!

Всеки ден, всеки час - дали мет, дали амфет, дали кока. От гетата до парламента. От училище през барове и дискотеки до служителите на реда.

Оф.... Който иска да се хареса на хората, говори за строеж на магистрали.... И така цял живот не стига , да слушаме -как ще се построят заветните магистали

Асфалта не се яде, нали?

Тоя да не би да иска да каже, че Баце лъже? Нали Баце се похвали, че е построил 500 000 километра магистрали? Е сега баби-герп ще отидат да се саморазправят с него.

Тъпчо, Баце ти построи най-много км магистрала, и то сметнато на година управление. Жалки станахте с пропагандата си, пепенца мили. На приказки първи, на кражби първи, а на работа никакви ви няма.

Пътувал ли си скоро по магистралите на Баце ти? На мен ми се налага да го правя всеки ден. Толкова "качествено" са крали, че всичко е в непрекъснат ремонт.

Прав си. Предпочитам кални пътища, вместо магистрали. Както знаем от БСП-ПП, асфалта не се яде. Дай ми ти ракийка и салатка, осталото забрави.

Даже и кенеф да построиш се иска поне да го чистиш и да слагаш тоалетна хартия. Магистралата освен да се построи се изисква поддръжка. Винаги ще има нещо счупено и ако не се оправи става повече. И така е навсякъде по света. Но чорапчето и ПП спряха поддръжката. Просто им трябваха парите да позабогатеят и да подкупят пенсионерите. Нищо персонално, бизес със властта. Някъде му казват корупция.

Ако ПП и БСП пак са във властта, ще има магистрали, ама друг път!

Какви магистрали сънувате? Май забравихте, че другарката Комитова, Кирил и Асен откраднаха 800 милиона лева предназначени за Хемус, оставени от ГЕРБ. От две години нищо не е пипано, дори и поддръжката спря.

През цялото си управление ПП-тата саботираха строителството на магистрали, те откровено не искаха да се строи. Формално нещо се чакаше, ама не бяха наясно точно какво се чака!

Нищо не се чакаше. Опитваха се да намерят някакъв вариант да се оправят беззаконията, които сътвориха гербавите с кражбите си. Отделно спряха да раздават безконтролно пари на пътищарите на боцко и се наложи той да задейства учиндолския сламен човек, че чекмеджето започва да пресъхва. Добре, че радев реши да го понапълни, че иначе бяха изпаднали в голяма криза.

Те предизборно всичко могат да обещаят. Това им е номера. И общо взето изпълняват, пенсиите наистина станаха някъде с 50 лева по-високи. Колкото за да покрие поскъпването на тока. Виж, за водата... Абе следващия мандат, заедно с още един тон поскъпване.

Не е верно! Имаме построени 500 милиона километра магистрали. Тъпунгера, нали го каза!

Тъпунгера Кирчо още каза, че ще строи 4 моста над Дунав, хаха.

Двамата са страшни олигофрени! Но по-големи олигофрени са тези, които ги слушат и им вярват

България се нуждае първо да се изхващат сички руски кавали който са във властта и парламента

Харвардчетата и чорапчетата трябва да са с предимство.

Чорапчето и то се прегърна с руските кавали от ГЕРБ/ДПС

Ако сме я докарали, докъдето сме я докарали, чрез демокрация, то дали точно чрез още демокрация ще се поправят нещата?

Aбе гледам демокрация има и в Германия, ама магистралите им първокласни и навсякъде.

Още Хитлер се е старал да строи магистрали. Следващите са се отрекли от него, но не и от това че е строил. А тука всеки следващ докато не изчегърка и не го сложи в сметката си не започва. Само Бойко Борисов не колеше и не бесеше изключително по партийна линия като дойде на власт. И затова строеше.

Абе вие толкова ли не разбрахте, че "асфалтът не се яде"? Каза ви го бесепарката Корнелия, каза ви го президеншата Йотова, каза ви го и харвардеца-социалист Асен Василев. Така че стига с тези магистрали!

Корнелия и сега се хвали, че раздали 22 милиарда лева на хората, вместо да се строят магистрали!

Лозето не ще молтва а мотика. Магистралата визия не ще а яко копане. Ама май по-важното за сегшните юмручести фарисеи беше да оклепат предишното правителство, което копаше и парите за копането да ги направят на инфлация, раздавайки ги на пенсионерите, за радост на супермаркетите и търгашите, които най-после си вдигнаха цените на воля. Визията им била че транзита от Румъния за Гърция бил най-важен! Транзит, който е като турския поток, нас не ни грее, ама ние го плащаме.

Другари, ама вие май забравихте, че асфалта не се яде! Да живей комунизма!

Откакто Бойко падна от власт, строежа на магистралите замря. Новите крадат, а не строят. Никога вече ПП!

Асфалт не се яде!

наистина трябва да се покаже къде какви магистрали мостове и тунели и жп линии трябва да се строят. и да се показва до къде се е стигнало. държавен строителен и транспортен план. това ще е добре и за бъдещите инвеститори. и за световните банки които ще ги финансират.

Петилетен план ли? Ами ако може да кажеш накъде ще духне ковида или Байдън или войната, може и да стане.

Заповядай https://experience.arcgis.com/experience/211c3681090d4dd6878eb5f46bcc7a55

супер. на английски има ли го

Ние това и сами го виждаме, въпросът е кога ще стане хемус, ч море и струма цялата

Ще стане, съвсем скоро!

България досега е имала само един премиер, който строеше яко! Няма празник, няма делник, човекът беше по прашните пътища и контролираше изграждането на магистралите. Но "умните" българи го обявиха за мутра, свалиха го от власт и си избраха едни харвардски мошеници, които откраднаха парите и стряха всички инфраструктурни проекти. С вашите камъни по вашите глави...

Шилo

Е па мутра е отвсякъде! А ти пътувал ли си по "неговите" магистрали? Ще ти изкапят пломбите!

Прав си, по-добре кални пътища отколкото магистрали. Асфалта не се яде, нали така?

А ти пътувай по тези на Кирчо

така се строеше, че хемус всяка година й се местеше финалната година за завършване, почнаха от 2015, в края на третия мандат беше последно 2025 година, ако имаше и четвърти, сега крайната година щеше да е 2027 и така нататък, накрая я беше станала след 20-30 години я не, ама то дотогава като гледам вече колите може да са на принципа на ел. магнитното поле като влаковете и да се движат над пътя или направо да летят, та пътища няма да ни трябват !

Ами строеше се въпреки всички спънки на Нинова и местните дерибеи. То не бяха дела, не беше чудо. За всеки участък се чакаше по три години, докато стигне до Страсбург. И за това време строителните материали поскъпнаха двойно. Сега, само за последната година материалите поскъпнаха тройно и не само не се строи, ами и се разрушава.

сещате ли се как БМБ искаше Хемус да стане скоростен път?!?!?!? със съшото перспективно мислене потурчи Белене и ЮП! БМБ е проклятие за България което всички си го искате, щом пак е първа сила! ами щом ви харесва

ПП извън властта - задължително! Няма нужда от политическа амнистия за тях. Тези които влязоха в коалиция с БСП, тези които щели да се борят за независима съдебна система начело с комундела Рашков, тези които спряха строежа на всички магистрали - вън!

Шилo

Методи Андреев: Къде е връзката с Русия в тези резултати на ГЕРБ? Тя е повече от видна. Най-успешният български политик, приложил най-полезни за Кремъл политики, е Бойко Борисов. Той е дал на Москва най-много. Да започнем първо с базата в “Росенец”. Бойко Борисов е човекът, който подписа договор за концесия с “Лукойл” за ползване на пристанището за 30 години. Някой видял ли е договора за нея? В нея се твърди, че има клаузи, регламентиращи, че там не могат да влизат български държавни органи - “Митници”, НАП…, без да се обадят на концесионера. Когато беше кмет на София, Бойко Борисов беше награден от тогавашния руски посланик Анатолий Потапов с някакъв орден. При награждаването той каза, че въпреки че ние сме “натовци”, държим страшно много на Русия. Той тогава обеща, че докато е кмет на столицата няма да пипат МОЧА - паметника на Съветската армия. Да не забряваме, че по времето на Борисов започна “Белене” и проектът беше реанимиран отново. Да не забравяме, че беше изграден “Турски поток” с наши пари - 3 милиарда лева. Нали точно това искаше Путин, за да заобиколи Украйна, да гарантира доставките на приятелските си режими в Сърбия и Унгария и тогава започна войната. Борисов помогна на Путин. По времето на Борисов абсолютен монопол беше “Газпром”. 90% от “Турски поток” за 20 години напред е резервиран за “Газпром” и дума не даваше да се издума за вземане на газ от друго място. Все говори, че щял да бъде намален токът, ако дойде на власт. Забравиха ли българите защо беше свалено първото правителство на Борисов? Заради високите цени на тока. Ако Борисов знаеше как да намали цената на тока и ако можеше, първото му правителство нямаше да падне. Планът за възстановяване и развитие, предложен от ГЕРБ, во веки веков ни връзваше с Русия, защото там е било предложено всички ТЕЦ-ове на въглища да минат на руски газ. Тоест българското електричество щеше да бъде вързано с Москва. Това готвеше пронатовското и европейско управление на ГЕРБ. Говори, че щял да намали цената на бензина и дизела. Колко пъти по времето на Борисов имаше протести заради монополно високите цени на “Лукойл”? Колко пъти? А въпросът с плащанията по арбитражното дело за двата реактора? (Арбитражният съд отсъди Националната електрическа компания (НЕК) да плати половината сума от иска на руската компания "Атомстройекспорт" за поръчаното, но незаплатено оборудване за АЕЦ "Белене", бел. ред.) Имахме идеалната възможност да обжалваме този арбитраж, но не беше направено. А можеше да го обжалваме и да съборим решението, защото имаше данни, че в състава на съда, решил делото, е имало руснак. Управлението на Борисов беше в подкрепа на Кремъл. Какъв ястреб се извъди Борисов, чак ми става смешно. Той действително прилича на Барон Мюнхаузен - говори такива врели-некипели. Пази Боже партия с такъв лидер да спечели и да управлява. Той е абсолютен демагог. Всичко, което казват от ГЕРБ, са огромни лъжи.

Когато ББ беше кмет на София беше чест за всеки европейски политик да се снима с Путин. Започвайки с Меркел и Блер. Клинтон също нямаше нищо напротив. И всяка снимка означаваше още няколко милиарда инвестиции в руски суровини.