Шефовете на Рио Тинто напускат заради взривените аборигенски пещери на 46 000 г.

Компанията заяви, че се е вслушала в тревогите на ключовите акционери и започва промяна на върха

Обратно в новината

Коментари - Шефовете на Рио Тинто напускат заради взривените аборигенски пещери на 46 000 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И наказанията...отрязали на главният изпълнителен директор £2.7m. от бонуса. И защо не са му взели целия???

Ся ще вземат по няколкостотин милиона в северанс пекидж и до месец ще са на друга топ позиция. Ужасно са ги наказали.

Хич не им дреме ама са ги набарали по бели гащи и някой трябва да опере пешкира. Тия тримата сигурно са пред пенсия и ще ги компенсират подобаващо. Не ги мислете! Въпроса е да не се чуе за всички други неща които са съсипали!

А си мислехме че само терористите от ИДИЛ са способни на това! За тези изроди няма ли да има , глоби , съд и евентуално затвор?

Ако някой си мисли ,че решението е взето от един или двама човека значи греши.това е решение на общо събрание.Освен това имат разрешение не са го направили дивашки.

Парите и жаждата за печалба превръщат душите на бизнесмените и света в свинска кочина.

Ала бала, единият след 6 месеца, другите след три си отиват, вместо в пандиза и иконом съсипан. Аз ако сгреша ми намазват ските на момента.

Ислямистите от Даеш ограбиха и подариха на Западните си господари богатствата от хилядолетна Палмира в Сирия...другото унищожиха. Западните компании са неразличими от Талибани и Ислямисти...грабят,разрушават и носят смърт за местните. Рио Тинто ..или Дънди Прешъс...все тая

Прав си. Само съветските компании се грижеха за човека и неговите потребности. Особено КГБ и КПСС ... За БКП е ясно ...

46 000 години!? А протестиращ е написал 48 000! Да не би да са от 46 хил. пр. н. е., та като се прибавят още две хилки да стават 48 или протестърът е необразован и е сбъркал?

Всички аборигени и неги да бягат към Тихия океан и да стават на риби.... Мачкай маймуните- орангутани, горили и шимпанзета- Барак Обама, Майк тайсан... Като утрепят маймуна- абориген, хем м взиамт парите, хем СПАСЯВАТ България и англичаните в Австралия.

По тази логика, потомците на английските каторжници и немските нацисти, да се върнат от Австралия по родните си земи и да отвоюват Лондон и Берлин от нашествениците-джихади Джота.