Шефът на ТикТок подаде оставка

Това става факт на фона на натиска на Тръмп върху компанията

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ТикТок подаде оставка | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БВП ЕС - $ 18.292 trillion USD БВП чайника - $ 13.61 trillion USD ------------ По КВО е на светлинни години от чайника ЕС-то бе, руссАфилска амебо!

я сега го обърни в РРР и отделно виж колко е от "услуги" и колко е от "производство"

В грешка си пич. Китай е на светлинни години през ЕС. ---------- ХАХАХАХАХАХ Такива русофилски паляци като тебе са много забавни!

Данни събират всички, но проблемът е, че такива приложения видиотизират децата ни, и не само тях! Закривайте всичко! В къщи съм забранил дори телевизията от 2001 година.

Е резултат от протестите и тик ток подаде оставка даже.

Няма да мога да спя след като този е подал оставката.

значи като нещо се прави от Китай, не е ок, НО е ок да им се извиват ръцете публично без съвест и да се продаде приложеинието на правилния човек .... американско разбиране за величие

Явно си обратен защото обръщаш нещата наопаки. След като американско нещо не е ОК в Китай, защо китайско да е ОК в САЩ? Това е правилният въпрос. А боклуци като тебе реват от кеф когато Руслямска държава, Китай или Северна корея извиват ръцете публично без съвест с цел облагодетелстване на правилния човек. С катили и червени боклуци трябва да се действа реципрочно.

тъпако вас соросоидите все ви избива на ценности, задръж си "обратните наклонности" за някъде другаде, всички много добре знаем кой шпионира от десетилетия и за какво се използват американските технологии и софтуер, точно затова и ги забраниха в Китай, още по-ясен е и самият факт, че ако китайското приложение си смени собственика с американец то автоматично става добро и приемливо, това ясно говори за скалъпените "обвинения" и че всичко е лъжа и измама с цел да се открадне нещо което печели или някоя нова технология, а такива промити мозъци като теб ще повтарят като папагали, че комунистите са виновни, ай у лево

благодаря Ви за милото обръщение, но не съм Ви на рекъл боклук, нито ви давам личностни оценки. Злобата убива

От текста разбирам, че Китай е водеща икономика. Това е вярно ако се добави "сред страните от третия свят". Друго водещо е, че милиард и половина народ произвежда доста по-малко от ЕС, който е 400 милиона. Хайде стига прокитайска пропаганда.

В грешка си пич. Китай е на светлинни години през ЕС. В производствено отношение да не говорим. В ЕС огромната част от БВП идва от препродажба - купуват китайска стока за 100 евро и я продават за 200. В тази сметка обаче, в БВП не влиза разликата, която е 100 евро, а директно 200-те евро, което прави целия индикатор ала-бала.

Има данни. Данните сочат това, което съм написал. А и виждаме дали младите емигрират в Китай или в Германия, Франция, Испания,...

що не идеш в Китай да видиш колко имигранти има от Европа и САЩ, Канада ...?

Не знам какви глупости говориш понеже не си никаквъв икономист. ТИ ГЛУПАКО ХОДИЛ ЛИ СИ В КИТАЙ НА ПАЗАР... ТИ ВЪОБЩЕ СИ НЯМАШ НИ НАЙ МАЛКО ПОНЯТИЕ ЗА КИТАЙ. ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ

НЕ мога да си сабера мислите или просто да почна да псувам. Каааак ще сравниш Китай и ЕС бе.... ТО ВСИЧКО ИДВА ОТ ТАМ.. Направо незнам как може да има толкова много глупаци тука в тоя сайт. Сериозно...с КАКЪВ АКЪЛ ЩЕ СРАВНЯВАШ КИТАЙ И ЕС... ЕБАТИ МАЛОУМНООТО ИЗЧАДИЕ СИ...ИКОНОМИСТЕ

Не знам защо е трабвало да четеш текста, за да "разбереш". Covid 19 нагледно показа, кой колко струва, кой какво произвежда и т.н.

В приложението има запитване дали може да влезе в профила ти в Гугал.

има... и ако не приемеш приложението спира да работи. Уместен е въпроса - ако ТикТок взема информация от Гугле, дали някой спира Гугле да предоставя такава информация на някое правителство по силата на незнаен закон за защита на нацията? (без да казва на потребителя).

Не виждам каква заплаха представлява нещо, в което доброволно си качваш клипчета? Още повече, че около 99% от клиповете там са пълна безсмислица и простотия. По тяхната логика - фейсшит, инсташит и т.н. също би трябвало да са опасни.... да, ама не :)

Както фейса ти прави профили на всички познати, които все още нямат профил на платформата така и тикток. Но тикток активно те подслушва и следи къде се намираш, като че е проследяващо устройство плюс подслушвател. И тъй като данните могат да достиган създателите на платформата в Китай са решили да премахнат американският вариант.

и ти как ги разбра тея работи? лично собственика на ТикТок ти каза и показа ли? а Facebook, Google, Apple и т.н. не го ли правят същото? или викаш щом е за демокрацията може?

Всеки ден сайт е бъкан с тракери, които събират ВСИЧКО за теб - локация, браузър, хардуер, история и т.н. ти за тиктока се кахъриш

Леле леле как съм го разбрал това ли? Ами на запад успяха да хакнат няколко администраторски профила и стана ясно точно какви са методите за следене и контрол на информацията. Това че нашите медии не се интересуват от подобни новини Не е мой проблем! И да другите също казват едно и правят обратното, но са центрирани в САЩ, а проблема е че платформата е направена от Китай които постоянно шпионират всеки за всичко. И както стана ясно точно колко зависими сме всички от Китай защо да не се промени това!? Ама сайтовете еди какво си!? За това има програми от рода на "adblocker", които не само блокират изскачащи реклами, но и точно тези тракери на информация. Също така след идването на слугата "VPN" тракерите от сайтовете вече са съвсем безполезни! Лош пример!!!

Фейсбук, Инстаграм и т.н. са забранени в Китай точно по тази логика... а и доста с а орязани в Руслямска държава.

Всички събират данни, ама само на американците е "разрешено".

Социализъм в действие!

жив комунизъм ама ай

в краен случай ще започне процес по национализация, макар и да не е много изгодно, че няма да прибират дивиденти.