Шефът на МВФ: Правителствата да субсидират храни и енергия

Подкрепата трябва да е насочена директно към хората, смята ръководителят на МВФ и предупреди държавите да не държат повече храна от нужното им, а да я дават на онези, на които е нужна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правителствата за ограничат либертарианстаката педерастия и да наложат тавани на цените на основните стоки и да ограничат спекулата.

За да влезем в още дългове и да няма връщане назад? То е ясно, че това е идеята. А не може ли просто да продължим да си вземаме евтини енергийни ресурси от Русия, да спрем да подклаждаме огъня в Украйна, да прекратим безумните санкции и да превърнем Европа в едно цяло - от Лисабон до Владивосток- както Путин предложи още през 2007. Да се откажем да търсим врагове под път и над път, а да си гледаме интереса.

В час. И никога не е била. Ще субсидира бедните. Субсидия е едно, а помощ е друго. Учи се в първи курс на УНСС.

а за да ги субсидират да теглят заеми от МВФ и СБ

Тази твар и акъл ли има очи да дава?

С тая Георгиева, първо никой по света не я знае и най-важното, генералния директор на мвф не е тя, а тя е един от 20-директора.

абе 33 г друго обянявахте от МВФ и СВ, че държавата е лоша, субсидият а е комунистическа и така оставихме всички държавни фирми да фалират! а сега целия демократиен колхоз прави точно това. Референдум за излизане от ЕС и НАТО

Машаалах...КриСТАЛИНКЕ, пък ние ще им отпускаме заеми с високи лихви. Така хем ще държим правителствата в Шах, т.е. ще ги контролираме, хем народите ще плащат с поколения напред. На това му казват Нов Световен Ред, задействан от Световният Икономически/милиардерски Форум, чийто послушници, мапр са нашите Кирчо и Асенчо.

Това не знае какво говори. Енергетика НЕ може да се субсидира принципиално. Ако енергиен източник има нужда от субсидия за произвежданата енергия, значи той фактически потребява повече енергия отколкото дава. (подобно нещо е допустимо само за космическа станция или за марсоход)

Трябва да се слушат внимателно такива ... и да се прави точно обратното!

Има ли нещо по-лошо от капиталист? Да, това е комунист, станал капиталист - като сталинка!