Шефът на "Кинтекс" дава Нинова на съд

Във връзка с евентуалните доставки на оръжие за Украйна, Александър Михайлов посъветва вицепремиера да се върне към одобрените от нея договори и дестинации за износ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тоя шеф на Кинтекс,знае и участва във схемата,как оръжията от нас да стигат по най бързия начин до Украйна,но си трае и не казва на Нинова,нормално е да и загуби доверието и като знам,че тия шефове ги назначават без конкурс,а по номинация на предишния министър,нормално е да го махне,защото той не е назначен по Закона за държавния служител,който го защитава.

Този що не си наляга парцалите? Мигар не знаем как и къде продавахме оръжия още от соца, ...та и до наши дни ? О ,,На колко места се посрахме?,, О

Не мога да разбера, защо всеки идиот, докопал се до директорски стол в държавно предприятие решава, че е несменяем! Тоя трябва да го убият с камъни!

Шок! Госпожа Лъжа, излъгала. За първи път ще и да е.

овиси и на тоя на оградата , сега квичи с фалцета "ще я давам на съд"

След като има основание да я съди за клевета, да го направи. Но и тя има основание да го отстрани, ако не й е казал къде де факто завършват пушкалата ни. Преди Нинова да го отстрани, трябвало е да седнат двамата да се разберат - мисля, че и сега не е късно да го направят, стига да имат желание. Вярно е, че в държавата има доста по-спешни неща за решаване, но този случай е интересен като казус.

Нинова заслужава Нобелов лауреат да бъде

Днес не съм псувал кирчо, затова ще го направя тук, нищо че не е по темата. кИрчо м@м@ ти дев@ мръсн@! Бегай си в канадата...

Нинова е смела и винаги права в изказванията си.Всички опити да се говори срещу нея всъщност са доста глупави и се определят от един див антисоциализъм изповядван от т.н. седерасти ''демократи.

Всеки факт за лъжите на вожда е само долна пропаганда нали?

Досега на никой Министър не са му търсили отговорност,защо като дойде на власт,уволнява едни хора и назначава други към подчиненото му Министерство и държавни фирми.Ами отговора е че всеки Министър се обгражда от свои доверени хора на възловите места.Тоя Михайлов е бил човек на предишния служебен министър,затова се е задържал само за 6 месеца,докато е траяло Служебното правителство.

Че поредния от така наречените променящи лъже публично?

Айде посочи ми един Министър ,дето да не е лъгал публично.

Госпожа Лъжа пак я изобличили , че лъже ? Сефте !

Пак ли срамиш името бре тъпчо!

От когато стана вицепремиер на Киро, Нинова стана национален проблем, заедно с него.. Така, освен проблем на БСП, където тя успешно затрива столетницата с лъжи и интриги, вече продължава и на национално ниво. И няма спиране

Ами то другарката Нинова винаги лъже и манипулира,така че това не е изненада.Напъва се да изпъкне ,уж че върши работа ,но няколко другарки като нея, само говорят! Тя все ОАК успя да стане министър,ама Мая още се натиска.Дано БСП напуснат коалицивта,та може и другарката да бъде сменена ,поради некадърност….

Мила родна картинка... имал две фирми, ама те нямали дейност. Фирми има, а дейност няма. Товарим украински самолети с оръжие... за Чехия. Американски военен пострадал от взрив в българска фабрика за оръжие, ама българските оръжия в Сирия не знаем откъде са се взели. Цирк Балкански, кинкалерия и текстил.

Много хора регистрираха фирми и тъй като те нито ядат нито пият защо да ги закриват?

Да е.ба и крушовската разгонена биволица, да е.ба.

А само трябваше да заяви, че оръжието е стигнало до Украйна чрез фирми посредници чрез държавите които поръчали и платили за изработката на оръжиета! А тя тръгнала да търси жертвен агнец!? От друга страна интересно защо е запазил съществуването на фирмите след като "никога не са работили"? Въпреки че щом са регистрирани в КПКОНПИ не би трябвало да има риск от използването им за престъпни дейности!?

Да не би да е длъжен нещо или да плаща някакви данъци за неработещите фирми?

неистини.....хахахахаха

Браво на Нинова, има топки за разлика от някои мъже в правителството !

Мдаа , топките и са под носа !

тоя и сра фостата :)

Е, и? След 10-15 години прехвърляне на папки делото ще бъде прекратено поради липса на претъпление. Някой да е чул или видял за осъден политик в Бг. Изклчвам разни дреби присъдички за смешни суми.

По-добре да я даде на Прокуроро, нали за това го храним и къткаме тоя - да мачка.

Б Р А В О!!!

Няма нужда от коментар! Прозвището на Нинова е "Госпожа Лъжа"! Жалко ако хората не са разбрали това!

Докато е директор ще научи тайните на държавните и други фирми и след това като се върне в частните , ще ги използва. Чист конфликт на интереси!!!!!!!!!!

Нещо по-тъпо не можа ли да измислиш?

Защо регистрираш фирми, които нищо не извършват!? Някой има ли представа?

Е този,който го е назначил.Той не може да си оправи собствените фирми(не работят), те го сложили шеф на Кинтекс.

Всички я наричат г-жа Лъжа

Нинова пак ти е мътна работата.

Съд до дупка за путлерастката биволица

Да имаш две фирми и двете да не работят, значи си тъп.А на държавната хранилка е лесно.Прехвърляш договори на частната фирма,в която си работил само до преди месец и тя ти се отблагодарява. Правилно е уволнен.

сам

не работят официално, т.е. сещаш се предполагам...?

Ако да работели неофициално,е още по-лошо.Направо си плаче за затвор

Значи този Сульо печели Милиарди от Търговия с Оръжие ! Ега си Нахалника , ОСТАВКА ! Нинова се държи Мъжки , а Един Помияр и се репче ! Нинова е Министър и тя само решава може , не може !

Трябва да се интересува как да снабдява родината с оръжия. Директорът трябва, когато говори, да говори за това - какво ново произведохме с какво Кинтекс ще защитава Бъглария. Вместо това той се джавка с разгонената Нинова - това е безумие. Ти директор ли си или коментатор? Личните си отношения уреждайте в съда, но това няма да стане защото докато той излезе с неадекватното си решение ти и Нинова ще сте в историята. Да се надяваме България да не е там също.

Това че две държавни организации са в една сфера не значи, че са длъжни работят само и единствено заедно. Кинтекс произвежда оръжия. Армията потребява оръжия. Двете са държавна собственост. Обаче Кинтекс не може просто да подари оръжия на армията. Армията си има бюджет и купува оръжия от Кинтекс, ако смята за необходимо. Кинтекс няма задължение да работи само и единствено за българската армия. Кинтекс доставя оръжия на българската армия, но и на други клиенти. Какво е бил доставил Кинтекс за българската армия в контекста на настоящия спор е абсолютно без значение! Ако въпроса е дали, как и защо български оръжия стигат в Украйна кой му пука какви оръжия получава българската армия, освен ако самата българска армия не е част от схемата?

Ако в доктрината на нашата армия Усрайна не представлява националният ни интерес - което е очеизвадно, няма продажба на джепане. Кинтекс е пръдня на това което беше и се радвам страшно много, че продават нелицензирани оръжия за рекреация, но това е това. Ние да не сме супер-сила, че да снабдяваме света с оръжия? Ако 'ехо-то' от една такава сделка не може да бъде поето от НРБ, в лицето на армията ни на 1во място, Кинтекс може и да се затвори. Ще доят крави, ако се наложи.

Крайно време беше някой да нарече нинова престъпник!

Понеже е комунист.

Борисов е комунист,член на БКП. Нинова никога не е членувала в БКП.

И искаш да кажеш, че БСП не е наследник на БКП и нямат нищо общо?