Шефът на ЕСО: Ако намалим вредните емисии с 40%, ще внасяме ток и цената му ще се повиши

Поемането на такъв ангажимент ще затрудни работата на електроенергийната система, категоричен е Ангелин Цачев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гаврят се със масата наивни хорица /над 95%/ . Целта е да Ви занулят и да Ви няма. А вие си мислете каквото щете.

Няма страшно. Ще стоим на тъмно и студено. Важното е да сме европейци и с правилните ценности. Ще правим секс с децата си, ще приемаме мигранти, ще ставаме с 100 сексуалности, ще ядем скакалци и хлебарки.... Важното е както казваше Бойко, да ни кажат конграчюлейшън. Щом ни кажат значи сме ОК. След някоя година Македония като влезе в ЕС, голяма част от производството на ишлеме ще се измести там. Кол центровете и те ще се изместят. Ние ще стоим на тъмно, студено, гладни...... И някой пак ще ни обаснява че Путин бил виновен че американците са ни накарали да си затрием държавата.

СО2 не е "вредни емисии". Трябва да се почне от това.

40% намаляване на емиссите в България, може да се постигне МНОГО лесно, без сътресения на енергийната система и без да внасяме ток и да се увеличава цената му. Трябва да се затворят 4-те най-стари Централи (строени преди 70-80 години). Тези централи проозвеждат незначително количество енергия, но за сметка на това замъсяват десетократно повече от останалите. Защо не се затварят тогава? Защото са собственост на мафиота ХРИСТО КОВАЧКИ. И тоя дето дава интервюто е в кюпа с корумпираните. Внушава се, да не се пипат централите на КОВАЧКИ, уж да не поскъпне ел. енергията.

В козлодуи има ресурс за два нови блока по 1000 мв, заложено е още от 2000 година да се строят, до сега щяхме да сме ги построили.

освен соросоидите никой друг не иска фашисткия ЕС. Къде ни е Белене Толуп умрял? Мамицата ви деба , разпускай тоя парламент , файда от него няма никаква.

Да излизаме от ЕС и да си гледаме собственият интерес

И ще внасяме ток от руската АЕЦ в Турция! Откъде другаде?! Пак ни бутат към Русия и към султана!

ес ни бутат към фалита и тоталната зависимост, разрушиха ни армията, сега подхванаха енергетиката и ще сме на милостта им, която виждаме е еврогейска и задничева. сащ искат да ни подарят на турция, затова ни сменят историята чрез продажници и нпо-та, направиха робството - присъствие, направиха заптиетата - полицаи, които просто са арестували Васил Левски, скоро ще направят превод с "Под присъстието" на Иван Вазов, наводниха ни с турски сериали, от 9 милиона '89, сега сме 6.5 милиона, ясна е целта им - премахване на България и превръщането и в турска територия.

А може би ако намали заплатите на работещите в ЕСО, ще може цената на тока да не се вдига. Публична тайна е, че там вземат баснословни суми, много по-големи от министерските заплати.

Аз работя там, ИТ специалист и вземам поне 3 пъти по-малко от колеги в други фирми в София, куца ти информацията

Има различни видове ИТ специалист и различни заплати според знанията и опита.

Системен администратор, малко ли опит изисква, прочети

"възобновяема енергия са с непостоянен характер" Айде, айде. Няма нищо по постоянно от непостоянните неща.