Шефът на АПИ: Няма да загубим тези 268 млн. евро за АМ „Струма“

Регламентът позволява да бъдат пренасочвани средства от един към друг проект, казва Георги Терзийски

Обратно в новината

Коментари - Шефът на АПИ: Няма да загубим тези 268 млн. евро за АМ „Струма“ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може да загубиш нещо, което не си спечелил? Вие не можахте да подготвите валидни документи за одобрение. От прекомерна алчност и некадърност прекалихте в надписването и надхвърлихте всякакви възможни срокове. И когат вече открито започнаха да го говорят, а не просто да го намекват - оттеглихте заявката.... Един път не можайхте да спечелите европейси пари и втори път сега ще похарчите безконтролно и безотговорно нашите пари - бюджетните. ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ! Нови магистрали с огрсничение 90 км. Къде го има това, Господи???

"луд умора няма". Чиновниците на ББ се надпреварвт да ни лъжат и крадат. Аман! Няма ли най-сетне да има ред в таз държава?

Тоя както се фали (като Нено Димов), че всичко е ок, току виж утре осъмнал в ареста като пореден "бушон".

ВИЕ пари няма да загубите, България ще ги загуби

Ще си имаме агистрала, по която ще се кара със скорост от 60 км в час, радиусите на кривите са много малки на старото трасе. По него дори и в една посока не може да се развие по-висока скорост. По начало магистралите не се строят по трасетата на пътищата, следващи каньоните на реките!

Герберастията се оплете в лъжите си...

Шефът на АПИ влезе в обяснително-оправдателен режим. В 20-тина изречение седем пъти спомена "апликационна форма". Дано сеоправи човека, че Гешев вече работи.