Шефът на АПИ: Няма да загубим тези 268 млн. евро за АМ „Струма“

Регламентът позволява да бъдат пренасочвани средства от един към друг проект, казва Георги Терзийски

Обратно в новината

Коментари - Шефът на АПИ: Няма да загубим тези 268 млн. евро за АМ „Струма“ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шефът на АПИ влезе в обяснително-оправдателен режим. В 20-тина изречение седем пъти спомена "апликационна форма". Дано сеоправи човека, че Гешев вече работи.

Герберастията се оплете в лъжите си...

Ще си имаме агистрала, по която ще се кара със скорост от 60 км в час, радиусите на кривите са много малки на старото трасе. По него дори и в една посока не може да се развие по-висока скорост. По начало магистралите не се строят по трасетата на пътищата, следващи каньоните на реките!

ВИЕ пари няма да загубите, България ще ги загуби

"луд умора няма". Чиновниците на ББ се надпреварвт да ни лъжат и крадат. Аман! Няма ли най-сетне да има ред в таз държава?

Как може да загубиш нещо, което не си спечелил? Вие не можахте да подготвите валидни документи за одобрение. От прекомерна алчност и некадърност прекалихте в надписването и надхвърлихте всякакви възможни срокове. И когат вече открито започнаха да го говорят, а не просто да го намекват - оттеглихте заявката.... Един път не можайхте да спечелите европейси пари и втори път сега ще похарчите безконтролно и безотговорно нашите пари - бюджетните. ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ! Нови магистрали с огрсничение 90 км. Къде го има това, Господи???

Тоя както се фали (като Нено Димов), че всичко е ок, току виж утре осъмнал в ареста като пореден "бушон".