Шефът на Агенцията за малки и средни предприятия: Политическото говорене за еврозоната разделя обществото

"Въпросът не е дали, а кога ще се случи това, залитаме в крайности - или е много добро, или много лошо, което никога не е така", заяви Бойко Таков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам как стана, но наистинаполитиците подплашиха хората в България. Вече за нищо не им вярват. Май наистина трябва да млъкнат, защото с всяка дума влошават нещата. Ние практически използваме еврото като валута от 25 г., което заместваме с едни бележки, които наричаме левове. Ако има някакъв риск за България, то е съществуването на този "посредник" левът. Приемането на оригиналната валута само ще намали рисковете пред нас и ще ни увеличи правата при използване на еврото. Да, ама не! Политиците направиха така, че дори хората, които бяха за еврото, сега се страхуват!

"Според него е важно обществото да бъде добре информирано и да разбере ползите от присъединяването към еврозоната." Дотук добре. Само че монетата има две страни, хайде покажи и другата? Да, ама другата страна май не е за показване, а? И дали, ако сложим плюсовете и минусите на кантар минусите няма да натежат- което е 101% вероятно! И самият факт, че БНБ отказа да даде анализа си дори на депутатите говори за много съмнителна полза и добре прикрити вреди- и въпросът е QUI BENE?

Този платен зализан нехранимайко няма право да говори от името на т.н. малки и средни предприятия, защото никой не го е упълномощил за това. Лъжа е също тезата, че малка част от населението в България е против въвеждането на еврото в България. Нека направим референдум за това и тогава такива папагали като този ще бъдат принудени да си затворят човките.

Да влезем в този момент в еврозоната е като да си купим в последния момент билет за Титаник.

Николай Вълканов? Кирил Домусчиев? и този назначен директор на водопад? Дир, това е гавра.