17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците се готвят за война и изнасят от нас всичко що се яде Нашите хора си траят а ние ще ядем дебелия рафтовете ще са празни хем всичко ще струва два пъти по-скъпо нека ЕС да лаща субсидии да храним Русия евала на нашите политици мишки страхливи

поискайте справки от митниците да видим колко олио и къде се изнесе

вече струват двойно! За феминистки - четворно!

Още по-големи скокове ще има, защото хазната трябва да се напълни .

За девет години доходите на българите са нараснали с 85 %.Като се преизчисли спрямо инфлацията за същия период чист 66% ръст на доходите. Национален статистически институт.

Чудесно! Сега си погледни в банковите сметки и пак го повтори бавно. Има хора, които с труда си натрупаха капитал, но има и такива, повечето, натрупаха покрай властта. Простата равносметка е една шепа станали много по-богати - 5%, истинска средна класа - 10%, псевдо средна класа с доходи/ разходи на ръба на нормалния живот - 20%, работещи бедни под нормален стандарт на живот - 40% и ама истински бедни, които се чудят всички как оцеляват - 25%. Всичките проценти са приблизителни, ще ми простите, но официалната статистиката си е направо далече от истината.

Демокрацията, т.е. капитализма Сега ще си трае и ще тегли кредити.Ще го трамбоват банки,колекторски фирми и лихвари.Сега избра цигани чалгаджии да го ръководят. Прости хора бе,селянчуци....

Като сте бедни и не можете да си купите олио,захар,хляб и бензин слизате от колите и на трамвая на Станишев. Ако пък нямате пари за билетче, ходите пеша. Качиш.

с тези през 2020 г. и бързо се гръмнете

30+ години в бг яденето е най-скъпото нещо... Странна държава...

Търговските вериги и банките бързат с хипер инфлацията. Събарят лева за падането на валутния борд. Целта е да смачкат дълговете на кредитните милионери

Аз си взех рентата в олио и захар. За цяла година съм се запасил. А като ви е скъпо олиото излезте на протест пред парламента(старата сграда) и хвърляйте яйца по депутатите от новото сбирщайн мнозинство.

Стари яйца /запъртъци/ за СТАРОТО мнозинство! Новото си чака реда.

ще дойде.Редът де!

Едни хора казали,че нещо било поскъпнало...нищо ненормално не се е случило, доста по добре е от истерията миналата година!

Малцинствени групи съставени от платени лумпени- протестъри и шоу-мени без ценз ще налагат политическа воля над мнозинството от народа. Те служили на Суверена, а той отреди първо място и право да състави правителство на ГЕРБ. Изпълнете го. Патили сме се от безпринципни и корумпирани коалиции с размита отговорност

Къде са козяшките тролове даа вия как руснаците умирали от глад?

Аз пък друго разбрах по телевизията. Че живеем много добре и сме заделяли много пари в кризата. Явно хората от новините живеят в паралелна вселена ама гладния на сития неверва.

Спокойно! Мика Зайкова, ще ги намали.

... след като върне милиардите заеми на бибитко ?

си е татуирал на гърба трайно: "Без милост! Аз идвам и водя Ада след себе си !" Руски сатанист и душевен Чалгар. Този точно ще ми съставя Правителство и се прави на болен в картофения палат на Косьо Самоковеца ! Него изтласка напред БСП и него ще подкрепя. Него изтласкаха кървавите доносници на ДС от тусрката им партия ДПС и него ще подкрепят. Него ще подкрепя Катафалката - Сестра Галева, Мая Костринбродска с майките на идиотчетата. Него ще подкрепят ДъБъ Маджовската "десница", със зелените, които спряха строежа на магистрала Струма, и заради които няма втори лифт на Витоша. Ще го подкрепят защото искат руска "промяна" Демокрацията да се промени с руска Диктатура. Пропорционалната система да се промени с мажоритарка, като в Беларус. Да излезем от НАТО за да не ни пазят другите членки, а да клекнем на окупаторите. Да оставят лекето на Решетников до гроб и да му направят Мавзолей. Да излезем от Европейския Съюз, за да ни вземат паспортите и да ни стрелят на границата да не бягаме. ТОЙ ИДВА и ВОДИ АДЪТ СЛЕД СЕБЕ СИ Единственият премиер с обица на ухото. Защото чалгарските курви от Студентски град с Поршетата не са ебани достатъчно, и защото Дионисий с червеното расо, който пусна заря на Велик ден и оръдейни залпове на връх Възнесение Господне, го сърби задника! А Бойко е лош, защото ремонтира църкви, училища и пътища, защото спаси бедстващия Перник от безводие, като прокара водопровод от Родопите, срещу който не се спряха провокации, очерняне и клевети им пречи. ДА - ТЕ ИДВАТ - БЕЗ МИЛОСТ И ВОДЯТ АДЪТ СЛЕД СЕБЕ СИ

пий 1 диазепам. Нищо страшно не е станало. ББ преяде с власт и му е време да си почине. Други поемат управлението в момента, до кога - не е ясно, но е ясно, че е необходима здравословна промяна, както след 10.11.1989 г.

Брррр, страшно. Лоши работи на това място, наречено България.

Най-много поскъпнаха млечните продукти, но в България има картел и надали дори ще се повдигне като тема. Месото също доста е поскъпнало, поне с 20-25%, макар и не толкова драстично както млечните.

Да са ви честити европейските ценности. Сега се започва. Каквото ни кажат това ще правим. Зависими сме от всичко. Унищожиха по един или друг начин производства, чрез политиците, които се продадоха.

Ъе европейските ценности нямат общо с нашите престъпници. От Европа ли ни казсха да се самоунищужим?

Не, но от Европа ни помогнаха да се самоунищожим. Германеца , французина и останалите държави в ЕС, нямат сметка наши заводи да работят и да ги конкурират а за тях е най- добре ние да сме консуматор и евтина работна ръка в техните заводи.

НИЩО НОВО СЪЩИТЕ ПОСТАНОВКИ КАКТО 1996-97Г. ТАКА СЪБОРИХА ЖАН ВИДЕНОВ . НЕ ВИ ЛИ Е ПОЗНАТО ?

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО 1948 Г КОМУНЯГИТЕ СА НАПРАВИЛИ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА ?

НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИМА ПОЛЕЗЕН ХОД . КОЙТО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С НЕГО СЛЕДВА ОДИТ ИЛИ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ .

Защо сте цитирали това безумно изречение? "Близо месец и повече олиото е вдигнато. Хлябът е вдигнат повече от два месеца. За бензина да не говорим как поскъпва", Повишенията се смятат процентно за период. Кажете ни точно с какъв темп нарастват цените. Не ни занимавайте с глупости.

Сега след "успехите " на Борисов и ОПГ ГЕРБ ще плачете за Виденов , пък си приказвайте колко бил "велик" и как всичко било ГЕРБЕРИ цели 3 мандата !!!

Това се прави УМИШЛЕНО по нареждане на ГЕРБ , за да изгладнеете с надеждата да Ви пречупят и да вземат властта отново !!!Борисов затова вдигаше заплати и раздаваше бонуси ударно послкедните месеци !!!

Избрахте си петорната комунистическа сган ,честито ...

Те не са управлявали и 1 ден, бе гений. И 1 час дори. И са на поне месец преди евентуално да получат възможност да урпавляват. Каквото и да става сега е ваше творение.

Цял Свят разбра какви са ги вършели от ГЕРБ начело с премиера "СЛЪНЦЕ" - Доклади за корупция и злоупотреби от Америка , Европа , Венецианска комисия и т.н. !!! Не само че Борисов повече няма да види политически пост , а и кака Кьовеши доста ще му се зарадва - СВИКВАЙТЕ Вие !!!!!

За какво са тогава субсидиите за селското стопанство? За да се хвалим с износа за други държави? За съжаление у нас цените рядко се връщат назад.

Бъди точен! Субсидиите са предимно за ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ! Кои са те /наши или ваши / не е интересно ,но това производство е толкова малко / за размерите на Европата / ,че не представлявя никакъв рпоблем /за нея ,де /. А ефективните производства / даващи по-добра печалба/ едва ли не насила се унищожават. Боб от Египет. Чушки от Турция. Лук и ябълки от Полша. Чесън от Китай . От един декар жито- 350-520 кг. на цена /изкупна около 0,2 лв./. От един декар домати - 5-8 ТОНА / а при някои сортове и на поливна площ дори до 10-12 ТОНА/!!! При доста по-висока изкупна цена. За производството на плодове няма да пиша.

Това заслужавате - Борисов Ви ограби а Вие му ръкопляскахте - Сега ще си бие камшика , ако вече не е напуснал и страната , а Вие се оправяйте както можете !!!

Аре бе майче , бегай легай , че утре коноп имаш да береш !

Спокойно, сега Славе ще направи парите за глас 1 леф и от тия пари ще раздаде на цялата държава и всички ще сме богати. Е все пак може да стане като с мажоритарния вот дето рязко изчезна в небитието ама.....

В Бургас - олио 3.30лв и то изгодно . Преди година 1.75 !

Всички са срещу мафията: 1. Мани Мая Катафалката - сестра Галева е срещу мафията 2. ДъБъ Маджо е срещу мафията 3. БСП ди тути капи, са срещу мафията. 4. ДПС с Пеевски са срещу мафията. 5. Славчо се лекува във вилата на Косьо Самоковеца Само "мафиота" Баце вчера открива спорна зала за децата в с.Тополово. Водопровод за женския манастир край Асеновград. Проверява дали са оправили опожарената магистрала. А след това отива да види до къде е стигнала работата по стадион Хр.Ботев в Пловдив. СПРЕТЕ ДЪРЖАВАТА

Притеснявам се за душевното ти състояние!

То остана ли някой който да вярва на нова тв още?

З А Т В О Р Е Н О ! Националният Оперативен Щаб за борба с COVID 19 пандемията Е РАЗПУСНАТ ! БОЙКО ОТИВА НА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА ДЪРЖАВАТА ЩЕ РАБОТИ ОТ 15 СЕПТЕМВРИ когато му свърши на Бойко отпуската (сега - бира, кебапчета и ферари с цвят червн)

Забрави песничката "Ша ти скъсам гъза" - тя е зя българския нарад!

Благодарете на мутрата и ГРОБ! и на НОЩните боклуци!

Ставаме по задължение йоги :). Ще медитираме, за да не умрем от глад. Разоравам парковете и си засявам житни култури, за да си меля брашно и да си пека хляб в хлебопекарната. Това е истината :). Каква стана тя? Смеехме се на бабите ни, че правят буркан политика, а сега и ние стигнахме до зимнините. Разменям си компютъра за 200кг. прасе, че явно храната прави борбата. Без компютър може, но без ядене не :).

Толкова ли си некадърен че не можеш пари за олио да изкараш? Вземи си спри интернета тогава. Ето ти лесни 20-30 лева.

Е не можем като тебе все на околовръстното да седим!

Спешни си изтеглете парите от банките и ги обърнете в евро !

Ха-ха-ха, те отдавна са в евро и какво от това? Инфлацията скача с всеки изминал ден! Дали хляба ще е 1.50-1.60 лв. или 75-80 цента е все тая, преди няколко месеца беше 65 цента, както и да го погледнеш са си 15% увеличение! И гръмките добавки от 50 лв. на Бойко към пенсиите заминаха само за разликата за хляб, олио, кисело мляко...! Купуваш едно и също, плащаш повече!

Хлябът от 2.49лв за 400гр и днес е толкова колкото беше миналата година по това време , при това до стотинка ! Това , че се вдига цената на най-ниският клас ширпотреба си е проблем единствено на ползващите го !

Проблема много бързо може да стане на управляващите и от парламента да не остане и тухла, след като отпаднат онези 50 лв. към пенсиите! Защото пенсионерите няма да гладуват, ще станат и ще изметат цялата ни политическа измет!!!

Това беше само шега !!

Доколкото си спомням преди 10.11.89г когато стойността на 1 български лев бе равен на 1$. Цените в НРБ на: 1. "Типовият хляб" 0.15 лв/кг 2.Олио "Бисер" бе 0.60 лв/литър. 3.Водата 0.15лв/м3 4.Ел.енергия 0.025лв/KWh 5.Билет за градски транспорт 0.06лв 6.Цигари "Средец" 0.60 лв/20бр. в кутия И т.н.

Долара беше изкуствено 1 лев, но се продаваше за 4,40

Кой ти е пречил да си купиш бонове на Българската външно търговска банка чиято стойост беше 1.15 лева, и с тях можеше да пазаруваш във валутните магазини на Кореком и Трансимпекс, като за тях обменият курс беше 0.98 лева за долар. Айретен че чуждестранните студенти продаваха доларите на курс 1 към 2, виж ако си на зор и търсиш пред вратата на Корекома имаше добри души които продаваха за 3 лева, ама трябва да си бил голям шаран за да дадеш 4.4.

Ами ако не е робувал примерно в Либия , никой нямаше да му продаде бонове тролче !

4.40 е добра цена, в края на 80-те стигаше и до 5 лв.!

Цената на 1$ беше 3лв другарЮ ! Това , че държавният му кур на който никой не обръщаше внимание беше 90ст означава само , че нищо не означава а реален е курса на който наистина се търгува дадена валута ! Демек през 1988г със СРЗ 252,08лв , имаш реални 84$ а сега със СРЗ 1468лв имаш 900$ ! А ако седне да прави човек колко и какви неща може да си купи сега изгаряш отвсякъде другарЮ !

С 10-20 лева, не можеш вече нищо да си купиш, това не са пари.

Не са пари когато взимаш много повече , когато взимаш почти нищо са си богатство ! Реално съпоставка с нищетата тогава и лекото пооправяне сега , просто няма как да се прави !

Това вече са пълни нелепици.

Това твоето да , съгласен съм !

Такива лафчета като твойте ги въртяхме в детската градина....

И като те гледам по манталитет си си още в деЦката градина ? Иначе на заглавната снимка , на статията все едно също са направили съпоставка с тогава и със сега . Пред момето какво беше по щандовете преди 89та , зад нея как е в момента .

Аз доколкото си спомням пък 1 USD = 1 лев беше държавният фиксиран курс при който българите, които си печелеха парите в чужбина можеха да ги обменят в банката. На черно курсът беше 3-4 лв през 1989 г., а след 10.11.1989 изхвърча на 25 - 30 лв за долар. Това беше първото голямо ограбване на българския народ от бившите партийни другари, които под ръководството на ядрото на БКП и ДС си спретнаха преход на системата, който да запази лостовете на властта в техни ръце и в годините след това постепенно оглозгаха всички държавни предприятия и банки. Следващите грабежи бяха през финансовите пирамиди 1995 г., хиперинфлацията и фалита на 13 банки през зимата на 1996/1997, масовата приватизация през 1996 г., обръщането на външния дълг от USD в EUR от Милен Велчев при управлението на царя, фалита на КТБ през 2014 г., както и непрекъснатите кражби при усвояването европейските фондове. Така че не ми пей тая песен любовна за славното минало през времената на соца. Нямам носталгия по тях, имам носталгия по пропиляната младост през вечния преход, който няма край и който ни го спретнаха същите червени другари, които ни управляваха преди 10.11.1989 г.

50 лева добавка за пенсионерите, и тя изчезна на фона на увеличенията. Ами сега?????

Сега порасналите деца да се погрижат за родителите си.

Борисов ни остави на борсата.

После ще има много фалирали алчни производители и търговци. Ето малко инфо. Откакто са започнали да надуват инфлацията са изхвърлени стотици тонове непродадена, заради високите цени, а ниско качество продукция. И в момента залежават стотици тонове сирене, кашкавал, колбаси и прочие, на които им изтича срока за годност. Сами ще си набият колчето в ауспусите, само почакайте още малко да ги видите.

Ще ги пуснат на топлите витрини и по заведенията.

"Докато дебелия изсъхне... тънкият ще издъхне!"

Всички са срещу мафията: 1. Мани Мая Катафалката - сестра Галева е срещу мафията 2. ДъБъ Маджо е срещу мафията 3. БСП ди тути капи, са срещу мафията. 4. ДПС с Пеевски са срещу мафията. 5. Славчо се лекува във вилата на Косьо Самоковеца Само "мафиота" Баце вчера открива спорна зала за децата в с.Тополово. Водопровод за женския манастир край Асеновград. Проверява дали са оправили опожарената магистрала. А след това отива да види до къде е стигнала работата по стадион Хр.Ботев в Пловдив. СПРЕТЕ ДЪРЖАВАТА

От мафиота Баце, който е на длъжност премиер министър не очакваме да върши работата на служители в МРРБ и службите по строителен надзор. Неговата работа е да ръководи държавата и да определя насоките на развитие на страната. Но понеже Вашият кумир няма мозък и образование се разхожда с ръце в джобовете из по строителните обекти, колкото да се каже че върши нещо. Но вие явно се впечатлявате от това.

Дреме ми. Чалгарите с кюстендилската пачавра ще доведат благоденствието при нас.

т.лупска стабилност. Когато се перчеше, как е повишил доходите, той лично, нали, никога не каза, че и цените растат. А сега се покри и си свирка.

Статистиката показва, че спестяванията растат. Какво си се разревал като вдовица.

у банкя

З А Т В О Р Е Н О ! Националният Оперативен Щаб за борба с COVID 19 пандемията Е РАЗПУСНАТ ! БОЙКО ОТИВА НА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА ДЪРЖАВАТА ЩЕ РАБОТИ ОТ 15 СЕПТЕМВРИ когато му свърши на Бойко отпуската (сега - бира, кебапчета и ферари с цвят червн)

И какъв е проблема. И заплатите на кадърните се вдигат. Некадърната паплач до ....таратора.

допивай и си легай

А не бе, теб ще храня да знаеш.

Толкова си прост, че няма накъде повече...! Кога пък у нас кадърните са получавали повече? Само си виж бившщия премиер колко кадърен беше! Ако всички, които лапаха като него и покрай него, са кадърни като него, значи много кадърни хора има в страната, да знаеш! ТЪПАНАР!!!

Цъфналата с гербери градина нещо се попари много бръже..

Наследството от Борисов е тежко. И не се поскъпнало с 2%. Олиото от 1,80за литър стана 3,60. Това ли са вашите 2% ? Абе , Буци, що не си взе калинките и мисирките с тебе ?

Споко бе, ховире ще направят билетчето за трамвай 4 стотинки, а бозата 6. Година, две ще се оправдават с Боко и после ще бъдат засипани с камъни около народното събрание.

Не може да бъде! Нали затова влязохме в ЕС да благоденстваме!

То вече повече от 30 години благоденстваме...

Защото преди 30 благоденствахме. Ами работете бе, плужеци.

Викаш работа, работа, работа, а бате!?!

Като не искаш работа, ще оглозгваш кокали зад оградата.

Дигнало се олиото Какво правите с толкова олио! На мен като трети месец не ми е вдигана депутатската заплата - какво да кажа! Принуден съм да си правя салатата с маслиново масло! Олиото... Нахалници!

Честито от гЕрб

Това трябва да е фалшива новина. Олиото поскъпва единстевно в Русия. Не разваляйте опорната точка на дебилите. Повече от половин година ни обясняват как сме цъфнали и вързали, а в Русия няма олио или струва като златото, ако го има

Хранителните вериги дерат яко, но няма държава да ги спре. Последно време съвсем се разпасаха.