Коментари - Седем концесионери на плажове ще дават безплатно чадъри и шезлонги | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости на търкалета! Кои са плажовете? Конкретно.

Бетон на Смокиня: Не е преместваем обект, незаконно строителство е! Това, което се случва на плаж "Смокиня", е абсурдно. Незаконно строителство е, а не преместваем обект. Това заяви инж. Йоан Каратерзиян от Камарата на геодезистите в България. От седмици на една от най-красивите ивици по Черноморието ни се поставят бетонни пети, като от началото на юни багер ги вкопава в земята. Месец по-рано министерството на туризма глоби концесионера с 3856 лева заради нарушена цялост на плажната ивица. Според концесионера на плажа Иван Алексиев "бетонните пети" трябва да бъдат обезопасени и заровени в пясъка. По думите му той разполага с всички разрешителни за строеж, а тежката техника е напълно законна. Какво точно се случва обаче не може да се види. Обектът вече е заграден с непрозрачна ограда, обяснява инж. Каратерзиян.

+ задължителна такса интернет 30 лв ще има ли включена. Товаправиха на безплатните чадъри миналата година.

Престоялата няколко дни храна в долнопробните хотели, претоплените кренвирши и лайната в морето са бонус към чадърите. Турция и Гърция са по-добър и евтин вариант.

И от какво точно ще си върнат платените за концесията пари и разходите за спасител и почистващ и обслужващ персонал. Със сигурност цените на всичко останало ще са десетократни и ще има скрити уловки за балъци. Да си търсят идиоти на друго място.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club