САЩ слагат кръст на данъчната революция, в ЕС са бесни

Отделни страни в Европейския съюз въведоха дигиталния данък, независимо че в глобален план ремонтът на данъчната система не е приет, в Европейския съюз като цяло също не

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Отделни страни в Европейския съюз се заканиха да въведат дигиталния данък, независимо че глобален план ремонтът на данъчната система не е приет, в Европейския съюз като цяло също не" Ко каза, ко?!?!??!

Евразия ши потопи ФАЩ. Наркоманцити усещат края. Вижти ги кви са!! Слон на глинени крака!! 50 мильона гладни! Разбиват са магазини от глад. Вий Ко си купейти наркоманско от магазина??? Нищо! Тия нищо не произвеждат, затуй от кашлицата те пострадаха най много.

А ние защо не въведем?

И да таксуваме нашите евро-атлантически паши??? ааам извинявам се, нашите партньори!!!

САЩ не разрешават на ГЕРБ ,затова.

Идват избори, вожда трябва да си осигури финансиране на кампанията.

САЩ не дават техните онлайн гиганти да бъдат облагани с данъци извън САЩ...? Който поиска данък върху печалбата на САЩ фирмите...извън САЩ...Санкции ! Същото е с Русия и Китай в момента . САЩ са умираща империя по всички исторически стандарти.

а нашият дигитален койот Габриел,какво предлага

Много е просто, пълен бан на гугъл фацебука и т.н, като в Китай и създаването на европейски аналози. Тва са просто сайтове бе, Европа ще ги направи за нула време !

Ами просто САЩ пак бяха по-умни, да не облагат с мнного данъци бизнеса около компютрите и спечелиха МНОГО от това. Европа все гледа да слага данъци и после некадърниците из министерствата да ги разпределят. Видя се, кой е бил прав. Ся, говорете, каквото искате, фактите са си факти.

Данъците одавна се превърнаха във финансов инструмент за богатеене на частно- политически и административни шайки в държавите от ЕС. Не се използват като социално приемливо за обществото преразпределение на финансовия ресурс, какъвто е смисълът им по начало.

ебе Европа в гъза. Свиквайте и се нагъзвайте.

За глупаците винаги всичко е било просто...

Той Тръмп така спечели изборите - Европа е.. САЩ! Се тая...

лелее къв си прост, сайта е малко джаваскрипт, php, HTML, CSS, mySQL и всеки студент може да ти направи фацебука !!

Европейските политици най-обичат данъци да налагат. Нали трябва да има кинти за усвояване по малоумните евро проекти. Усвояването на обществени средства е масов спорт за европейските бюрократи. Ако могат и на въздуха, който дишаме ще наложат данък.

Ти въобще разбра ли за какво става въпрос?

Оле мале всеки студен можел да направи фейсбук ... затова в България сме последни по ИТ и иновиации. Като е толкова лесно предлагам да седнеш да го напишеш за ден два ей така докато си почиваш.

Никой студент сам не може да направи Фейсбук, в сегашното му състояние! И може и ФБ в началото да е започнахт на PHP, но сега от доста време не е точно PHP! Плюс това, бекенда и админа е на С++. Това са глупости на хора, които нищо не разбират! Ако е толкова лесно, защо не могат да го направят? Не е направено, без да има забрана! Много лесно е това със забраните! Решения на простаци!

Айде пак дънъци - нема да работим, само данъци ще събираме и разпределяме ... накрая като не остани индустрия, кой ще работи, че да плаща данъци?

Ще плащат- как да не плащат. Ти с 1 обект от 2Х2 те скъсват от разрешения,такси,данъци,патенти,он-лайн касови апарати...А те не..Защото са свързани с ЦРУ ( говоря за тези,понеже статията е за тях). Значи, умните държави ще си вземат данъците,а нашите " герои" се правят на заспали и се дупят. Защото са двойни,тройни агенти. 1 време US делегация отишла в Турция,да иска въздушното пространство за втората война срещу Ирак. Турците им рекли- Добре де,ама това не е операция на НАТО...." Но проблем,бат" ви струва 6 милиарда. Е не е ли много...стигнали до 4 милиарда ' специална отстъпка"...Рекли делегацията-ще се върнем да помислим...и дойдоха при Агент Гоце и Агент Толуп( Да сте чули някога двамата да се карат,както с други).... " Ще ви върнем тези 2 милиарда,които Садам ви дължи"...И..." Ето ви Бургас,ето ви полигоните,ето ви летищата,пращаме и ние войска,плащаме и ние...Дупен зи хайген...А после "...Сори,опростете тези 2 милиарда" за възстановяването на Ирак"...И как се " възстанови..." болен здрав носи"-" Куче влачи-дира нема".... Друго нещо- 1 Американски математик беше изчислил преди 2-3 години,че всяка от големите 5-6 " социални медии" дължи на всеки " участник" - продавач на данни по 500- 600 USD годишно.. Някои умни държави може и да си вземат тяхното...но аре вземете си вие вашето....

Ако ФБ е на ЦРУ, защо допуснаха толкова намеса на КГБ при изборите за президент?? Плюс това, поинтересувай се, кой руснак е инвестирал във ФБ. Плямпала, сър...

Не се прави от други, защото правителството налива милиарди във фацебука, за да краде данните на хората по цял свят !!! Същевременно подлага на сериозен натиск конкурентите. Обаче да ми разправяте глупости, че кода на фацебука бил уникален, ТВА Е ВЪРХОВНА ГЛУПОСТ !!! Кво има фацебука, което другите сайтове не предлагат ?? Нищо !! Даже е много по бавен ! И имало код на С++, ами има що да няма ????? Има толкова програмни езици които могат да се ползват, аз съм дал само най популярните !!

Защото краварите са некадърници бе, педал! Ясно? Краварите само циврят кой откъде ги бил хакнал, то не бяха фейсбуци, ДжиПиЕси, избори, лични данни в Яху и Мариот!

И освен това, ти четеш ли какво съм написал ???? Написал съм ЕВРОПА, не само БЪлгария. В Европа има програмисти повече от световно ниво !!! Днешния интернет е измислен в Европа, не в щатите !!!

Ти си дал мнение на глупак. От това, което си изброил, нито едно не се води стиктно програмен език. JS и PHP са езици за скриптиране, а другите изобщо нищо общо нямат. MySql било език за програмиране?! Или CSS?! Абе просто... забранете всичко!

Изнервено ли си нещо??

Ако дефинираш всеки, който ти рита задника, като тъп педал за теб света е изпълнен с тъпи педали, нормално е да си изнервен...

Вярно, вярно, САЩ са загниващ капитализъм. Ама нали знаеш, като мушмули. Ако не щеш САЩ е много просто. Махаш всичко дето е на САЩ и използваш компютъра и телефона. Махаш Андроид, iOS na Apple, Windows, Google, Bing, WhatsApp, Skype, YouTube, и Internet. И си работиш с компютъра и телефона както искаш. Защо мислиш че трябва да може да използваш техните работи и да им искаш данъци за това? Ако не щеш -- направи си сам. Все едно да влезе някой на гости в къщата ти и да ти иска да му плащаш.

Ти наистина си бил страшно тъп !!! Всеки от изброените ЕЗИЦИ, има своето специфично приложение в изграждането на сайта !! Ако ти си нямаш ПОНЯТИЕ кой ЕЗИК какво изпълнява, има студенти, които са много запознати с тези и други програмни ЕЗИЦИ ! Ясен ли съм ???? И НЕ е JS, a JAVASCRIPT, който няма нищо общо с JS !!! Програмирането ти е пълна мъгла, не ставаш !!!

Кakъв задник, какво ритане те гонят бе, педал! На тъпите педалчета като теб само задници са ви в главата! Отде ви изравят бе!

Абе пич, чети за кой е статията,и тогава коментирай. Аз съм уточнил- много млад си,но явно недовиждаш. Когато дойде друга статия за Яндекс,за Газпром-или за Хуй-Ай-Уей...тогава ще коментираме другите теми...

Май си приел много сериозно самовнушението, че си нещо.

Стига ми да не съм тъп педал, който задава малоумни въпроси защо краварите били допуснали намеса на НЕСЪЩЕСТВУВАЩОТО ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ КГБ.

за разлика от тебе. ЕС е затънал до ушите в корупция. Данъците не са само за дигиталните компании.Всеки, който работи и създава в Европа е подложен на данъчен тероризъм, за да може да се хрантутят гостите на Меркел и Макрон и да има за крадене от корумпираната европейска бюрокрация.

CSS е език за програмиране? JS не е JavaScript? Пумпал малоумен, вземи се скрий някъде!

Точно така, след като ФБ е на ЦРУ, защо допусна намесата на КГБ, които в момента управляват Кремъл! И! Отдавна сме ви разбрали! Тези, които най-много пискат срещу педалите, са педали, които се опитват да се скрият!

Е няма такъв тъп педал като теб просто. Отде ви изравят бе.

Кво друго може да се очаква от дебилл като Тръмпи! Тоя управлява САЩ като селска сергия! В сериозния бизнес трябва да си държиш на думата, а тоя паляк се отмята, когато му дойде цикъла! Истински срам за Републиканците е тоя оранжев клоун!

ЧЕТИ : CSS is a language that describes the style of an HTML document. JS е различен език от Javascript !! Прочете ли го, или не разбираш инглиш, мммммм? 4-ти клас имаш ли завършен ?

Не е лошо, че си започнал да четеш, ама трябваше да започнеш, преди да запчнеш да ръсиш глупости и да изпадаш в хистерия :) :) :) CSS не е програмен език! JS е абревиатура на JavaScript! Не се преструвай, че разбираш, за какво става въпрос!

..... гугъл, туитър, фейсбук и другите подобни ебават непрекъснато и по много Тръмп, а неговата администрация ги защитава...

Нека да са бесни в ЕС, да уволняват една трета от чиновникотета и да го пращат да работи за дигиталните гиганти. Стига са яли на данъчната софра, да отиват да произвеждат блага!

Това е точно така. Но трябва да се има предвид, че администрацията не е еквивалентна на Тръмп. В много случаи, Тръмп плямпа глупости, а администрацията си работи , както трябва. Сега Болтън е пуснал книга, в която се описват простотиите на Тръмп. Мислел, че Финландия е част от Русия и всякакви глупости. Помпейо му се подигравал.

Тръмп от ден първи в Бялата колиба се обяви против дълбоката държава, която се подхранва от непосилни данъци за производителите на блага. Като не щеш да ползваш дигитални продукти, живей си в каменната ера!

Тия там - гугъл, фейсбук, туитър, нищо не произвеждат освен социално напрежение и дават трибуна само на политкоректните откачалки.. ...без тях светът щеше да е по-спокойно място, с много по-малко раздори и противоречие, просто защото тъпаците и културните марксисти нямаше да имат трибуна.. ...трябва да ги спукат от данъци, печелят на наш гръб...

Малиии, след ка Мюлер изхарчи 60 000 000 долара, а ФБ дори си измисляше доказателства, стигнаха до извода че руснаците са пуснали реклами във ФБ за 4 800 долара. Или руснаците са изключително ефективни или яко лъжеш, като всички онези които почнаха да си признават че са си измукали от пръстите руската връзка.

ми туитър и фейсбук са в основата на дълбоката държава, бе, хич не си наясно...

Но технологичните компании са най-големият двигател за САЩ! И направиха много повече от големите дрънканици на Тръмп! А и ФБ и Туиър реално много му помогнаха, като инструмент за полулярността му.

Финландия е била част от Русия до 1917г., когато Ленин с указ признава суверенитета им.