САЩ ще платят на "Пфайзер" близо 2 млрд. долара за още "Паксловид"

Лекарството е разрешено при лица над 12 години, при които има риск от тежко протичане на COVID-19

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще платят на "Пфайзер" близо 2 млрд. долара за още "Паксловид" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спасиха 3 фирми от фалит. Пфайзер - колективния иск на жертвите от болкоуспокояващи Джонсън&Джонсън - колективния иск на жертвите от бебешката пудра с азбест Модерна - тя от създаването си е на много минус всяка година..

след всички тези данни за ваксините които излязоха напоследък, още ли има промити мозъци да се ваксинират?

вече и ваксина, и лекарство имаме.... дааа и правителството е загрижено за здравето на нацията, дааа...

По принцип отпада извънредното разрешение на ползване на "ваксините", когато има налично лекарствто, затова го бавиха. В еврогейския съюз ще го бавят поне до 2024, защото още нямат пълно разрешение за ползване на експерименталните бъркочи.

Преди много години, когато още нямаше Windows и компютрите бяха с DOS, в София имаше една фирма, която се бореше с тогавашните компютърни вируси. Зарази ли се компютърът ти те са насреща. Поради това, че решаваха проблемите с впечатляваща бързина, започна да се прокрадва съмнението, че именно те са и авторите и на вирусите. Иначе, как се прави антивирусна програма за нов и непознат вирус за има-няма 2-3 дена. Не помня как точно завърши тази история, но по това време биснесът им беше на ниво. Няма да се учудя, ако се разбере, че някоя фармацефтична компания стимулира бизнеса си по този начин.

и аз това написах, но с други думи... :)

всичко е лъжа и измама.... просто някой трябва да лапа пачки....

Пасковид, или ПаКсКовид?!

афазия бе :)

Марионеткат на говедарите от сащ, урсуса лайнен, не могат да я стигнат с нейните 70 милиарда евро за ваксинки... Време е да я вкарат в затвора тази...

Защо лекарството го няма в България?

При други тестове обаче "Пфайзер" не е успял да покаже, че препаратът е ефективен при хора, за които се счита че има стандартен риск, включително ваксинирани пациенти.

ТИя 2 милиарда не са интересни. По-интереснотот е останалите 30-40 милиарда дето Пфайзер си ги е планирал като печалба кой ще ги плати? Иначе бизнес плана отива на кино и ще трябва да се търси нов вирус!

Той, новия вирус е готов. Като му дойде времето...

:(

Страхотен бизнес, освобождават те от всякаква отговорност, не само, че не плащаш за разработка и изпитания, а ти плащат милиарди! Никаква отговорност, само печалби, който умрял, умрял, пишат го от нещо друго и готово. Щяхме да умрем, ако не се набодем на над 70%, ковид гетото на европа щяхме да бъдем, а сме най-добре сега, защо така?