САЩ конфискуват доминиканска захар заради използването на принудителен труд

Пенсиите на хиляди работници са били спрени от президента на републиката въпреки платените осигуровки

Обратно в новината

Коментари - САЩ конфискуват доминиканска захар заради използването на принудителен труд | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ крадат чужда захар, защото едикаквоси.

При добива на литий и кобалт масово се използва детски труд. Странно защо САЩ не са конфискували батериите на половината електромобили в САЩ.

Поредото доказателство, че сащ са световен терорист и заплаха за мира, сигурността и проспиритета на държавите! Дори да допуснем, че са толкова загрижени за доминиканците, тогава защо не са предприели правни мерки? Защо не са провели срещи с ръководството на страната ? Да не говорим, че американски фирми експлоатират дори и в сащ емигранти! Да питам ли за войната в Гватемала, влязла в учебниците като пример за завземане на държава, заради икономически ползи на американска фирма? НАГЛЕЦИ!

Американците са крадци. При колонизацията на континента са изпратени всички крадци и убийци от тъмниците в Европа. И ето резултата САЩ - Сатанински Американски Щати!

Тоест, поредна краварска кражба. Като не искат да плащат - конфискуват. Не твърдя, че доминиканците са безгрешни - като нищо обвинението може и да е вярно. Но има известна разлика да откажеш внос на стока със съмнителен произход, и това да я внесеш и конфискуваш (присвоиш) по недоказано обвинение. Хем по своя си закон, който едва ли е валиден в Доминикана...