САЩ глобяват Хюндай с 47 млн. долара за нарушаване на екостандарти

Около 2300 машини, оборудвани с дизелови двигатели, са с вредни емисии над нормата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Тези глоби са ми много интересни. Парите отиват в държавата а народа диша мръсния въздух. И ква е фаидата за хората, нулева. А иначе щатите ударно попълват бюджета. Почнаха с ваг, минаха през Венецуела, Иран, сега Хюндай и да се готви Тойота и останалите по реда си.

Скоро америка ще е велика отново...ама някой друг път....

Карайте си тракторите, 6.5л карбуратор, олд скул, 200 конски и половин магаре.

Само така! Нека ги изнасят за россия....на тях не им дреме за здравето на хората.

а защо на снимката има дизелов ауспух

беким схванеш.

Егати лицемерите! Карат бензини с 4,5,6 литрови мотори, плачат, че 2000 коли са над екостандарта!? :D Китай и америка са най-големите замърсители на планетата всъщност.. В Европа правим усилия за намаляване на парникови газове, а всъщност основните замърсители само се чудят кого да глобят и то не защото им пука за екологията, а защото така ще източат някой друг долар от другите.. :)

еееее, що да точат долари, нали уж си ги печатаха?

Печатат си ги ... и ги точат от другите - не защото искат да ги имат, а за да ги нямат другите.

Моля имайте предвид, че там шосетата са с по 2-3000 километра прави отсечки. Т.е. ако се наложи да пътуваш от единия край на страната до другия, трябва да смениш маслото 3 пъти ако си с малолитражка, защото е бързооборотна. Големите литри двигатели са за да поддържа много ниски обороти на дълъг път. При ограничение от 65 мили в час, което е което е 105км/ч , колите им са максимално икономични и работят на 1500 об/мин макс.

Тука се внасят милиони дизелови боклуци неотговарящи на никакви стандарти,но боко е спокоен щом му плащат рушвети е съгласен дори да се внасят боклуци от запада и да се горят тук.Той скоро ще забегне я в Испания я в САЩ при щерка си да харчи милиардите заграбени от нас!

Тези нали се отказаха от договорите за опазване на планетата от замърсяване?

Планета е едно САЩ съвсем друго!

Нямах си представа, че приемат планетата за тяхна

Именно защото не я приемат не ги интересува какво става в българия и амджикистан,а в САЩ!

интересен диалог показващ путлерасткото малоумие изцяло. Знаещ: Планета е едно САЩ съвсем друго! незнаещ: Нямах си представа, че приемат планетата за тяхна Е нема такъв боклук! Земята е и тяхна естествено от една страна, от друга от изречението на Знаещ не следва такова идиотско заключение по никакъв начин. Колкото до темата - има си закон и всеки вносител дава параметри на вносната техника, която с дадените параметри участва на конкурентен пазар. Когато някой излъже е нормално да търпи наказание за деянието си. Никой не глобява Хюндай за това, че продава коли в Корея, ЕС, Руслямска държава или където и да е другаде с неотговарящи на декларираните и на допустимите за този клас автомобили еконорми, а за внос на такива в САЩ и измамаза потребителите.

САЩ могат да съществуват само като смучат жизнените сокове на другите държави. Когото можеха, покориха. Останалите държави могат да бъдат обявени за врагове, но не могат да бъдат ограбени без битка. А боят е слабото място на янките. Те все още могат да удрят, но не могат да понасят болка. Затова при една война ще капитулират след първия шамар. И така вече не могат да грабят от враговете си и грабят приятелите си. В резултат ще ги загубят.

американската армия замърсява света повече от 120 държави взети заедно, те тръгнали да глобяват Хюндай

Kenn1111

Американците намериха начин да си пълнят хазната.Техния износ на коли е толкова мижав че няма как някой да ги удари сериозно та затова и така деййстват

Защо си мисля, че краварската държава е един от най-големите замърсители в света? А не бяха ли те, които не подписаха онова споразумение за климата?

Държавата, неподписала нито едно еко-споразумение, глобява за еко-нарушения...

Щом не върви с краварска пръдня, значи за нищо не става. Па щом и корейци са го правили - егати... глоба до гроба!

Абе тия що не си погледнат 8 цилиндровите шевролети и кадилаци, които харчат като танкове, ами се вторачили във Фолксваген и Хюндай! Що не посмеят да глобят Дженерал Мотърс или Форд? Че работниците там както почти остават без работа-главите ще им изрежат! Ама нали Фв и Хюндай са от страните сателити-кастри колко може! Е, като цяло по-добри са им колите от американските каруци кой квото ще да разправя!

кравозавър гори и цапа повече от 10 хюндайчета.

Че Америка тогава трябва да я затрият заради " МакДоналдс", " Кока- кола", двигателите " Хеми"!