Санкциите заобикалят руските метали: няма кой да замести доминиращия доставчик

Цените вече скочиха и се очаква да се повишат още повече на фона на проблемите в доставките

Обратно в новината

Коментари - Санкциите заобикалят руските метали: няма кой да замести доминиращия доставчик | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това се вика евтиното излиза скъпо. Ама зализаните джендър западняци си осигуриха десетилетия безполово определен живот, гарниран със солидни дози алкохол и наркотици. Докато в източните страни суровия живот продължаваше да си тече. Сега могат само да си хванат увисналите меки патки и да се чудят какво да си ги правят.

И няколко часа по-късно Европа наложи санкции на руските метали. Егати анализа.

Дир-ът е руска пропагандна медия ... чета я само за да знам какво се пуска като опорни точки (нещо като резюме им правят). Същите тези опорки след известно време се появяват или вече са се появили на други места, разни хора от управлението ги дрънкат по медиите, троловете ги повтарят като папагали...

нарича се избиратешна пропускливост.... значи налагат санкции само на това късе на тях им изнася ама инапе са много смели тъпи фашисти и фарисей

От запад съскат, но бъдещото е ясно - Русия и Китай ще бъдат силните на планетата земя, на който не му харесва - Марс, Венера, Луната . . . .

Европа толкова се дървеше, а всъщност изплува колко е зависима от суровините на Русия. Щели да им спрат самолетите... познайте как ще ги спрат когато спрат да им изнасят титан.... Да видим тогава колко ще е разхода на гориво самолета като прибави няколко тона към теглото си..... Май скоро и санкциите за самолетите и поддръжката им ще отпаднат, защото Европа няма да има с какво да ги произвежда. Явно Америка и ЕС са се прицелили точно към завладяване на ресурсите на Русия, но ще им излязат много криви сметките, които са правени зад гърба на Русия!!! Голям смях ще настане... само гледайте дали Европа става за нещо.

И сега какво правим със санкциите? Инфантилните западни гении със страховит вид налагат санкции, взели се за всемогъщи. Ами ако Русия дръпне шалтера? Пренасочи износа или го спре? Какво правят инфантилните? Опитаха се да колонизират Украйна, май няма да стане. Сега ще стмулират руската икономика да се реорганизира. До тук ги накараха да се очистят от западната неолиберастия. Ще си приберат рано или късно всички капитали от запада по един или друг начин. И кой ще е на загуба? Ще изритат не малка част от западните компании от своите пазари и ще ги заменят със свои

Интереса клати феса! Значи, щом има някой друг лапач, има санкции, щом няма алтернатива, няма санкции! Смешници! Или олигофрени! Но сметката ще я платим всички ние, бачкаторите!

Демек запада сам си наложи санкции.

Проблема е че ще страдаме ние обикновените ХОРА.

За смях, за смях и на кокошките станаха с тези "санкции". Ама луд умора нЕма, залудо се поти.

Кремъл си е направил сметката. Видяха за Крим какво беше и просто умножиха по 100 за територията украйна. Много добре са знаели какво с какво Запада може и без какво не може. Така че към бензиностанцията с ракети, може да добавите космическа програма, метали, жито, торове и още няколко неща. Постепено от бензиностанция с ракети става мол с ракети. Като САЩ всъщност. Те са същите....армия с молове. Само дето Русия е по малък мол :-)

Ама както се оказва Русия не е мол пълен с ширпотреба... а бутик с ракети;)

И що не иска тогава никой да ходи в този рай, а всички на Запад ги тегли. Обяснение някакво има ли?

Ти не си никой!

Защото краденето и завладяването под формата на демократични операции е по лесно!

А като са толкова прецизни в сметките, някой да знае колко жертви са пресмятали да има - и от двете страни. Или такива дребнави сметки Русия не прави! Витаги е било така - жертвите за руснаците просто нямат значение. Не виждате ли какъв свят се опитва да надвие несъвършената и уязвима западна демокрлация?

Нали беше само бензиностанция с ракети?