Коментари - Съдебно решение изстреля биткойна до годишни върхове | Бизнес.dir.bg
назад

Съдебно решение изстреля биткойна до годишни върхове

В четвъртък най-популярния токен се търгуваше на най-високото ценово ниво от юни 2022 г., достигайки 31 818 долара на борсата Bitstamp

Обратно в новината
| Автор : Георги Вулов, 3е-news.net

Коментари - Съдебно решение изстреля биткойна до годишни върхове | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи колкото и да им се вярва на някой хора който са болни на тема Крипто.За са има печеливши от Крипто трябва да има и губещи иначе няма откъде да дойдат парите на печелившите.Много повече са губещите от печелившите.Много малко хора знаят кое и кога.

Не си запознат много много

Явно и ти също.. Крипто простотията стартира с добри намерения и идеята да плецакат банките. После самите главни управляващи на хедж фондове се заиграха , а вече се подготвят нови регулации изискващи прозрачност на кое къде отива и кой продава.. Вероятно не си чул за Бинанс и фирмата им осигуряваща продажбата и доставката на службите на пълните данни на купуващите и продаващи активи при тях? Или викаш щом си спотаил 1-2 биткойна и ще станеш милионер, щото биткойн ще стане 500 000 както обявяват. Няма да стане мойто момче, щото ако руснаците запукат Германия и Полша с ядрени ракети, никакъв биткоин няма да има значение. Таксите и време за транзакция станаха високи и както си забелязал на пазара на хардуер вече е пълно с миньорки и копачки. Вече намаля ентусиазма, предпочитат спекулата, като например Хер Мъск. Купи чрез посредници голямо количество биткойни, обеща продажба на тесла в койни и какво стана? Цената литна. Той продаде, използва и втория хайп кога стана 60 000 , опрами финансовите проблеми на тесла тогава и прекрати продажбата в койни. Що бе? Ти помниш ли актив стигнал 15 000 за няколко години, после 60 000 за нула време и пак паднал на 15 000.. В нета все специалисти даващи крипто акъл, и все крипто борси окрадени или деликатно фалирани.. Но бъдещето е крипто..

Тия дето купиха по $ 60000 биткойнче сега по спокойни ли са ??? Хахахахахаххахахахаха Да ви сер@ на пирамидата смотана глупендери !

Но тези, които купихме на 16000 "биткоинче", повярвай ми, селЬо, добре сме :-)

По голЕм глупендер от тебе ,май няма семеяде... Стой си беден и мизерен и не коментирай непонятни за теб неща. Шнур за киро брейкъра и последователите му

баце, аз го купих на 6000 $, няма да ти казвам къде съм сега с имот, Канада баце, на езерото Симон, ловя риба и ти пиша. Поздрави

Значи или няма риба , или ти си скапан рибар и затова се занимаваш с глупости , или си избудалял покрай това езеро ?!

Добре, че има такива балъци като теб за да се хранят някои хора :D Селенията не бяга от човека, особено тия дето са прости на гуда.

Цървул прост! Нищо не разбираш! Аз си купих 250 биткойна още като излезе, и никой не му вярваше. Купих ги по 60 цента на парче. И като достигна биткойна $60000, продадох почти всичко, оставих си малко. Живея прекрасно сега, карам Бентли. Като те гледам, ти от човек се превръщаш в маймуна драги.

Лъжец

Т.н. криптовалута, която освен да харчи огромна много необходима енергия за "добиването" и с безсмислени изчисления на някакви числови операции без никаква полза за обществото да стига невероятни цифри е абсурдно и тъжно!!! Нека някой от многобройните и обожатели обясни за какво се използват милиардите изчисления при добиването на единица криптовалута, за създаване на някаква материя ли, за създаване на машина за лечение на рак например ли, за създаване на нов екологичен мощен двигател за космически пътувания ли, или за нещо още по-необходимо за човечеството?! Ако нещо харчи огромна енергия без да дава нещо полезно, е изключително безсмислено и непотребно!!! Освен за мафията да си крие парите!!!

Вместо да пишете глупости, инвестирайте малко време от жалкото си съществуване, за да се образовате. В технологичния век с присъствието на Google и AI можете лесно да отговорите на безсмислените си въпроси и да спрете да повтаряте като папагал информацията, разпространявана от масовия поток.

Не си напълно ясно, но в голяма степен си прав. Ще обоснова грешката ти - Рипъл или XRP е крипто токен, който е предназначен да обслужва банковата сфера предимно, но има и други приложения. Той не се копае и не изсмуква никаква енергия. Транзакциите с него са бързи и евтини, особенно трансграничните където се очаква да замени досегашния SWIFT. Доста държави в света са въвели алгоритми на базата на XRP в платежните си системи. Но за да коментираш, трябва и да прочетеш малко повече.

'Щото търгашество, да прехвърлиш една стока през 10 прекупвача между производителя и потребителя, и да надуеш цената с 200% е много полезно за обществото, нали?

Изумително е колко финансов онеграмотни са някои хора :D

Вчера доларът поевтиня и вероятно това е истинската причина за поскъпването на биткоина срямо долара.

Ami ne samo... Dannite za inflacia ot srqda i chetvartak, na koito dolara reagira s tova korektivno dvijenie, sa samo chast ot dobrite novini izduvashti platnata na bitkoinq

В USA не ви ли разрешават да си инсталирате кирилица?

Тц - не се е изстрелял рекордно нагоре…

Вашият комит Киро Брейкът Кво викаше : Биткойнът е една пирамида ;0) Аве абдалите му с абдали , $2 600 съм напред вчера от XRP(рипъл) и сега ще отида в прогнилият запад да си ги пръсна с кеф , а вие инвестирайте в рубли и турски лири , русофилковци

Пръскай ги бързо, че скоро само в САЩ ще вървят доларите, нЕкакви хартийки, без никаква материална стойност зад дтях.

Започнат ли да пишат ли за Биткойн, не купувайте.

Много некомпетентност в тази статия.. Пример: XRP е 4-тият по ликвидност крипто проект... По-скоро по пазарна капитализация, а?

Разкешихме малко рипълс за лятната почивка. Да, само 180 хиляди долара, но да не се оплаквам, че има хора и по-зле от мен.

Направи 180 000 от възудха и реши да дойдеш тука да се похвалиш... Закъсал си го откъм приятели ли? :))))))))))) Млад, красив, умен, богат, добър... Пък никой не го цени, дори и приятелите му... :)))))))

Той казва "разкеших", което означава, че се е освободил от пари в брой, а говори,че е спечелил. Глупак и половинае този.

Те така и по казината в Лас Вегас - все някой печели, ама казиното не фалира. Хахахахах

Ти си сигурно от тези дето вярват, че земята е плоска и извънземни са ни съзздали нали :D

Биткоина не мърда от 31к $ и леко спада дори. На ръба е на рентабиулността за копане. Това постоянно рекламиране на крипошита вече е крайно съмнително за масовата аудитория.

Който се е интересува досега е купил, който не и сега няма да се засили виж след 2г като стане 100к много народ ще се хвърли да купува

Е той тази трябваше да е задминал 80-тте хиляди, ама пукнат ли още две три тържища което неминуемо ще стане и белите якички на финавсовият пазар решат да се поебават с вас, пак ще снане 15 000, и догодина пак току станал 30 000 и започнат главоломните статии че ще стане 500..600 хилки.. Да не стане само да пуснат нов квантов компютър успяващ да манипулира транзакциите..че тогава какви ги дяламе?

Ами то затова има един много малък процент богати, а останалите са "масова аудитория".