Съдът пак спря вписването на новото ръководство на ББР

Причината са молби от изпълнителен директор на банката и един от членовете на Надзорния съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В бързината един човек не могат да уволнят както трябва :)

Тази ББР е върха на корупцията и трябва да бъде закрита. Те е ненужна в работеща икономика!

Ха! Ганьо ще се сети че няма "съдебна система" и че трябва да напълни поне 2 крила в Централния със "съдии" и "прокурори". Чегъртай!

Управляващата хунта най-после разбра, че в България има съдебна система и че не могат да си назначават свои хора когато и където искат. След изборите ще пада яко чегъртане на всички новоназначени калинки!

Пиявиците на Боко и Пееф не искат да напуснат хранилката. Ще векуват.

Пиявиците на Фатмака и Пеефски не искат да пропуснат хранилката. Искат да векуват.

Мутри... ще ви изчегъртаме... 11.07

Чакайте от мутри правосъдие !!!

Как пък един уволнен от Боко не се сети да обжалва в съда? Страх ли ги беше от копоите на Мутрата, Каскета и Свинята?

Вземи прочети закона и не пиши глупости. Мотивите на съда са кристално ясни, но ти не си ги чел

Ами няма да е лесно. Нали се сещате какви золуми са правени там с мавродиев и сие. Но нищо - има светлина на хоризонта. Калинките ще бъдат озаптени

243Win

СГС отдавна е бастион на ДПС. И там трябва чегъртане до кокал.

До qwerty

Абе откога хората на Буци разлюбиха пееф?

Много са крали. Кредити без обезпечения и 30 годишни гратисни периоди. Лихви от по 2%! Всичко се знае, а скоро ще бъде изнесено като факти!

Тъп трол, скоро си на борсата.

ХАРВАРД е с много ниско ниво на даване на знания! Кирчо хавард1 и Асен харвард2 доста трябва да се обучат и поучат хахаха За да смениш УПРАВИТЕЛ или УПРАВИТЕЛЕН съвет или надзорен съвет ти трябва набор документи! Тези документи са описани ясно и гласно. СЪДЪТ ТУК и без да е завършил харвард знае какво да прави! Съдът е администратор, особенно регистърно производство. Имаш документи вписват те! Нямаш документи не те вписват! Това са документи! Явно в Харвард не се обръща внимание на документите хаха ААААА Алооо Харвард ако, в Великобритания министър обсъжда НЕЗИВСИМАТА съдебна система каво ли ще му се случи на министъра? Харвард пропаднал универститет на база тези двамата Харвард 1 и Харвард 2. хахаха смях! ама така е виола и харвард до тук ...

Дилян и Доган са впити като кърлежи в тази банка. Това им е държавната каса с подкрепата на ГЕРБ. Няма да я дадат.

До вчера протестърчета възхвалявах те точно тези съдии:)))

Той никой не уволнява, сами подават оставки.

Сега да пуснат още един милиард на Свинята Пеевски и всичко ще е ОК. Малки предприятия? На кой му пука за глупости! Малките предприятия Чекмедже не пълнят ! ! ! 80-90% от останалите в БГ са тотално зле. Ти му подреждаш кочината, даваш му акъл как да живее добре, той си иска Тиквун, Пеевски и Доган. Проклет народ!

Ами харвард звучи по -добре от Сименоново или ЮЗУ с актоьрско майсторство, както е при биков

Още таят надежди, че Тиквун ще разпределя порциите с Доган.

Червени кхмери, стига сте се пенили. Това е същата съдебна система, която определи арестите на Узунов и Милушев за неправомерни.. Мерете с един аршин, ако обичате! Знам, че вие е трудно, не го умрете, но.. упражнявайте се - ще се научите. Да допълня, че СГС е под ръководството на Лозан Панов, а той е дълбоко гърло от ДБ квотата... Питайте Ицо Лодката защо става така. Той нали е ГоУем юрист, със спрени права

Не. Доган отдавна се преориентира към Славка

Прочетете мотивите на съда. След това направете справка със закона и ще видите, че съдът е взел единственото правилно решение. Не пишете глупости.

Поздравления за българския съд, който доказа че е единствената преграда пред произвола и фатмащината на това руменрадево некадърно правителство! А папука с едногодишната магистратурка от Харвард е време да си ходи там откъде се е пръкнал….демек в кучи гъз

Както излезе новите министри дори не познават законите и смятат че с приказки и обвинения към съда ще могат да прокарат незаконните си решения. Да припомним. Отхвърлени на два пъти опитите за незаконна смяна на автомагистрали. Поредното отхвърляне на опитите за незаконна подмяна на шефовете на банката. За тяхно съжаление това не е агенцията по вписванията където могат да уволнят хората и да назначат свои си хора които да изпълняват каквото им се нареди без да се съобразяват със закона. Между другото за пореден път съдът е отхвърлил и спирането на оня там небостъргач. обаче новия морал смята да го спира още веднъж независимо от три поредни решения на съда. Същото е и тук

То звучи, но на практика не показват качества

Баси министъра, баси министерството, баси некадърниците, баси съда, баси държавата

Защо ти е толкова весело, бе герберски фен? Харвард ще си хване ... в ръка и ще се върне в нормалния свят. Ще си живее живота и даже няма да изпитва вина, че е оставил неграмотни като теб да мрът в мизерия. Опитал е. Не искате. Живота продължава. Ти си живей в държавата на мафията, където ортаците Тиквун, Доган и Свинян си делят 90% от парите, а вие мрете в мизерия, ама сте доволни на трохите.

Вълка не пуска лесно кокоала...

Управителния съвет на банката е действал като ОПГ и защо още не е клиент на следствието. Освобождаването им от длъжност трябва да е най-малкия им проблем.

Баси коментара!

в грешка си нещо - Лозан Панов е председател на ВКС, не на СГС. За разлика от прокуратурата председателят на един съд не може да командва другите съдии какво да правят освен ако няма съдебен процес по ГПК, НПК или АПК, който се обжалва пред по-горна инстанция. Това последното е за ВАС. Всъщност съдиите могат да са напълно независими в решенията си.

Тая работа нали знаеш че се доказва с документи следствие и съд? А не с празни приказки по телевизията с ръце в джобовете. а точно българския съд при това любимците на вашата анти-герб коалиция казвате в прав текст че служебното правителство нарушава закона.

Нека Кирчо Харварда да извади документ в подкрепа на това съждение и ще има следствие.

Само звучи по добре! Явно нивото на знаия давани от Харвард и занията придобити от Харвард 1 (Кирил) и Харвард2(Асенчо) са на ниво ЮЗУ и Симеоново - горе долу еднакви. хахаха РЕГИСТЪРНИЯ съд се интересува само то ДОКУМЕНТИ! Ако ги нямаш документите не те регистрират - ТОВА Е РЕГИСТЪРЕН СЪД! ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА НЕКАДЪРНОСТ на двамата харвард! пълна некадърност. СРАМ И ПОЗОР!

Жеков, ако не си разбрал последната инстанция, която решава кой е ОПГ и кой не в тази държава е Главният Прокурор на РБ.

съдът ще се осъзнае, че буци няма да се върне никога повече на власт и няма смисъл повече да козируват на един политически труп, след 11 герб отиват в дълбока опозиция, където ще се самозатрият, държавата вече е свободна от тиквенско управление, съдът последен ли ще разбере това ?!

И какво сега? СОБСТВЕНИКЪТ (държавата) не може да поеме контрола над СОБСТВЕНОТО си дружество, защото бившите служители са против? И не може да уволни БИВШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, за да направи ревизия? Щото на тях не им харесват ревизиите! Инвестиции ли? Чужди ли? Ще ги чакате!

Що не провериш кои хора членуват в съюза на съдиите на лозан Панов? А после да го пишеш глупости.

наистина е смешно! Ако това е нивото на Харвард, по добре учете в СУ! Един харвардски възпитаник не знае, как работи регистрационния съд! Да се смееш ли да плачеш ли! Харвард друг път!

Вкопчили са се във власта и не пускат. Надяват се Боко да се върне на власт след 11-ти и да си запазят постчетата. Но ще бъдат неприятно изненадани след изборите, а да се надяваме и съдени, заради милионите раздадени на Пеевски, Вълка и др.

На територия не може да ги командва, но на практика може да ги СЪВЕТВА

Другари! Българският Съд е безкрайно корумпиран и спира идеите на Партията от чиста завист и по поръчка на гнилия Запад! На същият Съд може да се вярва само и единствено, ако дава условни присъди на Румен Овчаров или оневинява наши партийци! За всичко друго е лош и корумпиран!

Скоро агонията ще свърши...

Нищо, ама абсолютно нищо не се разбрал

Новите първо да се научат да спазват закона. Второ уволнените нямат никакви права в съответните дружества. Не мога да назначават да уволняват или да нареждат изпълнението на каквото и било. Трето ревизиите не зависят от това дали има ново или старо ръководство. И четвърто-когато нещата са незаконни те си остават незаконни независимо дали ги правят великите служебни министри.

Ще Ви помоля всички пишещи по-долу да уважавате Харвард. Аз съм Кирил Петков, по-известен като Киро Харварда, защото всяка втора моя дума е, че съм завършил Харвард - великата специалност “Бизнес администрация”. За друго не ми стигна вещество. За съжаление установих, че в България има закони и че съдиите в България всъщност ги спазват. Ама откъде да знам, като право не съм учил и понятие си нямам от административни процеси за функционирането на държавата. Не са ни учили в Харвард такива неща. Моля за съвет какъв пакет от документи да подготвя за смяната на ръководството на ББР, че само с тоя Стамен Янев не мога да превзема банката. Ама тоя единствен се съгласи да играе в цирковата ми трупа. Обещавам потупване по рамото за награда.