Съдът пак спря вписването на новото ръководство на ББР

Причината са молби от изпълнителен директор на банката и един от членовете на Надзорния съвет

Обратно в новината

Коментари - Съдът пак спря вписването на новото ръководство на ББР | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички са били на интервю при Пеевски, преди да ги назначат, за това съдебната везна им клони към него.

За десетина години кастата на мутроолигофрените направи такива пари,че може да купи без особени проблеми съвестта на всеки индивид получил диплома "удостоверяваща" познанията му по право от нов или стар български, източен или западен, свободен, полусвободен и т.н. УНИВЕРСИТЕТ. Сблъсквал съм се с реални казуси по които такива " юристи" се произнасят скандално глупаво в сравнение с доводите на утвърдени криминалета от едно време.Така е и в този случай!Значи за всеки свободен и нормален индивид важи правилото,че може да търси справедливост чрез съда / съдебен контрол/ за уволнението си , но само и единствено след,като това вече е факт, а за тези пингири от банката не можело- стоиш си на работа,докато онзи юрист вземе необходимото за случая решение. БОКЛУЦИ г-да корнети! Обикновени БОКЛУЦИ!

Абе Харвард, ако беше учил в България щеше да си взел поне минимума- основи на правото! Лошото на Харвард е, че не е приложен университет, на нас теоретици не ни трябват, имаме в излишък! Спазвайте закона, ясно!

Предполагам целта е да не влезе новото ръководство до изборите защото от там ще излязат много лоши неща и ще ударят ГЕРБ точно преди вота.

Грешно предполагаш! Целта е да се влезне в банката и новото ръководство да раздаде и открадне много народни пари! Бий Гешев олигарсите и предателите в президенството! И Кьовеши те подкрепи и Народа е с теб!

Стамболов, ти си наивен по рождение или платено тролче ?

Кире Харвардкийо пак настъпи мотиката като цената на бетона и цената за превоза му!А бе,момче,като не знаеш,поне си мълчи бе,или дай на специалисти да ти подготвят изказванията.

Народ, който иска да е роб никой не може да го промени, то е в гена му.Иска да бъде стриган и доен.Изринете ГЕРБ и ДПС и живейте достойно.

Да изринем ДПС и вярната му съпруга БСП? Заедно с другари я Пинокио. Заедно с руските подлоги. Заедно с певеца на мутрите. Заедно с мая на Ванко и Пеевски.

И да дойдат истинските робовладелци Мунчо Естонски и Путлер!

Българската държава не може да защити парите на гражданите си вече втори месец. МАФИЯТА не дава и продължава да краде до дупка ... Мафията е кеширала съда. Голяма част от съдиите са подкупни негодници и играят под свирката на ДС/ДПС/ГРОБ. Единственото решение е тотална чистка в съдебната власт - уволнение на всички съдии, прокурори и следователи със закон, отнемане на привилегиите им и правото да се занимават с тези професии до живот !

Хлапенце научи се най-накрая. Служебното правителство не е държавата. служебното правителство е просто временен управител. И служебното правителство е длъжно да спазва законите. А именно законите и тяхното спазване правят държавата.

Че то държава в мутроландия има ли. Имаме си една олигархия от руски тип и съдът я обслужва за да си крадат безпроблемно.

Бойко да наведе глава и да се засрами от това което допусна, да изтекат 700млн, да се краде безогледно.Да бъде българин, а не да толерира циганите.

Тоя теляк Борисов дали си мисли, че народа е прост колкото него?

Бойко за тези 12 години израстна много! Направи и много добрини за България. Всички истински вярващи християни гласуваме за него защото не затвори черквите и манастирите по време на пандемията. Бойко ходи редовно на църква и се изповядва много често в централен столичен храм. Така че Борисов наистина се разви много в положителна посока. Баце, Господ здраве да ти дава! И помни че ненаказано добро няма. Продължавай в същия дух. Майка България е раждала и продължава да ражда велики синове и ти си един от тях! Не напразно народа те избира повече от 15 години за водач. Най-успешния и дълго управлявал Министър председател на България!

Стамболов, колко плащат от Герб за пост в който хвалиш еднокнижника борисов?

Срамно поведение на отрепките от ГЕРБ. Мрете в ада, боклуци..

Недей да кълнеш, че ще ти дойде до главата!

България стана за смях с тия тъпаци от ГЕРБ, никога не имало такъв резил в историята ни.

Тъпаците на служебното правителство ги надминават в пъти. Ей го и тия-цялата власт в ръцете им не се отчитат пред никого а един закон не могат да спазят.

Много са крали. Кредити без обезпечения и 30 годишни гратисни периоди. Лихви от по 2%! Всичко се знае, а скоро ще бъде изнесено като факти!

Всичко се знаел ама тепърва ще търсим фактите. Е как го знаеш без да си видял фактите?? И хлапенце дори служебното правителство призна че кредитите са с обезпечения е лихвата е напълно законна.

Яж сланина българино, пий ракията си и чакай някой да ти оправи държавата, дръж клептоманите ГЕРБ и ДПС на власт и чакай справедливост.....

Те много съдии са от пипалата на октопода ГЕРБ-ДПС.

Жалко и срамно е за България е да държи хора като ГЕРБ на власт.

Бандитите не дават банката, защото там има големи кражби. След изборите ще я дадат.

ГЕРБ е създаден в лабораториите на ДС с участието на Русия. Да започне лустрация и декомунизация.

Комунистите от ГЕРБ и ДПС не спират да крадат и лъжат.

ГЕРБ се оказаха мащабни клептомани без жал към българите.

Ще сменим съда. Слава на БКП и на нейните отрочета!

Дай Боже да дойде това време и да сменим съда! Защото ако съда работеше, нямаше да сме на този хал!

Бандити българи ограбиха българите както турчин не го е грабил. Това са ГЕРБ и ДПС.

Докъде стигнахме братя българи, ГЕРБ да обират българите както турци не са го грабили.

Влади Горанов ми е любимото мръсно копеле от ГЕРБ. Да вземеш кредит, да го изхарчиш по обществени поръчки, да им събереш ДДС-то, да го наречеш бюджетен излишък в размер на 3.5 милиарда лева и да обявиш това като доказателство за стабилност и икономически ръст. Тук не трябва да си финансово невеж, или нагъл лъжец. Тука си иска да си извратен.Мавродиев е същия бандит.

Джаф, джаф :)

Баща му на Борисов е бил десетилетия комунист като шеф на пожарната в София. Но и самият той по-късно е горд комунист и дори отказа да върне партийната си книжка, заради което напуска редиците на МВР.

Явно сте малки и не помните кой беше охранител на Т. Живков.

А дрогаря Радев случайно да не е бил скаут по това време?Само , че за това че е бил член на БКП и делегат на конгрес на БКП не вият ежедневно 1000 фейк сайта пропаганда !

Защо не ви харесва когато се говори за закон и законност??? Нали уж щяхме да връщаме върховенството на закона? Ама изведнъж се оказа че не харесвате върховенството на закона.

В ГЕРБ има 90% бивши комунисти. В БСП има 10% бивши комунисти. Нинова никога не е била комунистка. Борисов винаги е бил комунист и до днес не се разделя с партийната си книжка.

Ми тогава защо гласуваш за БСП не гласуваш за ГЕРБ??

И?

И това е най-важния критерий за избор.

ЗА 2 МЕСЕЦА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕСТВО ИМА МАСОВА УЗУРПАЦИЯ НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ ОТ НАД 1000 ЗАКОРАВЕЛИ ХОМОСЕКСУАЛНИ ДВОЙКИ ОТ ТРИТЕ ПРОТЕСТЪРСКИ ПАРТИИ - ИТН,ДБ И МУТРИТЕ !НЯМА МИНИСТЕРСТВО БЕЗ ПОНЕ 50 -60 ЛЕВИ АМБРЕАЖА ДА СА НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА!

Да си отиват комунистите ГЕРБ и ДПС, пълни с комунистическа нименклатура и кадри на ДС, стига комунизъм.

Изборите наблищават и настава паника сред черепарките тролчета :)

Народът е против комунистическата партия ГЕРБ.

Народът обича ГЕРБ и пак ще ги пидкреои!

Ей, Тц, нали следиш изборните резултати? Преди бяхте 25%, сега сте 20% уж, според стъкмистиката. Т. е., народа е всеки 4-ти преди и всеки пети сега, така ли?

ББР е от червени крадливи комунистрически кадри на ГЕРБ и ДПС.

Не виждам нищо лошо ;)

Как да не гласуваш срещу ГЕРБ, когато единици хора удрят спирачка на държавата заради лични интереси. То нямаше един шеф, директор или какъвто и да е на ръководен пост, който да не се оплаче от освобождаването си от заеманата длъжност. А сега вече и партизани, които да пречат на правителството във всяка една сфера. Такива кърлежи до сега не е имало.

Българският съд и българските закони за единица и хора ли ги броиш бе мършо? или викаш щом служебното правителство е решило нещо от това законите трябва да не се спазват? Или за нашите хора законите не важат? Е ама станахте съвсем нагли.

Мърша си ти смотан, типична Гербаджийска гнида си. Приеми че всичко приключи.

Ти ли мършо ще ми казваш какво е приключил бе нещастник? Какво е приключило? Премахваме конституцията премахваме законите и остават само мършите като тебе да казват кое е правилно и кое не? Нещастник-изкара ли си стотинките или тепърва трябва да ходиш в ресторанта да миеш чиниите?

Вдигна ли кръвно Гербер залюхан :)

Не моето момче ти ще вдигнеш кръвното когато ти спят парите след изборите. и когато се окаже че няма да можеш да ходиш да береш ягоди и да сменяш подлоги.

700млн имат да връщат ОПГ Горанов, Борисов, Менда и Севда.Да не се забравя и да не се замита този факт.

Стига демагогия. Броя на фирмите не е от съществено значение. От съществено значение са първичните и вторичните ефекти. Ако 1 Млрд. се даде на 1000 фирми тип ЕТ Бай Иван водопроводчика, резултата може да е доста по-скромен отколкото на няколко големи играчи, които ангажират доставчици и подизпълнители. Административната тежест на 1000 или 10000 кредита е по-голяма и малките могат да фалират и съответно завлекат банката доста по-лесно. Развитието е философски въпрос. Малкия и средния бизнес в БГ не е на ниво да работи прозрачно с кредити и официални държавни институции

Ясно! Викаш, ако аз имам да раздам едни милиарди и ги раздам на семейство и приятели ще раздвижа икономиката и ще оправя повече България, отколкото ако ги дам на онези, за които са предназначени?

Семейство + приятели - ЕТ Бай Иван водопроводчика. Купува муфи по 5 лв от Бриколаж и прави ремонти за по 500 лева. 495 лв се осчетоводяват като 49.50 и се плаща 4.95 данък печалба...ако не си купим плазми и да напомпим яко офиса с екстри Точно това имам предвид ;) Сети се за магазинчето отсреща дето продава цигари без бандерол. На такива ли искаш да подадеш дърти комунисте?

Неадекватните тролове да вземат да прочетат малко тия закони. банката както и всички държавни структури не са бащиния на съответния министър или на когото и да било от служебното правителство. Всички държавни активи са собственост на българската държава. Служебното правителство както и останалите управляващи са единствено управители на държавната собственост. Именно затова в държавата има закони с които който и да е управление е длъжно да се съобразява. Тая държава не е лична собственост нито на Борисов нито на Радев нито на служебни назначени,.......

Аман от такива държавни структури, които не подлежат на контрол от никой. Видяхме в съда фактора несменяемост на магистратите до къде доведе.

Харвардите се оказаха слаба ракия,имаме двама в братството на почтените завършили оксфорд- попа Диониз и Бабикян с тях ще гепиме параляка от банката!

Слабата ракия е пожарникарчето , което е неграмотно.

ББР е с ръководство от червени комунистически кадри, верни на комунистите Пеевски и Доган.

Борисов изпълни партийната комунистическа задача поставена му ДС и КГБ да създаде партия ГЕРБ , която да продължи господството на комунистите под формата на европейска партия. Така е името и.Ако го няма ГЕРБ утре той си остава в БСП , която му е истинската партия на която е член.

Джаф, джаф :)

Някой може ли да ми обясни какво прави при това положение “новипредставеното ръководство” в ББР. Докато не бъдат вписани, могат да влизат в банката единствено и само като посетители. Това в момента мирише на обсебване. И изобщо какви решения взимат за портфейла на банката, като всичките решения, които взимат са нищожни. Тези билшевики, могат да предизвикат такъв пожар….нали вече са вътре? Защо не оповестяват информацията до която вече имат достъп? Нали биха барабана, че “данъкоплатеца” ще знае при какви условия “техните пари” са раздавани.

Gugnelid

Бориле, не е грях да си тъп като електронна гъдулка, защо обаче се биеш в гърдите с това си постижение?

И кое точно му е тъпото? В момента в банката са хора, които нямат право да се рзписват и да я представляват. При нормален ход на работа в една банка на ден се разписват над 100 документа. Представените от министъра управители в момента или не работят законно подписвайки документи без да имат право или банката е оставена безстопанствено - което е опасно и мойе да доведе до влошаване на портфейла й. Друг е въпроса слойените от министъра хора, на какжо осножание разполагат с достъп до досиета, лични данни, класифицирана информация и т.н.

До Gugnelid Всъщност, подобен отговор и квалификция, показват освен лошо възпитание, беден речник (наизустени фрази) и липса на каквато и да е критична мисъл. Което, разбира се е добре... и типично. И понеже съм тъп като електронна гъдулка, да попитам също така, кой ще носи отговорността за разкриване на банкова тайна на няколко човека, които не са носители на представителна власт. Доколкото разбирам старото ръководство е освободено и техните места са заети от хора, които нямат никакво основание да са там. Нищо против тях. От това което прочетох ми изглеждат ОК. Момчета с експертиза. Въпросът е кой ги подхлъзна? Министъра или някой зад него. Но понеже съм прост като електронна гъдулка си задавам някакви въпроси. Кредитните документи дадени ли са на новото ръководство за анализ? Защото ако са сгрешили да ги изискат, въпреки факта, че не са вписани, клиентите биха могли да ги атакуват много лошо, на много основания. А доколкото принципал на банката е Министерството (служебното), сметката ще я плати данъкоплатеца. (Gugnelid за теб не се отнася. Ти си с нисък доход и данъци не плащаш) Благодаря за минусите предварително.

Най-верният комунист е Бойко, той е още член на БСП и изпълни задачата да създаде партия-клонинг на БКП , за да останат комунистите на власт.

Джаф, джаф :)

Ама е истина.

Радев кога си е върнал партийната книжка? Щото колкото и да го отричате има документи. Например летателни инцидент с участието на члена на българската комунистическа партия Радев.

Мафиотските структури на Герб са плъзнали навсякъде, но рано или късно ще бъдат отнесени...уродите от шайката на Борисов-Гешев-Пеевскиски-Доган ще плащат за всичките си престъпления!

Да не се бъркаш със шайката на Мунчо :)

Комунисти са не Радев и Янев , а Пеевски и Доган, които са агенти на комунистическата ДС и имат банка ББР с комунисти в нея.

И Русия е зад тези мафиоти Пеевски и Доган.

Има си име явлението.....мафия. Но така или иначе герб са пътници. Въпрос на време е да почнат да търкат наровете.

Да не се бъркаш със шайката на Мунчо :)

А на бас

Изривайте мафията от ББР, от прокуратура, от съд. Всичко е проядено от корупция.

Да, ама и ножа и хляба са им в ръцете. Един 9.09 само ще ги изчегърка... За съжаление.

Ръководството на ББР е престъпно и децата в махалата го знаят. Да се махат веднага, бързо-изриване.

Детенце мамино :)

какви са тези Бурска и Димитров, да не би да са собственици на банката? принципал на банката е министерството/държавата/ и каквото решат те това трябва да стане, дори и съда няма думата, другото както става в момента е пълна провокация/дори и от съда/ и подлежи на преследване от закона!

Е българската държава. Правата на българската държава се защитават от българския съд. Служебното правителство нарушава закона и респективно българския съд защитава българския интерес.

Хем ще има чадър за мафията от страна на съда хем същото време данъкоплатците ще им плащат заплатите и тези съдии ще се подиграват с тези които ги поддържат данъкоплатците. Да го духат.

Ти ще го духаш, сам си знаеш :)

абе боко и за по-малки издънки е натирвал хора от ръководни длъжности. сега този образ, а и лелята, която също се жалваше ще има да се обясняват. така ми се струва.

Трябва конкурс, но комунистите са свикнали така, да заобикалят парвила и закони, защото по същество са престъпници.

Мавродиев и ръководтството на ББР след него са доказани бандити, които са за затвор. Всички го знаят това.

Още 11 дни и вашта майка партизанска.