17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не ми е ясно: излиза, че санкции срещу руският народ въвежда самият Путин. Западните санкции не касаят народа, а управляващите в Русия и олигарсите! Те засягат високите технологии, енергетиката, военното производство и банковата сфера - все области които ве влияят пряко върху бита на обикновения руснак.

За да стимулира родно производство и за да останат парите в Русия, Путин забранява покупката на тези продукти за държавните структури. С една дума, с бюджетни пари няма да хранят чужди фирми. Всичката храна за армията, училищата, болниците, държавните учреждения, полицията и т.н. ще бъде закупувана от руски производители. Заглавието обаче е написано много педераски!

1. С какво тази комбинация от думи допринесе за информираността на българите ? 2. Е, и, кво от това ???

Само да вметна, че производство не се стимулира със забрани, а със създаване на подходящи условия за развиване на съответния отрасъл.

не си разбрал. С контрасанкиите си Русия за 5-6 години стана един от най големите производителе на хранителни и земеделски стоки в света и един от най големите износители.Факти чети Блумбърг там го пише.

ами като само за 5 години станеш един от най големите производители на хранителни и селскостоп.стоки в света и в топ три на световните износители /55 млрд.долара годишно -зърно ,меса , меснипродукти ,олио , мляко и млечни продукти и др./ ще искаш да затваряш вноса на подони още дълго време.

Ако това,което казваш е вярно,тогава какъв е смисълът да се забранява вносът на нещо, кото ти сам произвеждаш в големи количества? Най-голям износител на селскостопанска продукция от технически култури -жито, слънчаглед и рапица - но те не се ядат.

Братушките си знаят работата! Не като нас, дето унищожихме родното производство. Браво Братушки!

Блазе ти.

Не са ни братя, стига лъжи и манипулации.

Какво точно знаят, като и те внасят бе, кретен?

ама късно елибе за китка-прочети Агенция Блумбърг -там пише за РФ.Преди 5 години са били едино от най голечмите вносители на храни , сега са един от най големите износители в света: зърнени куртуи -1-во място, птиче месо -3-то място, свинскои говеждо /5-то мястко /, млечни продукти -4-то място в света и още Факти-Блумбърг

внасят ама със 70 % по малко от колкото преди 5-6 години, защото замениха вноса със собствено произрводство длед взаимните санкцици.Нещо повече- станаха един от най голечите износители -55 млрд.долара годишен износ на хранителни и земеделски стоки общо.Пише го в америк.издания /Булмъбърг/

Абе, идиот, тези ограничават вноса защото нямат твърда валута. След спада на цените на газа и петрола тия няма да имат никакви пари да купуват каквото и да е... И какви братушки са ми на мен тези алкохолици. На тебе може да се ти братушки, но на мен не са....

Подпомагане на собственото производство. В някои държави това се прави със защитни цени, в някои с ограничаване на вноса, малко по-скъпи са продуктите, но пък няма изтичане на капитали., а след няколко години ще има само внос на капитали.

Ние в България го създадохме нали??????? Затова изнасяме зеленчуци навсякъде!!! Я гледай нашата кочина...

Не са ни братя, един народ сме.

Българските зарзаватчии да очакват мощен удар от Турция с цени и количества.

За кухите русофили щу изясня - заради гмуркането на рублата и смешните цени на петрола просто всичко вносно им идва неоправдано скъпо. Ще се опитат да стимулират родните си производители? Не, няма, защото нямаг с какво в момента.

Не сэм един народ с азиатци и комунисти, извинявай.

те отдавна го развиха и станаха един от най големите износители.Факт .А за цената на петрола -питай Тръмп.Той се обажда на Путин за договаряне ,защото руснаците отказвайки се от по висока цена потопиха шистовата индустрия в САЩ и си откриха нови пазараи. Просто е.А по ниската рубла стимулира още по голям износ на каквото и да е. Освен това Русия има събрани 1 трлн. долара кеш в резервни фондове и при тая цена на петрола ще издържат дълги години.

си кух като лейка.

Тази мярка ще направи нещастни рускините които разчитат на краставиците защото мъжете им са алкохолици.

Друго си е да ти обяснят за борбата на Тита и Ни Ло със сивото ежедневие нали?

това няма ли да го впишете като санкции на ЕС с/у Русия... предния път така го изтълкувахте.

Да бе, те все са най-големоби във всичко, затова 95% от населението им живеят като в циганската махала. Виж им малките градове и после пиши глупости - мухлясали панелки, ръждиви лади, мръсотия и мизерия, това е Русия на Путин.

виж и на САЩ малките градове размерът на всякъде има значение

Абе, тоя блумбърг руски ли е? Защо толкова много руски имена има сред списващите там? Явно е руски сайт за хибридна война, като Поглед.