Румен Спецов няма участие в частни фирми, продал "Гранекс Трейдър" без дългове

През последните 3 години новият директор на НАП е бил със статут на постоянно пребиваващ в Дубай

Обратно в новината

Коментари - Румен Спецов няма участие в частни фирми, продал "Гранекс Трейдър" без дългове | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не напишете че фирмата е продадена на невменяем циганин клошар? Защо трябва да прикривате истината за това колко са корумпирани сегашните? Дирчовци да не би да прикривате истината защото, като 90% от медиите в България сте спонсорирани от някое американските НПОта?

коя читава фирма се продава на криминално проявен ромммм с 5 ефективни присъди който не притежава нищо? никоя не ме интересува дали има връчен ревизионен акт.това е фирма за точене на ддс. освен това бил спец по дапъчни измами ....

Кадиев: "МФ трябва да извърши проверка в НАП: А. Има ли ревизионен доклад, обхващащ периоди, в които фирмата е собственост на Спецов? На коя дата е връчен и на кого? Б. От коя дата е ревизионния акт, обхваща ли периоди, в които фирмата е собственост на Спецов? На коя дата е връчен и на кого? За съжаление практиката познава случаи, когато лица успяват да продадат дяловете си в периода между получаването на първоначалния ревизионен доклад и връчването на окончателния ревизионен акт (30-70 дни). Ако няма ревизионни доклади и актове за периода, когато Спецов е собственик, затваряме темата. Той не може да е виновен за делата на следващите собственици. Както вие не сте виновен, ако продадете колата си и този след вас блъсне човек с нея. Ако има ревизионен доклад и акт за периода, когато е бил собственик на фирмата, и фирмата е продадена на социалнослаб, Спецов си отива. Просто е. И носи ентусиазъм."

То и шиши не фигурира в нито една фирма.

Съвсем през просото и толкова арогантно!!!!!

Тая схема вече и малките деца я знаят, малко преди края на проверките фирмата бушон се продава на м*нгал / социално слаб и готово, а после предишният собственик който реално е правил далаверите с въпросната фирма (често ДДС измами) казва "всичко е чисто докато беше при мен"

Ами..това се очаква от комунисти, та и военни..... Ще те убеждават в очите, че техните хора са много читави, с дядовци ятаци... Фирмата я е продал на брат му, с него не са се чували от 10 г. :))) Свършиха специалисти от тук - избягали престъпници от Дубай внасяне... Радев, Радеееев, радетелю за прозрачност....

че В. Божков има участие в избора тук

Ако това е вярно, този трябва да бъде незабавно сменен!

Радев, Радееев голяма си путка! Шутка си беше и такава си остана, нито думата ти струва, нито дейсвията ти. Подкупно лайно.

Тоя номер вече сме го гледали, малоумници. Месец преди края на ревизията прехвърляме фирмата на мангал. Тъпи парчета сте.

Ха така, Дубайска Народна Републиката! Сега станахте ли демократи бе злобни тъпуци!? Радев цяла година се моли и трепери, МУТРИ ВЪТРЕ! Вие не, та не, ама прав е Боко, акъл не се набива, затова сега ще гледате, Пецове, Спецове, Илчовски, Колчовски..... как ви го набиват на живо при това не с 200, а с 1000! Честито!

Спецов е дребна калинка! Най-едрата калинка е тази на Васил Божков! Бойко Рашков назначи Елена Павлова Фичерова-Караиванова за шеф на кабинета си! Тя е кандидат депутат от партията на Васил Божков и учредителка на партията му "Българско лято" ! Това е брутално предоставяне на ресурсите на МВР на подсъдимия за убийства олигарх Васил Божков! В същото време това назначение показва, чий е служебния кабинет на Румен Радев! Служебния кабинет е на Васил Божков, а Радев е само изпълнява заповедите от Дубай! Божков не случайно нарече партията си "Българско лято"! Името трябва да напомня за протестите през лятото... т.е. за протестите които той финансира и организира, на които протести бяха Мая Манолова, Тошко Йорданов от ИТН и Христо Иванов от "демократична" България Сега СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО, кой организира протестите и КОЙ е настойника на Румен Радев?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Казвал съм го и преди - за всеки държавен служител пълна данъчна проверка поне 5 години назад. Както и членовете на семейството му. И то от одиторска комисия, назначена на случаен принцип

През април 2016-та я продава без дългове, но година след това вече има дългове в много големи размери. Айде няма нужда. Просто когато я продава, дълговете все още не са били "в много големи размери". Кой продава печеливша фирма, без дългове на клошар, вместо да я прехвърли на някой роднина или доверен човек, да се води на него и да си прибира парата?

Много добре започва новото правителство. Да НАП на човек на Божков.

фамилията от спец ли произлиза или е нещо по-специален

Страхотна външност с дрехи и без дрехи. Отлично първо впечатление. Ако си върши работата и наполовина както изглежда ще е супер.

Тези които си вършат работата добре, най-често нямат време да обърнат внимание на външния си вид и съответно не изглеждат мн добре

?????

Какво трябва да направи една фирма, за да натрупа за една година, един милион дълг към нап. И без да нарушава закони. И в същия момент да няма нито лев актив. Финансиста, който успее да обясни заслужава нобелова награда

Поредния гаф на Радев! С този ясно изразен реваншизъм само настройва народа срещу себе си. Губи от раз президентските избори, умника! А Борисов ще се върне на бял кон! Синът ми гласува за “Да България” , а сега е в шок от действията на служебния кабинет и мълчанието на Христо Бойкикев и Радан Кънев. Каза, че на тези избори ще гласува за ГЕРБ. Казвах му кайви агенти за разбиване на дясното са ръководителите на ДБ , но той не ми вярваше.

Не сме му чули гласеца още. Калинка подставен лице на румбата Радев?

на Божков, жена му работи във фирмата на Божков в Дубай.

Може пък да е във фирмата на Пеевски в Дубай.

Цялата агенция трябва да напусне. Това е подигравка.

Велислав Минеков Велислав Минеков, министър на културата! Този "културен" човек, който беше един от организаторите на "културно масовите мероприятия" през лятото, по време на които бяха маскарени градове, улици, площади, сгради и държавни символи с яйца, домати, памперси, тикви и отрязани свински уши! Когато несъгласните с тези "културно масови мероприятия" бяха заплашвани с "културно-просветна" цел с чували с трупове, с бесесилки! Когато бяха бити майки с деца и възрастни хора... Бойко Рашков Следовател в Районна следствена служба по времето на Тодор Живков, БКП и Държавна Сигурност, назначен 2008 г. от Сергей Станишев от БСП за заместник-министър на правосъдието. Румен Спецов Културист, който с прекъсвания едва 10 години е работил в НАП и от 2015 г. не работи в НАП (от 6 години) и няма абсолютно никаква представа от актуалните закони, промени, норми и работа на НАП!

Елена Павлова Фичерова-Караиванова Бойко Рашков пък назначи Елена Павлова Фичерова-Караиванова за шеф на кабинета си! Тя е кандидат депутат от партията на Васил Божков и учредителка на партията му "Българско лято" ! Божков не случайно нарече партията си "Българско лято"! Това е асоциация с протестите през лятото... с протестите които той финансира и организира

Не виждам някакъв проблем ,че човека е тренирал културизъм.Ако си разбира от работата няма проблем

Това е плюс, а не проблем. За културистите няма понятие тренирал. Тренира се до най- дълбока старост.

Ще се изкефя, Бат Бойко да се пусне по бански на състезание по бодибилдинг. хихихи

че те и всички ДДС-ари все туй казваха преди години.

"Новият началник на приходната агенция е представен от Министерския съвет като висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП" Дa, ама има и много хора в НАП с 15 годишен опит, с 20- 25 годишен опит! Защо Румен Радев се спря на човек с едва 10 годишен опит, и то 10 години, но с прекъсвания? Спецов е работил в НАП от 2001 г. до 2006 г. и после от 2009 г. до 2015 г.,! Т.е. от 2006 до 2009 НЕ е работил в НАП ( къде е работил? ) ! НЕ е работил в НАП и от 2015 до ден днешен, т.е. Спецов НЯМА актуален опит с НАП и не е запознат с актуалните закони, промени, норми и работа на НАП! ЕДНА ОТ КАЛИНКИТЕ НА РУМЕН РАДЕВ!

очевидно е ненормалник готов да слуша и изпълнява. Иначе щеше да се намери някой читав. А и тая Дубайска връзка ...

Скоро ще ревете!!! Съвсем скоро Още малко ще ви търпимгърбави свине! Още съвсем малко... Мърши

Нови хора, нов морал, не като бате ти Бойко! Да си вдига щангите в Дубай, да върти тутурутки на Черепа и да не ми се вярва пред погледа! Браво, Радев! Екстра ти е екипа!

Никой уважаващ себе си културист не би се хванал на работа, която би му попречила на спортната кариера. На 46-47 г в този спорт си е най - добрата възраст.

Статута на Черепа какъв е в Дубай?

Съветник на Румен Радев. Винаги е бил.

или сценарист и режисьор?

Основни упражнения за сила са тяга, лег, клек и НАП :)

Какво става - защо никой не казва кога ще потекат мед и масло от чешмите, да си оставим крановете отворени?!

Първо да се върне Чери!

Не е проблема в Дубай. Проблема е, че този Спецоя няма подходящото CV за такава позиция. Няма и някакво солидно образование. Очевидно културизма е най--важното нещо за него и не се връзва с такава отговорна позиция. Дали имаме право на узнаем кой е предложил Спецоя и с какви мотиви при тези мътилки с неговата фирма.Невъзможно е да не е бил проучен както трябва и сега журналистите да "откриват Америка". Озадачаващо е и предложенето съоснователка от партията на Божков да бъде избрана на висша позиция В МВР - ръководител на политическия кабинет или нещо подобно. Ако това ни е новото имаме сериозен проблем в много направления!!!

Какво точно работи шефа на НАП?

спецоф е за разследване те го правят шеф на нап б.си

някой може ли да обясни загадката защо хора с приходи от милиони в частния сектор се натискат да стават директори и министри със заплата от няколко хиляди лева ?

Саможертва в името на другите.

Питай Тръмп, или Джулиани, или .. много подобни примери. Ама що да мислиш :)

Тръмп е президент ве селяк правиш ли разлика !? За ислямиста обонго и педофила джо имаш ли обяснение

Ама чакайте сега. НАП, чийто изпълнителен директор е Румен Спецов, заявява че Румен Спецов нямал задължения към НАП??? Това е все едно от президентвото официално да заявят, че Радев не е крал пари от президентсвото. Пълен peзил. Арогантността на новата власт няма граници.

Това, което ми създава дискомфорт в това прессъобщение е, че държавна администрация говори от името на някого. Бога ми, това е ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ!

Мунчооо, Мунчооо, ние каква я мислехме тя каква стана.

.....и аз нямам фирма ма имам 10000000, ама продадох фирмата, а Асан дължи данъците! Пък Асан ,бал съм го ко прай, питайте Илчовски!

Гледам, че е излязла нова малоумщина на герберастите,, ако си в Дубай, значи си с Божков,,:)))) Такова малоумие е типично за крадливите герберасти! Долу герберастките пиявици! Изринете ги ит властта!

Ее, по спокойно, ще ти излезе херпес..

Неубедително обяснение, но всичко лесно може да бъде изяснено. Тук разковничето е на кого е продал фирмата 2016 година и ако е на онзи човек, дето извършва такива "услуги" работата е ясна.Има си органи, да проверяват. Но какъв е този ценен кадър не знам.Чяк от Дубай да го извикаме, изглежда има да свърши сериозна работа, за която тук няма хора.Съмнявам се, сюжет от ония филми май е това.

Браво. Е те това е истинска смяна на статуквото. Заменяме калинките с културисти. Ашколсун кьопоолар!

Аз не мога да разбера КОЙ управлява тази държава в момента? Янев ли, Радев ли, или Божков?

Путин.

Още ли се чудите, ето я връзката: Черепа - Спецов - Радев! Честито!

А тука виждам много българи дето си правят здравни вноски в две държави с идеята да живеят два пъти повече. Ами няма да живеете два пъти повече има covid.

Морал ли бе да го опишеш?! За това на есен Борисов се връща на бял Джип.

бял може да бъде само ковчега дето ще му поръчате... този политически труп няма да издържи и 6 мес в ареста!

....още пари за здравословна храна и не много здравословна химийка...

Съпругата му е трябвало да напусне фирмата в Дубай, след като Черепа е отишла там. А може Спецов да е боса и Черепа затова забегна в Дубай. хахаха

Проблема е че вчера говореха че от 2014-2015 работи в централата на НАП, а той от тогава е в Думай. Работи като персонален треньор там.