Коментари - Румънски превозвачи с ултиматум: Отблокиране на камионите на границата с България или отделяне за Шенген | Бизнес.dir.bg
назад

Румънски превозвачи с ултиматум: Отблокиране на камионите на границата с България или отделяне за Шенген

Те призовават за спешна намеса за спиране на "неправомерния контрол от страна на българските власти на камиони, превозващи стоки от и за Австрия"

Обратно в новината
| Редактор: Мартина Ганчева, БТА

Коментари - Румънски превозвачи с ултиматум: Отблокиране на камионите на границата с България или отделяне за Шенген | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето я корупцията и злоупотребата със държавна служба!Ако наистина искаме да борим мафията ето я!На българорумънската граница!

Абе българска организирана престъпност на мафиотите,няма ли българска криминална и финансова полиция да ги осветли и изрине!

Румъния до Австрия, за по-пряко - през Суецкият канал! После- хуните им виновни, че по-рано и по-пряко скъпо?!? Егати гадните хути, как лечат на бързото пътуване на румънците до Хавстрия! Румънците треа се отделят от тях, за да станат по-бързо Шингенци!

_stankow

И като се отвориха ония ми ти граници, че като паднаха и последните пречки, че като почна едно "свободно движение на хора, стоки и капитали", лелеей, тука ли си, там стой ! Където се е намесил ЕС - държавите са се изпокарали !

Да се оплачат в Австрия по тоя въпрос. Австрийците искаха контрол, ние изпълняваме. Естествено, ако си мислят, че чакат много в Русе, може да минат и през Калотина. Хем ще им е по пряко... А, забравих, там минават през още една страна, не-членка на Шенген. Сърбите могат да ги накарат да чакат и 2 седмици... Сложна работа. Да се оплачат на австрийците - те забъркаха тая каша.

Според вас ТИР Паркинг Русе искат ли да влезем в Шенген? Нали далаверката ще умре когато няма граница. Схемата е ясна, доим румънците за пари и митничари и фирмата делят гювеча. Не виждам какво ще им помогне на румънците ако се отделят от нас и влязат само те в Шенген, пак ще висят тука и ще плащат като попове. Единстеното им спасение е да сме в Шенген заедно.

Викаш, държавната политика се определя от това един паркинг да печели пари? Дам, сигурно освен митничарите в схемата са и Австрийците, които не ни пускат в тоя прословут шенген? Та сигурно и тените политици на хранилка от тоя паркинг.

Викаш, в България има политици дето мислят за България и са решили да правят сечено на австийците от родолюбие, като им бавят стоките? И политиката ни в момента е да наказваме Австия и затова нашите камиони минават бързо, нищо че също са за Австрия? Този паркинг е капка в морето от далаверите по границите ни, повечето българи сигурно сефте чуват за него. Много е интерсно да се разбере на кой е фирмата дето държи паркинга и накъде водят парите.

Кой им бави стоките не знам - ако прегледаш новините по темата - бави ги митницата. Защо не знам, намекът е, че е в отговор на политикта на австрийците за влизането ни в шенген. Тук просто обръщам внимание на смешката, че видиш ли влизането ни в шенген зависи от волята на собствениците на някакъв паркинг.

Защо им е на румънските превозвачи за и от Австрия да минават през България? Или те са си свикнали от тука, после Сърбия, Хърватия, Словения и Австрия? Не им се минава през Унгария и т'ва е!

Това е държава, която даже не е в ЕС. Не се знае колко време ще загубят там.

Я отвори картата и погледни къде се намира Ромуния и къде Австрия. След това помисли от къде е най-логично да се мине и може да схванеш какво се пита....

Ами щото, представи си - стоките които румънските тираджии и не само румънските, идват от Турция, че и някои от България. Та затуй...

Значи според теб турци и българи , ще наемат румънски фирми да им транспортират стоката до Австрия!??!?!

А това че съседите румънци и турци ни карат като рали пилоти по нашите пътища някой ще вземе ли мерки или се предпочита да се вземат взятки от тях, щото видиш ли не можело да комуникират с тях ..ами ще се научите , речници, курсове, разговорници, дори албумчета с картинки и фрази . Има начин! .. Не трябва така ... Регистриране на нарушенията им на секундата , както за нас .. И на излизане от БГ , хайде драги плати си гяволъка и пак заповядай за още .. За пореден път сме дискриминирани в собствената си държава

Само не можах да разбера , защо румънец чака на Русе-Гюргево със стока от Австрия!?!?!? За по-напряко минава от Австрия през Хърватска и Сърбия ли?

а вие що откраднахте застрахователната компания Евроинс, мангали смотани! Ще си седите на опашките!