Румънска компания поема регионална поддръжка на прочутите Black Hawk

Износът на технология към съюзниците от Централна и Източна Европа ме уверява, че нашите държави ще продължат да си сътрудничат успешно, заяви американският посланик в Букурещ

Обратно в новината

Коментари - Румънска компания поема регионална поддръжка на прочутите Black Hawk | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Румънците. Да си пожелаем скоро и в България.

А в най-вярното куче на САЩ - България, само казарми и никакви технологии, заводи, поддръжки и производства!

a kak pomaga usa na bg samo snesta koito sa za tiaxna izgoda

хибридните путински тролове да обиждат Българският Народ с лъжливи внушения! А иначе поздравления за румънците.За базата в Девеселу,За модернизирането на армията с нови и трета ръка американски F-16.За дакупуването на модерни американски ракетни ситеми.Които винаги могат да издухат ,,освободители” и ,,присъединители”от лицето на Земята.А също и поздравления за достойният им президент.И за Кьовеши!

Бихте ли ни "светнали" кои "модерни американски ракетни ситеми" закупиха румънците?

А у нас се произвеждат протести, блокади, всенародни въстания на комунистическите лумпени- терористи, за това чуждите инвестиции ни заобикалят, бедни сме и много глупави, комунизма е заразил много нещастници у нас и ни дърпа надолу и на изток.

Забрави ли, че ние сме на изток? И бяхме по-нагоре, според ООН на 27-мо място по качество на живота. А сега къде сме? Ако сме под 50-то място, значи сегашното статукво е провал и трябва коренно нова система и среда за държавата ни. Сегашните ни съюзничи ни виждат единствено и само като заден двор. Дори необвързаната Сърбия, довчерашен НАТО-вски противник и днешен съюзник на Путин е ценена повече от България.

В Румъния бизнесът се развива. Само преди 10 години ги изпреварвахме по БВП на човек, заплати, инвестиции, НО след 10 години управление на Муграта, Прасето и сараите (маргиналите лъжепатриоти дори не са в сметката) изоставаме поне двойно по всички показатели. Вече няма държава в Европа, с която да се съпоставяме, остава да се мерим с някои африкански републики.

Аз бях в Африка, ами те са по напред от нас. Хвана ме срам.

А ние все още мечтаем Фолцваген да ни пуснат гювеч. Къде отидоха кадрите ни и икономическата политика? Май ни бива само в това да прозведем калашници по технология от комунизма, за да ги продадем на арабите.

на нас все некой ни е виновен, че не ни дават фабрики. Ако не е времето, са русофилите. Ако не русофилите, руснаците. Ако не са германофилите, германците. Ама да ти дойде инвеститор и на пъпа на София да му свият колата ???? Кой е виновен бе, хора ??

Коли се крадат навсякъде, проблемите са други !

Нормално, румънците не са скапани русофили като нас ганьовците.

Пак ни заобикалят !!!

много , много напред , а при влизането в ес бяха след нас. но там нямат "кон в центъра" , тва е разликата ... а тя е съществена !

комуне. Румънците са били васали на султана и той ги остави да си имат държава. Нашите са си били "тарикати" и затова са ни управлявали турците!

Ние пък ще развиваме банното дело. Ще правим полеви бани на дърва и въглища.