Коментари - РЦБ наложи специален ред за външния дълг: в рубли към кредитори от "неприятелски" държави | Бизнес.dir.bg
назад

РЦБ наложи специален ред за външния дълг: в рубли към кредитори от "неприятелски" държави

Плащанията в руска валута към кредитори от страни, наложили санкции, ще бъдат записвани по специални сметки

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - РЦБ наложи специален ред за външния дълг: в рубли към кредитори от "неприятелски" държави | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЕТАМОРФОЗИ НА РЕВОЛЮЦИЯТА "Като пукна 10-ти ноември, знаете ли какво стана? – славяните изчезнаха; – Вапцаров се оказа плешив; – от тъмни доби изпълзяха неподозирани дисиденти; – капитализмът се превърна в демокрация; – бивши комсомолски активисти обявиха, че са живели в концлагер; – бивши комунисти станаха банкери; – БКП се преименува, а сетне стана пронатовска партия, съгласно заветите на Дядо Благоев; – анцузите се превърнаха в бизнес облекло; – турска партия направи чест на българското Народно Събрание; – джамиите се умножиха, като гъби след дъжд; – турското робство беше преименувано на „културно съжителство“; – заводите се преустроиха в цехове за почистване на скариди; – ТКЗС-тата бяха ликвидирани от шпиц команди, създадени от демократ с леки китки; – българският език стана много по-английски; – половин България се втурна да учи „бизнес администрация“ на Запад; – Ботев падна в класациите далеч под Левски, заради симпатии към „комунизма“; – Царят се върна, за да си да си вземе имотите; – чалгата се извиси до стойността на симфония; – партизаните се превърнаха в терористи и крадци на кашкавал; – избитите деца от Ястребино и Белица изчезнаха от учебниците по история; – педерастите и лесбийките станаха символ на европейски напредък; – Хвърковатата чета на генерал Колев подгони руснаците из Добруджа и ги вдигна във въздуха; – Вазов написа „русофобско“ стихотворение; – рекламата се превърна в „пиар“; – профсъюзите се превърнаха в синдикати; – армията беше намалена до партизански отряд с много джипки и един въртолет; – България се съблече и влезе в ЕС като проститутка, която нищо не отказва; – Бай Ганьо възкръсна от Алековите фейлетони и дойде на власт; – балнеолечебните курорти се превърнаха в „спа хотели“; – макароните станаха паста; – сухите пасти и наливната боза изчезнаха; – Русия се превърна в окупатор; – Америка изпъкна като чорбаджия на Балканите и закрилник на българите от руската агресия; – България стана по-древна от Египет и започна да смазва земната ос; – българите започнаха да си пият кафето в Париж, да плажуват в Гърция и да пазаруват в Турция; – два милиона българи избягаха от българския капитализъм; – Асан и Мемет получиха привилегии, макар, че искаха само права; – градските бани изчезнаха, а теляците бяха уволнени. Има още, но нека да остане и за друг път."

Тези луди ли са. Запада ще конфискува имущество, блокира фирми и затваря руски бизнеси, а те ще им връщат пари. Аз ако съм на рашките ги отебавам и до там. И аз ще ги санкционирам.

След наложените санкции защо Русия трябва да изплаща външния си дълг Имал дал

Точно това означава взетото решение. Ще ви ги върнем, ама друг път. Засега отиват на трупчета в специална сметка. Пък после ако се държите прилично ще поговорим пак! ;)

Как е маика ти сине Не очаквах овен като теб да роди

Тези руски олигарси са крали през годините Като са изкупили всичко на безценица от всичко построено, както е при нас. Така, че западняците взимат заграбеното от тях и марионетките ги връщат в първи клас. И по-просто да ти обясня крадеца вика дръжте крадеца. Кажи сега кой губи в тази игра?

Ей за това Путин пич е дразни западните майюуни...щот не прави това което те биха направили!

а така, когато пуснат swift-а тогава ще си получат парите

Във феодална Русия на нациста Путин всичко е специално и безаналогово. Това е любимата му дума. Войните му са специални операции, фалиращата икономика специални мерки, а провалената му в Украйна армия - безаналогова.

А а ще изплашам дълга си към банката в салфетки. Дали ще са съгласни? Тия не спират да се закопават икономически.

Едното няма общо с другото. Той Суифта не е техен, че да им го пускат. Нито им се полага по закон. Това си е европейска разплащателна система.

Като не си връщаш дълговете - никой няма да ти даде заеми повече. А на Русия сега и трябват много долари и евро.

Те ако ще ми плащат в рубли по-добре направо да им слагам и аз санкциите. Тя тоалетната хартия е по-скъпа.

Руснаците имат право на тези действия. В последствие те ще разчитат само на тях да им дадат заеми.

И едновременно с това махнаха ДДС-то за руските граждани които купуват злато...

с ръубли ли ще го купуват това злато и от къде?

Ами да... сигурно ще се шашнете но социалните плащания в Русия се извършват в рубли-)

"C дoбив oт 331 тoнa пpeз 2020 г., Pycия ce ĸлacиpa нa втopo мяcтo пo oтнoшeниe нa дoбивa нa злaтo в cвeтoвeн мaщaб, ĸoeтo пpeдcтaвлявa 9% oт oбщoтo ĸoличecтвo в cвeтa", пишe Ѕ&Р Glоbаl. Πpoизвoдcтвoтo в Kитaй e нaмaлялo c 3,8% cпpямo 2019 г. дo 368 тoнa."

точно към тази стена с главата напред са се засилили със страшна сила - нарича се дифолт

заеми от тук нататък ше видят през крив макарон

Хахахаха "специален ред"!!!!! Тия направо ще ни съсипят от смях. Истинският ред се нарича Банкрут и Фалит на Русия.

Някой да иска рубли?

То при руснаците сега е на мода "специалното ". До скоро беше "без аналог" и "перспективно" ама се оказа че всичко е било чертежи и прототипи.