Рекорд: 20% от всяка покупка на имот над 10 млн. паунда в Лондон е на руснаци

Богатите граждани на Русия засилиха покупките на имоти зад граница, сочат данните на елитни агенции

Обратно в новината

Коментари - Рекорд: 20% от всяка покупка на имот над 10 млн. паунда в Лондон е на руснаци | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А колко не руски богаташи са купили имот в Русия - да позная ли? - 0

Логично е! Нали Вожда любим увеличи пенЦионната възраст в матушката! Сега излишъка от пари требе да се инвестира някъде!

Бюрократите на путин доят народа здраво :D

плащат на жалките тролове да плюят срещу гейропата, дето си изнасят капиталите , придобити от руските роби! Да ги инвестират във велика цветуща Русия бе!

що така , що не инвестират в братските КНДР, Китай, Киргизстан, Беларус, Иран..., а при еврогадовете?

Шило

колко

Шило

Имат пари, купуват. Проблем ли е? А за качеството на живота, което явно е скритата мисъл, колко англичани са купили имоти в България?

Това ми прилича повече на евакуация на крадливата либералната пасмина от престъпници и кръвопийци. Сигурно скоро Путин ще им стегне юздитеи който може се изнася. Но крадените пари са си крадени. Наглосаксонците ще им ги вземат - ако ли не днес, то утре със сигурност ...

Русия е най-доброто място за живеене , обаче путлеровите хиени са глупаци и продължават да изнасят руски пари и роднини в "Гейропа" :))))) Даже руските тролове нямат обяснение за това :))))

Ясно е, че в Рашата ще прасне една втора октомврийска революция и крадците бързат да се изнесат.

Браво, страхотен трол , печелиш две рубли :))))

Браво, печелиш една рубла, защото има един по-добър от тебе :))) Не те ли е срам , дребно човече !!!

Ауу , купуват в гнилата капиталистическа джендърска гейропа . Защо не пазаруват имоти във Воронеж и Красноярск ?

обяснение и то е на Агенция Блумбърг: от 2016- до момента от Лондонското сити в посока Русия са прехвърлени 155 млрд.паунда.Само от началото на тази година до м.юни само в руската Сбербанк от Западна Европа са постъпили 90 млрд.евро пари от чужбина.Така че не се тревожи защото по същата логика например Блумбърг хише, че от САЩ -най големите фирми и кланове са прехвърлили в Офшорки 2 трилиона долара за последните 5 години.Защо ли не ги оставят в САЩ например.

Не се напъвай -няма такава голяма цифра.

Видяхте ли кои са най-богатите в Европа , а то бедни Руснаци гладни и всякакви завистливи коментари ! Лятото видях Смарфон в една рускиня и я попитах златен корпус ,каза да и ми показа печата че е златен корпус с рубини !

бедните руснаци... живи да ги ожалиш. Ало сороститутките, как е новата мантра за гладните руснаци? Временно е спряна от оборот, а?

Вярно е, че руските олигарси много бързо забогатяха, ограбвайки ресурсите на страната. Изнасят капитали навън и дотират чужди икономики. Разликата в доходите на хората в Русия е най-голяма. Харесва ли ти това?