Регионалният министър разрешил АПИ да разплати 26 млн. лева по инхаус поръчки

Относно ТОЛ таксите Гроздан Караджов счита, че е справедливо да се повишат и да се доближат до тези на съседните държави

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакай,бе.Нали уж бяха незаконни. Що не ги осъди,а. Или то беше само докато яхнете народа. Ще ви скъсат ританките от неустойки. И ще плащате като поп. В Европа е така. И хем ще си платиш ч, хем налице няма да има нищо. И ето тогава щъ станеш клиент на Гешев.

Просто продължаваме.

На тези Кирчови измамници би завидял и най-големия измамник на света Граф Виктор Лустик ( измамил дори Ал Капоне)

Стигнах до незаконни действащи договори и спрях. Не му харесвали, ама плащал по тях. Тотален нонсенс.

Ровиха червените кхмери срещу "ин Хауз" процедурите защото имаше договори и не можеха да си намърдат на своите олигарси фирмите. Сега пък специален закон, нали са незаконни,с нови закони ли ще станат законни.

Като са незаконни, що плащате по тях? А вие колко "законни" договора сключихте? Щото не сте там, за да обвинявате, за това си има прокуратура, а да вършите работа - да сключвате договори!

Явно приказките за големите кражби, и всички строители на Хемус са мошеници са били кьорфишек ......... щом им плащат, значи нещо са направили и ще направят ........... само на по-висока цена и стружка естествено ...................

Ровиха червените кхмери срещу "ин Хауз" процедурите защото имаше договори и не можеха да си намърдат на своите олигарси фирмите. Сега пък специален закон, нали са незаконни,с нови закони ли ще станат законни.

"Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституция" Слави Трифонов

Ама той и Слави е в тоя същите лайна. И да не се прави на улав. Подкрепи цялата тази шайка лъжци и мошеници, и ще си плаща. Не става нищо като смениш Калинки с Чалгаринки.

Много партии смени, много задници олиза, ама накрая докопа кокала

Нали живеем в България, говорете на български, какво означава думата "инхаус '

Нещо кати инкасо трябва да е

Учи езици, иначе ще си останеш тъп гербер

Смешника Караджов да отнесе незаконните, по негови думи договори, в съда и да осъди фирмите да върнат парите.... Все пак щом са НЕЗАКОННИ

Това чучело не знае какво говори.

Вече взе парите и каза: Ще видим!

Ебси глупака. Уж били незаконни договорите, а пък били действащи!!! Къде го това чудо в правото? Нещо извън закона да действа.....

"Независимо че са незаконни договорите, те са действащи." - ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ, аааа тези с конкурс за тъпотия ли са ги избирали бе???? НЕзаконен договор пада в съда ВЕДНАГА и даже взимаш целия кеш от застраховката.Или всъщност го е страх да отиде в съда, щото ще им лъсне ЛЪЖАТА???

"С поскъпването на строителните материали ще се оскъпи строежът на лотовете на "Хемус", ако се прекратят процедурите. Привърженик съм на продължението на инхаус процедурите, но със специален закон, който ги разрешава - ще се спести време, ще се узакони незаконно построеното, ще се спестят средства от провеждане на нови конкурси", обясни още той. Преди друга песен пеехте,а??? Време е да изчистим боклука!

Днес попаднах на тази саркастична статия от 1933, която звучи стряскащо актуално. През 1933 г. във вестник "Щурец" излиза статията "Пътеводител за България – пътища и безпътие". За неин автор е сочен големият наш сатирик и карикатурист Райко Алексиев. Когато човек чете текста, изпълнен с насмешка и ирония, остава с усещането, че сякаш е описана днешната действителност в родината ни. Ето и цялата статия: "За България може да се каже, че е свободна страна. Или по-правилно казано – България е странна свобода. По устройство е държава, в която всеки се устройва, както намери. Намира се на кръстопътя на дребните амбиции. Населението ѝ се състои от бивши, сегашни и бъдещи министри. Занятието на всички се състои в това: сегашните министри да дават амнистия на бившите, а бъдещите – на сегашните. Страната е разделена на 14 окръга, 60 партии, 600 крила, 6 хиляди групи и 6 милиона мнения, като всяко отделно мнение подлежи на разцепление. Разположена е между границите си, а разположените в нея не знаят никакви граници. Снабдена е с железници, чрез които най-лесно се стига до катастрофа. Има добри и уредени прави пътища, обаче поданиците ѝ предпочитат да вървят по кривите, защото са по-утъпкани. Държавата си служи с телефони, а държавниците – с телефончета. Столицата ѝ има обществени сгради и улици, като улиците са пълни с уличници, а обществените сгради с общественици. Случва се обаче и обратното – уличниците се настаняват в обществените сгради, а обществениците се пращат на улицата. Страната има държавен строй, но самият строй не върви под строй. Държавата се управлява от хора, според случая. Случаите пък се управляват от случайни хора. България търгува с всички. Но случва се и обратното – всички да търгуват с България. Националният девиз на държавата е „Съединението прави силата“, поставен върху разединеното Народно събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението. Държавният девиз на нацията пък е „Боже пази България“ . В случая Бог е натоварен да пази България, вероятно, защото другите са заети да си пазят частните интереси."

Гаф след гаф. Или кражба сшед кражба! Променливите да си гващат правия път към Канада или ЦРУ все тая. Тук не ги искаме! Бсп теоловете да се кротнат, че сме им набрали яко!

И като имаше обществени поръчки какво стана, стана това , че спечели Джи Пи Груп поръчка за милиони и лично Бойко се зае да оправи нещата ,защото стана голям скандал. Плюс това обжалванията в съда по самата процедура от загубили фирми трае с години и така се изпускат средства от ЕС, ама на простия материал какво да му обясняваш, по-добре да го усети отзад като толкова иска промяна

Май ни Излъгаха да гласуваме за ТЯХ ?

Всеки говори за милиарди, за кюлчета. Да, но преди година нямаше кризи, а сега сме в киреча. За една година създадохме авиолиния София-Скопие. За да се куролираме с македонците.

Колко дълго може да се живее на ален фес? Не, сега не е по-добре, нито в правилната посока, но джипчестото управление свърши!

Чалгопитеци с ФБ образование...отивате си...успяхте да излъжете част народа ама бързо лъснахте

Кирил П.тков иска арести. Рашков сега да опандизи Куцомитова и този експерт!

Чл. 26, ЗЗД "Нищожни са договорите, които противоречат на закона или го заобикалят, както и договорите, които накърняват добрите нрави, включително и договорите върху неоткрити наследства" Незаконни договори, ама плащаме по тях Пусти комисион!

АЙДУЦИТЕ НА СЛАВКА 7/8МА ПОД ВЗОРКИЯ ПОГЛЕД НА ПРОКОПИЕВ И ОРЛИН АЛЕКСИЕВ СА НЕПОБЕДИМИ.......ЩЕ ОТКРАДНАТ И ПОСЛЕДНИЯ ЛЕВ ОСТАНАЛ!!!!

В Триград чакат вече почти два месеца да им отворите единственият път и.......нищо . Махай . Неграмотници вън !

Ако беше Бойко, пътя щеше да е почнал да се прави

Най-малкото щеше да се е снимал с него и разквичал мисирките.

Страшни смешници, били ме законни договори ама плащали защото били действащи ??????? Тоя овчи народ е много прост ,за да гласува и вярва на такива тъпаци ,до 2 години Макетата са ни задминали а и те ще са с наща история в Европа а ние пак последни с дупе обърнато към Русия

Е, на теб поне няма да ти се налага да завърташ дупето в друга посока.

Започва да намирисва на отстраненото старо, а то не миришеше хич добре! Доста калинки са прелетели от старото към новото и сега ни баламосват с врели не кипели!

Министре купете техника на фирма АВТОМАГИСТРАЛИ Тя да си прави тътищата.

Лошо било, но с търгове ще е по-зле??? ПРОМЯНА ЛИ? ХАХАХАХАХА!!!

Че нищо няма да свършат беше ясно. Но защо пречат нещо да бъде свършено. Ша фъркат глави по нанадолничестото...

Оставка на правителството.

Даже не е регионален този, чисто си е локален.

Евтини сте, герберски троляци (това се отнася и за вас, Дир). Караджов ви го каза: инхаус поръчките са незаконни и вие сте престъпили закона. Точка. А след като се разплатят с вашите мафиотски фирми, ще дойде време и за разследване. Нанков, споко, нема да се пуашиш.

Абе мозък, затова ли Раши прекрати разследването по Хемус?? Щото Борисов е виновен, а?

Ама как така??? Нали беше незаконно??? Сега за последните 35 метра ще реже лентата. Камък върху камък не са сложили от Април до сега. Само могат да се снимат с довършителните работи от проектите на лошата, Тиква". Солено ще ви излезнат фотошопите от спалнята. Тепърва ще говорим....

За прокопиев работят най некадърните калинки , Елена тоя

Снощи в Панорама, когато говореше Асенчо, ясно се видя как на два три кадъра ръцете му треперят. Защо ли?Защото говореше лъжи. И вече няма да е кокрчо, а Асен трепетликата. А видяхте ли днес как се обяснява? катъ ученичка за плана за възстановяване? На въпроса къде е? Той едва не се разплака при отговора. Жалки нещастници.

Еха, това го гледаме редовно. Преди да си тръгне едно правителство то подписва НЕИЗГОДНИ договори с ГОЛЕМИ НЕУСТОЙКИ . И така следващото правителство или ПЛАЩА неизгоден договор или плаща ГОЛЕМИТЕ НЕУСТОЙКИ. А Фирмата с която се сключва такъв договор връща 2-3 куфарчета (чувалчета) на отиващото си правителство. Това сме го гледали и го гледаме. Не изтрезняхте ли. Този просто каза, че им е платил по неизгодните договори, защото не е има избор и обеща да не краде и лъже като предишните.

А бе идиот такъв. Караджов каза, че са незаконни. Повтарям, НЕЗАКОННИ. И като как си задължен да ги плашаш? Ама така е. Те новите управляващи нарушават законите като стой та гледай. Ама виновен е Гешев, че не ги подпука по списък, начело с просто Киро, Рашков, Спецов, Радев и т.н и т.н. И затова, Гешев трябва да си подаде оттавката, ама не с доводите на горепосочените, а че бездейства .

Гешев трябва да стои, защото иначе Кирил ще си назначи свой човек и вече никой не може да ги спре

ДА МИНЕ ПРЕЗ СЪДА, ТОЙ ДА УРЕДИ ДАЛИ И КАК. СЛЕД ТОВА ПЛАЩАШ, АМА ГЛИГАНА КАРАДЖОВ ОТМЪКНА 5 МИЛИОНА ОТ ТЕЛЕНОР СЕГА ЩЕ ОКРАДЕ МРРБ - И ТОВА МИ БИЛА ПРОМЯНА!!!!!!

Този индивд, имам пред вид министъра, направо ми изуми? Предвидени са 2.6 млрд. лева за 3000 километра? Като направим сметката, излиза че 1 км. ще се ремонтира с 867 000 лв. И това не са магистрали, а второ или трето разрядни пътища. Борисов строеше магистрали при цена 1 млн. лева на километър? И същите тези му говореха, строи скъпо. И кой сега е крадецът?

Е, как може договорите да се незакони и едновременно с това да им се плаща?! Прекратяване, арест, расзледване, затвор-това е инхаус процедурата! Този или е пълен идиот или нас ни прави на такива като него.

Явно са си законни договори, всички са лъгали от служебното

Този трябва да си запази първото име, но фамилното трябва да си го смени. Ахмаков, много ще му отива.

Хем договорите били нищожни, хем палащате по тях. Държавата се тресе от кризи, а премиера на почивците всяка събота и неделя, Една във Велинград, друга в Боровец, а преди това се вживява в образа на Сталин и раздава "правосъдие" и "арести" , докато неговите хора му пълнят банковата сметка. Да живей промяната, но тя е само за Мунчо, Кирчо, Кокорчо и свитата им, другите ще духаме пак супата.

Вчера кокорчо беше много възмутен защо прокуратурата му върнала кашони с такива договори и казала, че няма престъпления и затова Гешев да се махне, а се оказва че и техните си работят и плащат по същия начин

500 милиона върнал, но на нашитебхора дал.

Хахах, това е добър цитат: -"Независимо че са незаконни договорите, те са действащи." Аз виниги съм живеел с мисълта, че незаконен договор може да бъде обявен за невалиден. Все едно не се е състоял.

Нещастник и лъжец нали 5 моста и магистралата щяха да завършат в мандата и черно море а какво стана цените в бг 30% в Европа 5%. и продължаваме да се избиваме по скапаните пътища като не можеш да идва друг който може

Тва не е ли шизофрения?! Крадеца вика "Дръжте крадеца"!

Състояние за едно общество от глупости, малодушието и примирението. Народа е заспал дълбок зимен сън.

Тогава Рашков да арестува Караджов под подозрение, че е станал агент на герб, вярвам че Рашков ще извади папка с доказателства

Кога ли бг превратаджиите ще осъзнаят, как се нае.аха?

Гледах го, за шеф на АПИ или на Автомагистрали забравих на кое, Любо Огнянов го пита кой ще е, Караджов вика забравих му името, стана конфузно, Любо му вика е как не му знаете името, познавате ли го, Караджов вика ами не, Любо се сащиса и вика е как ще назначите някой дето не познавате, а Караджов му вика, ама той заместника ми го издири, той го познава

Беше ми смешно при първите случаи, в които лъсна истината - че ползват схемите, за които сигнализираха и които раздухаха като предизборна (вече се и доказва чрез действията им) пропаганда. Сега вече не ми е смешно, не са ми смешни и вицовете за двете кила краставици или малка гарсониера в Люлин... Това управление удря яко по джоба ми, докато малцина удрят по джобовете на много от обикновените трудещи се на заплата. И ме ме интересува кои са лицата на управлението ни, просто това, че не служи в нужда на суверена е достатъчно, че на мен да не ме устройва. Нищо лично, ама вече ни правят за посмешище. Утре ще чуем поредната порция обяснения... Познато. И после поредния цирк, новина, трагедия, нов щам... а ние блеем, блеем :)

Те са платени и си стоят в банките !?!?! И никой не смее да ги тегли, защото ???? Педерашков чака да хване някой с чували